Pluspunten

Deskundig, goed advies, behulpzaam

Pluspunten

Snelle levering, goed volgens afspraak.

Pluspunten

Een zeer praktische combinatie van huisrollator/serveerwagen. Mooi ontwerp, prima af te stellen en makkelijk opklapbaar. En een prima service. De doos werd uitgepakt het apparaat afgesteld en de verpakking werd gelijk weer meegenomen. Prima Vegro!!

Pluspunten

Ik ben prettig en snel geholpen

Pluspunten

Snelle levering. Goed produkt.

Pluspunten

Goede reactie snelle levering vriendelijke mensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel, snelle levering

De factuur mag wat duidelijker, de vermelding van 2 euro per dag voor de huur van een uitgeleend artikel was voor mij reden om te bellen. Het bleek om langdurige uitleen te gaan, langer dan 26 weken. Dit stond nergens vermeld. En 2 euro per dag lijkt niet veel maar loopt toch op.

Pluspunten

Correcte en snelle leveringen Bestellingen kloppen altijd

Indien mogelijk "track and trace"systeem

Pluspunten

Een vriendelijke klanten benadering. Snelle reactie.

Op dit moment geen verbetering tips.

Pluspunten

I I kochten een Doro thuistelefoon. Snelle levering en prima product voor de oudere gebruiker. Grote toetsen en mooi toetsen. zeker een aanrader

Pluspunten

Allemaal netjes volgens afspraak.

U stuurt mij een mail met de vraag om een review te schrijven. Als beloning stelt u mij een korting op evt. volgende aankopen in het vooruitzicht. Dus denk ik: da's mooi, dat ga ik doen! Eerst op deze pagina aangekomen blijkt, dat '"alleen officiële klanten een beoordeling mogen geven". En dat vind ik op zijn minst opmerkelijk. Want waarom mogen slechts "officiële klanten" een review schrijven? En hoe word ik een "officiële" klant? En tellen de meningen van de "niet-officiële" klanten niet, of minder, mee? En waarom krijgen de "niet-officiële" klanten dan wel deze e-mail? Of is hier sprake van censuur? Zoals ik al zei: op zijn minst opmerkelijk! Met vriendelijke groet van een overigens zeer tevreden klant, G. van Albeslo PS Toen ik op de knop "Versturen" drukte, bleek dat ik nog wel even een totaaloordeel over uw bedrijf moest geven. Hoe kan ik oordelen wanneer ik als "niet-officiële klant" niet eens mág oordelen? Vandaar slechts 1 ster. Vervolg: deel 2 Dank voor uw reactie: die maakt veel duidelijk. Blijkbaar was mijn reactie ongegrond. Het zij zo... Over de bestelling, de levering etc. het volgende, : De site is duidelijk en overzichtelijk De bestelling gaat eenvoudig (vergelijkbaar met andere sites) De betaling is ook duidelijk (ook vergelijkbaar met andere betalingsprocedures). De levering gaat volledig volgens afspraak, dus ook daar geen reden tot klagen Kortom: ik ben een tevreden klant, zoals ik ook al meldde in mijn eerste reactie. Mvg G.van Al

Pluspunten

vele assortiment verpleegartikelen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op 14 febr. Rollator besteld. Op 21 febr. Nog niets ontvangen en nog niets vernomen van Vegro. Slechte beurt, Vegro!

Pluspunten

adequaat advies en vlotte afhandeling: efficiënt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had bedklossen besteld omdat ik 36 weken zwanger ben. Deze zouden bezorgd worden, wat mij ideaal leek, omdat ik in een dorp woon waar Vegro niet erg in de buurt gevestigd is en ik met een dikke buik zit. De dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik gebeld of ik de klossen toch kon komen ophalen. Ik kon mij voorstellen dat dat voor het bedrijf handiger is, dus ik heb direct ingestemd. Ik zei dat ik 'misschien wel' de volgende dag zou komen. Dat lukte echter niet. Ik ben twee dagen later de klossen gaan halen, maar die waren al aan iemand anders uitgeleend. Ik was dus voor niks op pad gegaan en de dame achter de balie zei mij dat ze ze aan iemand anders had uitgeleend omdat ik niet was komen opdagen. Ik vond dat uiterst vervelend. Er was mij niks gezegd over het feit dat ik twee dagen eerder had moeten komen, omdat de klossen anders aan iemand anders uitgeleend zouden worden. Een dag later is mijn echtgenoot ze alsnog gaan halen. Ik had graag wat meer duidelijkheid gehad over de dag dat ik uiterlijk zou moeten komen. Verbeterpunt: communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke behandeling

Ik had een bestelling gedaan via de webshop, en had aangegeven die af te willen halen bij de Vegrowinkel in Emmen. Toen ik het afhaalde, lag er op de bali een bon met '10% korting' als je in de winkel iets bestelde.... Bij navraag bleek dit dus niet voor mij te gelden, omdat ik het via de webshop had gedaan. Toch wel erg jammer, het zou 13 euro gescheeld hebben!

Pluspunten

Levering altijd snel en goed vriendelijk en behulpzaam personeel contact is prettig

Geen verbeterende punten houden zo

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Goed materiaal en snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Zeer tevreden over bezorging en afhandeling. Vriendelijke mensen en goede service!

Pluspunten

Snelle levering, prima product

Pluspunten

Snelle behandeling en aflevering. Prettige telefonische kontakten.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE