Pluspunten
Onverwacht hulpmiddelen nodig om mijzelf te verplaatsen...zeer snelle service en keurig onderhouden materialen. Telefonisch goede contacten denken mee in ondersteuning en bellen terug komen hun belofte na. Top hoor !
VerbeterpuntenNog niet.
Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en hulpmiddelen. Wij wensen u heel veel sterkte bij uw herstel.
Pluspunten
Super klantenservice
VerbeterpuntenGeen tips
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Duidelijk website, en het bestelde artikel was netjes de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGeen.
Zo moet het. Dank u!
Pluspunten
****. Een week geleden krukken besteld, blijken na een belletje da deze niet op vooradig te zijn. Voel me belazerd, zouden 3/5 werkdagen geleverd worden. Maar nog steefs niets, alleen verrekt veel pijn in mijn been. Bedankt voor gebakken lucht. Wel betalen, maar geen levering.
VerbeterpuntenVermelden op de website hoeveel er iets van voorradig is!!!!
Dit is heel erg. Een grote fout. Inmiddels is onze verkoopafdeling bezig voor u om het zo goed mogelijk op te lossen. Excuses en heel veel sterkte.
Pluspunten
VerbeterpuntenEnige uitleg hoe je een bedtafel moet gebruiken, vooral hoe je kan laten kantelen. Nu was het zet maar neer en kom er zelf maar uit
Bedankt voor het goede cijfer en het aandachtspunt. Ik zal dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Bent u eruit gekomen met de bedleestafel? Via deze link vindt u een instructievideo van de bedleestafel: http://www.vegro.nl/bedleestafel-dubbel-blad/nl/product/746/?listType=LEN
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Fijn dat u tevreden bent. Dank u voor de beoordeling.
Klantenservice maakt fout bij ophalen. Dit kan alleen ten nadele van de klant worden hersteld. Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijk voor eigen handelen en is ook totaal niet geïnteresseerd en houdt geen rekening met de klant.
Jammer dat u niet thuis was op het afgesproken tijdstip en geen nieuw ophaalmoment kon inplannen vanwege uw drukke werkzaamheden. Gelukkig is het goed afgelopen en heeft u de artikelen afgeleverd in onze winkel. Dank u daarvoor.
Pluspunten
goedkoop, en een snelle bezorging.
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
snelle afhandeling vriendelijke service
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over het product, verhoogde toiletbril , zal eerdaags een 2e bestellen , voor boven , dank voor de goede service / Mvg Wim Vet
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
https://www.kiyoh.nl/images/raty/21x21/half-trans.png zeer tevreden
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Ik heb altijd goede ervaringen gehad tot deze bestelling.
VerbeterpuntenIk kan er nog niets over zeggen. Heb de bestelling nog niet ontvangen. Is uitverkocht. Weet niet hoe het verder gaat.
Bedankt voor de beoordeling. We sturen het artikel zo snel mogelijk naar u toe.
Pluspunten
zeer klantgericht, personeel denkt goed mee
Dankuwel voor uw review. Ik zal uw bericht delen met de desbetreffende medewerkers.
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Ben tevreden goed geholpen
Dankuwel voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
zeer goede en duidelijke website. snelle levering van de artikelen en goede kwaliteit
Wat een mooie complimenten. Danku voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Goede service!
Dank u zeer!
Pluspunten
Prima en een snelle service/aflevering !
Dank u voor de moeite en de 10!
Pluspunten
Netjes gebeld toen bestelling binnen was. Goedkoop.
Dank u voor de moeite. Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Pluspunten
Vlotte beantwoording en vriendelijk in de bejegening.
VerbeterpuntenKan zo niets bedenken :)
Fijn deze mooie review. Dank u zeer.
Pluspunten
Pragmatisch, no nonsense bedrijf.
VerbeterpuntenGeen.
Dank u voor de beoordeling, wij herkennen onszelf wel in uw steekwoorden (-:
Pluspunten
Vriendelijk en goed geinformeerde personeel. Super producten.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Klantvriendelijk
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Dank u zeer!
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
super
Bedankt voor het mooie cijfer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE