n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, handig zowel via de website te bestellen of telefonisch. Fijn dat de spullen thuis naar binnen gebracht kunnen worden.

Pluspunten

Prettig en correct geholpen

De winkel in Tiel ziet er rommelig uit. Zou beter kunnen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze nemen de telefoon op

- Klantvriendelijkheid - Meedenken met een klant en niet zeggen dat wat de klant zegt niet waar is als de klant verteld dat ze niet voldoende zijn voorgelicht of verkeerde informatie is verstrekt door de verstrekker van de hulpmiddelen - Mogelijke opheffing van het bedrijf zodat iemand met betere klantvriendelijkheid en manieren zich kan vestigen op de locatie.

Pluspunten

Snelle en juiste levering , goede afhandeling aan de deur. Product is prima.

geen

Pluspunten

Eerst werd er al telefonisch goed meegedacht en de spullen voor ons apart gehouden. Ook in de winkel zelf werden wij zeer klantvriendelijk geholpen. Blij met de producten!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kregen krukken mee vanuit t ziekenhuis voor onze amper 4 jarige dochter, ze kon er al niet mee overweg en tot onze verbazing lazen wij thuis dat we moesten betalen voor huur! Was vriendelijk geweest als ze er ons op wezen, gezien ze 1. de eerste week niet eens op krukken mocht lopen, 2. er niet eens mee overweg kon, 3. wij lid zijn van Icare en hier gratis krukken kunnen lenen. En om nu 25 km te rijden om ze weer in te leveren is ook wat, dus bij het 1e ziekenhuis bezoek gelijk maar weer ingeleverd.

Pluspunten

Goed, snel, groot assortiment, personeel vriendelijk en goed.

Heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden betreffende levering

Pluspunten

Vegro vind ik persoonlijk een klasse thuiswinkel. en de service is uitmuntend. en alles keurig op tijd

Ik denk dat het niet te verbeteren valt. nogmaals klasse !!!

Pluspunten

De hulpmiddelen die ik heb gebruikt na mijn heupoperatie waren allemaal prima en netjes. De medewerkster in de winkel heft vriendelijk en goed geadviseerd. De 'nabestelling' die ik vanuit het ziekenhuis plaatste, werd ook meteen thuis bezorgd.

De locatie in Colmschate is minder handig; lastiger te bereiken. Ook het parkeren en weer wegrijden is ingewikkeld. Een toiletverhoger voor iemand met nieuwe heup moet er standaard eentje zijn MET leuningen.

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

Pluspunten

geweldige producten voor gehandicapten... (blikopener, pillenprocessor, eifel,...) er ging een nieuwe wereld voor me open. prima en snel afgeleverd.

Pluspunten

Vlotte levering

Weet ik niet

Pluspunten

Ik ben op de vestiging in Velp geweest De dames daar waren zeer vriendelijk, behulpzaam In een woord geweldig

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. De antislip bedsokken zijn goed alleen ze pluizen wel erg.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment. Klantvriendelijk.

Pluspunten

Zeer vriendelijk te woord gestaan en een snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en vriendelijke medewerkers. Ook bij bezorging nog uitleg over hoe het artikel gebruikt moet worden.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE