Pluspunten
woensdag besteld, de volgende dag bezorgd.
VerbeterpuntenZou er geen weten
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Snel bezorgd
VerbeterpuntenMisschien een dekenboog ontwerpen die minder hoog is, hij kan nl alleen onder het top matras, waardoor hij nu wel heel hoog is
Pluspunten
Snelle levering en aanmerkelijk goedkoper als de concurrenten.
Bedankt voor de mooie review.
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en levering van bestelde producten, kortom, goede service!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
goed geregeld, 1 telefoontje de volgende dag had ik de spullen al aan huis afgeleverd
Verbeterpuntennee
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
De mensen in de winkel zijn uitermate aardig, als ook de chauffeur die de artikelen kwam bezorgen.
VerbeterpuntenDe dame(s) aan de telefoon(contactcenter) zijn niet zo vriendelijk. Het is de toon die de muziek maakt. Men heeft te maken met hulpbehoevende zieke mensen, wees aardig en geduldig!
Dank voor de moeite deze beoordeling te schrijven. We zullen het doorgeven aan de dames. Gelukkig geeft u toch nog een 8!
Pluspunten
Levering was sneller dan verwacht en geheel naar wens. Vriendelijke service, makkelijk op de website te vinden wat ik zocht en hoe ik het in huis kon krijgen met opties en uitleg.
VerbeterpuntenHet afgiftepunt begreep niet wat [ IDEAL betaling] inhield en wou nog eens geld vangen.
Wij nemen nog even contact met u op over uw verbeterpunt. Dit is vreemd.. Fijn dat we desondanks een 10 hebben gekregen. Dank u wel!
Pluspunten
Snel, accuraat, meedenkend en zéér klantvriendelijk!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle en goede service , wij zijn zeer tevreden . Bedankt .
VerbeterpuntenEen nadeel , De gebruiksaanwijzing was in het Engels
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
goed overzicht
Dank u voor de review.
Pluspunten
Erg klant vriendelijk, een snelle levertijd.
Verbeterpuntengeen
Dank u, dit horen we graag.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering met contact vooraf! Top!
VerbeterpuntenGeen
Dank u voor de mooie review.
Pluspunten
Ik vind het een geweldig bedrijf. Je besteld wat en twee of drie dagen heb je het in huis. En dat vind Ik erg fijn.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeter punten weten. Ik vind de service zo prima.
Fijn om te horen! Dank u zeer.
Pluspunten
Keurig snel bezorgd
Dankuwel voor uw review. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Enorm assortiment hulpmiddelen, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Dankuwel. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Goede, betrouwbare service
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Snel en makkelijk te bestellen, en mee te helpen bij keuze, Levering ook prima en op tijd
Dankuwel. Dit horen wij graag.
Pluspunten
Geen enkel
VerbeterpuntenBeter lezen en communicereb zodat je niet 30 keer hetzelfde moet zeggen
Excuses voor de miscommunicatie. Hierbij wil ik nogmaals bevestigen dat u aanstaande vrijdag op de afgesproken plaats en binnen het afgesproken tijdsblok uw bestelling ontvangt.
Pluspunten
Goede service en vriendelijke
Dankuwel.
Altijd goed. Dank u!
Pluspunten
Goed product geleverd.
VerbeterpuntenGeen boekje bij de bestelling doen met kortingsbonnen die al ruim verlopen zijn. Graag een email dat de bestelling verzonden is.
Gelukkig hebben we toch nog een 10. Dat is aardig. We zullen de bonnen weghalen bij de inpaktafel. Aan de track en trace wordt gewerkt. Dank voor de moeite.
Pluspunten
Goede producten, goede voorlichting, goede service
Hartelijk dank, dit horen we graag.
Pluspunten
Snelle, vakkundige levering
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Veel keuzes. Handig winkel in de buurt voor advies
VerbeterpuntenJe kan geen datum invullen wanneer je wilt huren of lenen. Hierdoor misverstand en meerdere keren heen en weer bellen. Ik wilde op tijd, 2 weken vooraf, zijn met spullen die ik na operatie nodig heb. Dit stond nu de volgende dag al klaar. Gelukkig kon dit wel geregeld worden zonder extra kosten.
Dank u voor de mooie beoordeling. En voor de suggestie. We zullen dit meenemen en de mogelijkheden bekijken.
Pluspunten
Snelle en deskundige mensen. Netjes te woord gestaan aan de telefoon. Het verzenden was prima.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE