Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, handig zowel via de website te bestellen of telefonisch. Fijn dat de spullen thuis naar binnen gebracht kunnen worden.
Pluspunten
Prettig en correct geholpen
VerbeterpuntenDe winkel in Tiel ziet er rommelig uit. Zou beter kunnen.
Fijn dat u goed geholpen bent, we zullen onze collega's in Tiel laten weten dat u deze opmerking hebt gepost. Bedankt voor uw reactie.
Pluspunten
Ze nemen de telefoon op
Verbeterpunten- Klantvriendelijkheid - Meedenken met een klant en niet zeggen dat wat de klant zegt niet waar is als de klant verteld dat ze niet voldoende zijn voorgelicht of verkeerde informatie is verstrekt door de verstrekker van de hulpmiddelen - Mogelijke opheffing van het bedrijf zodat iemand met betere klantvriendelijkheid en manieren zich kan vestigen op de locatie.
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Zou u uw verhaal per mail willen sturen naar [email protected]? Dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Pluspunten
Snelle en juiste levering , goede afhandeling aan de deur. Product is prima.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Eerst werd er al telefonisch goed meegedacht en de spullen voor ons apart gehouden. Ook in de winkel zelf werden wij zeer klantvriendelijk geholpen. Blij met de producten!
Verbeterpuntengeen
Dankuwel voor de beoordeling. Vanzelfsprekend denken wij graag met u mee!
Dankuwel.
Kregen krukken mee vanuit t ziekenhuis voor onze amper 4 jarige dochter, ze kon er al niet mee overweg en tot onze verbazing lazen wij thuis dat we moesten betalen voor huur! Was vriendelijk geweest als ze er ons op wezen, gezien ze 1. de eerste week niet eens op krukken mocht lopen, 2. er niet eens mee overweg kon, 3. wij lid zijn van Icare en hier gratis krukken kunnen lenen. En om nu 25 km te rijden om ze weer in te leveren is ook wat, dus bij het 1e ziekenhuis bezoek gelijk maar weer ingeleverd.
Ik begrijp de verwarring. Excuses hiervoor. Als lid van o.a. Icare kunt u inderdaad GRATIS krukken huren. U hoeft dus niets te betalen. Echter geven ziekenhuizen aan iedereen die krukken meeneemt een flyer mee, waarop o.a. de prijzen vermeld staan. Als u per abuis toch een factuur heeft ontvangen (of gaat ontvangen) vernemen wij dat graag, zodat er een creditnota gemaakt kan worden. Nogmaals onze excuses.
Pluspunten
Goed, snel, groot assortiment, personeel vriendelijk en goed.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Dank u voor de moeite van het beoordelen en de 10!
Pluspunten
Snelle levering!
Dank u voor deze sportieve beoordeling.
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden betreffende levering
Een 10 is altijd fijn om te zien. Danku!
Pluspunten
Vegro vind ik persoonlijk een klasse thuiswinkel. en de service is uitmuntend. en alles keurig op tijd
VerbeterpuntenIk denk dat het niet te verbeteren valt. nogmaals klasse !!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
De hulpmiddelen die ik heb gebruikt na mijn heupoperatie waren allemaal prima en netjes. De medewerkster in de winkel heft vriendelijk en goed geadviseerd. De 'nabestelling' die ik vanuit het ziekenhuis plaatste, werd ook meteen thuis bezorgd.
VerbeterpuntenDe locatie in Colmschate is minder handig; lastiger te bereiken. Ook het parkeren en weer wegrijden is ingewikkeld. Een toiletverhoger voor iemand met nieuwe heup moet er standaard eentje zijn MET leuningen.
Bedankt voor het mooie cijfer en de verbeterpunten.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
geweldige producten voor gehandicapten... (blikopener, pillenprocessor, eifel,...) er ging een nieuwe wereld voor me open. prima en snel afgeleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenWeet ik niet
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Ik ben op de vestiging in Velp geweest De dames daar waren zeer vriendelijk, behulpzaam In een woord geweldig
We zullen het doorgeven aan de dames. Dank u voor het compliment en het mooie cijfer.
Een 10, dat is mooi. Dank u zeer.
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling. De antislip bedsokken zijn goed alleen ze pluizen wel erg.
VerbeterpuntenGeen.
We zullen dit doorgeven aan de afdeling inkoop. Misschien kunnen ze een minder pluizige variant in de schappen leggen? Dank u voor het delen.
Pluspunten
Snelle levering, breed assortiment. Klantvriendelijk.
Dank u.
Pluspunten
Zeer vriendelijk te woord gestaan en een snelle levering.
Dank u voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Goed te horen, dank u wel.
Pluspunten
Correcte en vriendelijke medewerkers. Ook bij bezorging nog uitleg over hoe het artikel gebruikt moet worden.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de goede review.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE