Pluspunten
netjes en goed geregeld
Dankuwel voor uw review.
Pluspunten
Mooi product, snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het fijn hebben gevonden als er een bevestiging was gestuurd dat het pakket verstuurd was. Nu bleef de status op "wordt" verwerkt terwijl het pakket er inmiddels was (overigens ook geen melding gehad dat het onderweg was).
Dank u voor de voldoende beoordeling. Achter de schermen zijn we bezig met een track en trace systeem. Het zou een mooie verbetering zijn!
Pluspunten
Ze belden me op, nadat ik een lichtlamp had gehuurd, met de mededeling dat ze een aanbieding hadden voor een lichtlamp, en de vraag of ik daar gebruik van wilde maken, in plaats van huren.
VerbeterpuntenOp de website heb ik een lichtlamp gehuurd, maar ze belden me om te zeggen dat dat type lichtlamp niet verhuurbaar was en dat ze een alternatief hadden. Op de website stond ook er ook iets over, maar ik kon de lamp wel huren via de website. Beetje vaag!
Ik begrijp de verwarring. Op de website staat: Indien dit artikel wordt gehuurd wijkt het geleverde artikel af van de productomschrijving en productspecificaties zoals vermeld op deze site. Het artikel dat wordt geleverd is de Daylight Power, zoals getoond op de tweede afbeelding (verhuurmodel). Dit is voor verbetering vatbaar. Bedankt voor de feedback en de mooie voldoende beoordeling.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product.
Dank u voor deze mooie beoordeling.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenBedankt voor het antwoord het is inmiddels opgelost door een lieve buur en ik ben zeer tevreden met de rolator hij is perfect
Wat jammer dat dit niet gebeurd is. Fijn dat het ondertussen opgelost is. Mocht u nog hulp nodig hebben, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Gratis 0800-2887766. U kunt dan alsnog een servicemonteur vragen om u te helpen. Excuus voor het ongemak en veel plezier van uw aanschaf.
Pluspunten
Denken mee met wat er nodig/handig is
VerbeterpuntenLet er op dat alle bedklossen even hoog zijn, ik had er 2 met een cm verschil in hoogte
Dat is naar. Zijn ze inmiddels omgewisseld? U kunt dit eventueel regelen via onze klantenservice. Gratis te bereiken op 0800-2887766.
Pluspunten
Je krijgt 'n berichtje van je bestelling als je die hebt geplaatst.Mocht het artikel niet voorradig zijn krijg je daarvan ook 'n berichtje met daarin de geplande leverdatum.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent.
Retourneren is ongeveer onmogelijk. Je bestelt een artikel op de website en wordt vervolgens als je het product wilt retourneren naar de winkel gestuurd vanwege een hygiëne check op het product en dan moet je maar afwachten of je je geld terug krijgt. Hoe moet je in hemelsnaam een brace passen als je hem waarschijnlijk niet meer kan retourneren na je hem hebt opengemaakt. verkoop zulke producten dan alleen in een van uw winkels.
Beste, Ik heb navraag gedaan bij mijn collega en ik heb van haar begrepen dat zij u vandaag heeft uitgelegd dat de snelste optie om het artikel te retourneren, via de winkel is. Zij heeft u ook verteld dat de optie er is om het artikel via de post te retourneren. U heeft zelf aangegeven dat u naar de winkel toe te gaat. Ongeacht of de brace online gekocht is, of via de winkel, moet er bij het retourneren beoordeeld worden of het teruggenomen kan worden omdat het gaat om een hygiëne artikel. Ik heb begrepen dat u waarschijnlijk van het weekend naar de winkel toe zult gaan. Mijn collega kan u dan verder helpen.
Pluspunten
Snelle levering en zeer vriendelijke bezorger
Verbeterpunten-
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Prima geholpen de levering was op tijd, de bezorger was vriendelijk en deskundig, alle verpakkingsmateriaal heeft hij ook weer mee genomen.alles met elkaar een 10+.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
aandacht voor afwikkeling van bestelling, meedenken (ik had vergeten de montage mee te bestellen).
VerbeterpuntenAdministratieve afwikkeling (ik heb (nog) geen factuur ontvangen terwijl product is betaald via iDeal en afgeleverd).
Dank u voor de beoordeling. Het verbeterpunt is een goede suggestie waar we achter de schermen mee aan de slag zijn.
Pluspunten
op het moment geen ervaring mee omdat producten nog niet geleverd zijn
Verbeterpuntensneller leveren
Vervelend om te horen dat u uw artikelen nog niet heeft ontvangen. Ik heb gesproken met onze afdeling Verkoop. Zij hebben u op 20 januari een mail gestuurd dat de levertijd van de artikelen vertraagd is. Een artikel is al wel op voorraad. Als u deze alvast wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar [email protected]. Dan bezorgen wij deze zo spoedig mogelijk.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
snelle service
Dankuwel voor de review.
Pluspunten
leveret wat ze beloven
Dankuwel voor uw reactie.
Pluspunten
Het winkelpersoneel in de Bilderdijkstraat Amsterdam is erg aardig en behulpzaam.
VerbeterpuntenIk heb mijn kniewarmers nog niet ontvangen. Volgens de bestelling zou dat binnen 3 tot 5 dagen duren. Dus niet. Het geld is al van de creditcard gehaald. Ben in de winkel geweest of het al was binnengekomen. Niet waarschijnlijk a.s. woensdag dat is dan 8 dagen en niet 3 tot 5. Heb een brief gehad van mevr. Xxxxx ben ik mevrouw van Houten ik heet van Houtert slordig.
Dit is jammer om te horen. Onze excuses voor het ongemak. We gaan ervanuit dat u woensdag de kniewarmers zult hebben.
Pluspunten
VerbeterpuntenJe krijgt meteen iemand aan de lijn als je belt. Geen eindeloos keuzemenu en wachttijden!
Wat fijn om een tien te krijgen. Dank u voor het compliment.
Dank u voor de moeite.
Pluspunten
Ik ben uitstekend geholpen , als je daar met een dip binnenloopt ga je blij en triomfantelijk weg .Mijn complimenten .. Ik kan iedereen aanraden om daar te gaan
VerbeterpuntenGeen een die dames verstaan hun vak zowel sociaal als in hun advies over het materieel die in verhuur of te koop zijn
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
Correct te woord gestaan ,goed geadviseerd en snel gelevert.Petje af.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Dankuwel voor uw review en uiteraard bedankt voor de complimenten.
Pluspunten
Snelle levering en snel opgehaald, bij beide kon het de volgende dag al, dat is nog sneller dan bol.com.
VerbeterpuntenEen aantal dingen hadden ze niet op voorraad en duurde juist lang voordat het kwam, toen had ik het bijna niet meer nodig. (zak voor over gipsbeen)
Bedankt voor uw review. Excuses, dat u de gipszak zo laat heeft ontvangen. Dit is juist artikel dat u snel nodig heeft. Dit gaan we intern oppakken.
Pluspunten
Je wordt netjes gebeld als een bestelling is binnengekomen in de winkel.
VerbeterpuntenOp de website staat bij een artikel levering binnen 3 dagen maar vervolgens krijg je een mail dat de levering 3 weken duurt. Website moet actueel zijn dus incl juiste leveringstijd verwachtingspatroon is dan transparant
Bedankt voor uw review. Excuses dat het door u bestelde artikel toch niet voorradig was. De voorraadmelding op onze website wordt dagelijks (00.00 uur) geüpdatet. Zodra de voorraad in ons magazijn op is wordt dit bij het artikel vermeld, echter wel pas na de update.
10 werkdagen voor een bestelling van een paar bedverhogers is niet meer van deze tijd.
Deze bedverhogers zijn geen standaard bedverhogers. We hebben ze speciaal voor u besteld. Dit staat ook bij de beschrijving van het artikel. Dan ook nog eens rond de feestdagen. Maar inderdaad, in deze tijd gaat alles sneller en dat verwachten we ook allemaal. Succes met uw product.
Dankuwel voor de moeite. Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
Ik bestelde een (leen) rolstoel via internet. Nog dezelfde dag werd ik teruggebeld met de mededeling dat de rolstoel de volgende dag geleverd zou worden. Inderdaad kwam de rolstoel de volgende dag. Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en ook de mensen die de rolstoel afleverden waren vriendelijk en competent.
VerbeterpuntenIk zou geen verbeterpunt kunnen bedenken.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE