Pluspunten
Wij hebben het bestelde product goed en snel ontvangen bedankt daar voor.
Pluspunten
VerbeterpuntenWinkel iets netter neerzetten of aankleden. Nu kijkt het net een rommelhok waar je in stapt Vegro aan de horstacker te nijmegen
Bedankt voor het mooie cijfer. In welke winkel bent u geweest? Dan kan ik het verbeterpunt doorgeven.
Pluspunten
Artikel (zitstok) vlot geverd
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
super klantvriendelijk en altijd bereid je te helpen.
Bedankt, voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!
Een nieuwe po stoel gekocht voor € 425,00 en die stoel werd bezorgd al rollend over de galerij . wat ik erg raar vindt . De stoel hoort verpakt te zijn. en ook iedereen ziet wat ik gekocht heb. Ik begrijp hier echt helemaal niets van. Ik zou graag uitleg hebben hierover.
Dit is jammer. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad met u en uitgelegd dat wij de stoelen zo aangeleverd krijgen van de fabrikant en zo doorleveren. Nu we weten dat u dit vervelend vindt, hebben we afgesproken in de toekomst rekening te houden met uw wensen. Wij hebben het genoteerd, u mag ons helpen herinneren. Zo komen we er samen uit.
Pluspunten
duidelijke omschrijving van product op de webside. snelle levering
Verbeterpuntende doos waar het product in verstuurd wordt is aan de grote kant.
Pluspunten
Een goed bedrijf met goede hulpmiddelen voor de rug en schouderblad en postuur. Vooral dit gebruiken in kantoor, fabriek, bouw, winkels, enzovoorts om de rug en schouderblad en postuur recht te houden met de rug brace en postuur houder, zodat u botten niet krom wordt of krom groeit door de houdingen die u hebt wanneer u werkt. Want de rug en schouder en postuur wordt na lange dezelfde houding moe en blijft dan in dezelfde houding als u geen rug brace en postuur houder gebruikt. Daarom is het aan te raden gymnastiek te doen en rug brace en postuur houder te gebruiken. Lydia Rhoda Imperator
VerbeterpuntenVegro en TSN thuiswinkel moeten samen werken met de Uwv uitkering instelling met de arbeidsdeskundige en samen naar de bouw, bedrijven, fabrieken, kantoren, winkels, enzovoorts te gaan en rug brace en postuur houder aan te bieden en te verkopen aan hun voor hun lichaam. De rug brace en postuur houder moet van elastiek zijn en soms alleen van katoen zijn om telkens van textiel te veranderen want te veel van dezelfde is niet goed voor de lichaam het moet soms wisselen zijn de ene maand van elastiek rug brace en postuur houder en de andere maand van katoen de rug brace en postuur houder om te gebruiken. het is ook aan te raden voor mensen met een kromme rug en kromme postuur. Lydia Rhoda Imperator
Pluspunten
Scherpe aanbieding + snelle levering
VerbeterpuntenFactuur gelijk meesturen of anders de mogelijkheid geven deze via eigen account te downloaden ! Ik heb hier speciaal voor moetten bellen om daar achter te komen (Ik heb factuur nodig voor verzekeraar)
Bedankt, voor uw review. Het verbeterpunt zullen wij meenemen in onze interne evaluatie. Bedankt voor het doorgeven.
Pluspunten
Hebben veel producten in huis, klantenservice staat je vriendelijk te woord
VerbeterpuntenBetere afleveringstijden. Mensen die mantelzorg verlenen hebben het doorgaans zeer druk en moeite om vrije dagen op te nemen. Deze worden namelijk al opgesoupeerd aan allerlei bezoekjes aan ziekenhuizen huisartsen specialisten etc. "Even van half 3 tot half 7 bij iemand gaan zitten alleen om een bed met matras op te halen is ondoenlijk. Spreek een tijd af. Zo kan er iemand anders ingeschakeld worden. Als je een vriend of goede buur wil vragen dit te doen, lukt dat wel voor een uurtje maar niet voor een paar uur. Straks moet het bed weer teruggebracht als mevrouw uit revalidatie komt. Moeten we weer een paar uur wachten op de aflevering.
Bedankt, voor uw review en uw suggestie. Wij zullen dit intern bespreken.
Pluspunten
snelle bezorging
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
tot mijn spijt moet ik u mededelen dat het bestelde product nog niet is ontvangen. Op dinsdag 15 november ben ik naar Vegro Zuidplein geweest maar ze konden mij niet helpen. Er ligt daar geen product voor mij klaar. wat nu?
Verbeterpuntenooooo
Op dit moment staat er nog een restant betaling open op uw ordernummer. Hierover heeft u onlangs contact gehad met één van mijn collega's. Uit onze gegevens blijkt dat de restant betaling nog niet ontvangen is. Als u de betaling inmiddels heeft voltooid dan vernemen wij dat graag.
woensdag 9 november 2016, 2 reuma krukken besteld.levertijd 10 a 15 werkdagen.Absurd lang,Komen die krukken uit China lopen???Ik heb ze nog niet binnen,dus of ze bevallen weet ik niet.
Wij bieden online een breed assortiment krukken aan. Niet al deze krukken zijn binnen 3 werkdagen leverbaar. Bij onze online producten staat per artikel aangegeven of wij het artikel binnen 3 werkdagen kunnen leveren of niet. De door uw bestelde krukken kunnen wij helaas niet binnen 3 werkdagen leveren en moeten besteld worden bij de leverancier. Andere krukken, ook reumakrukken (zoals A02564 en A02571), zijn wel binnen 3 werkdagen te leveren. Indien u uw bestelling wenst om te zetten ontvang ik graag een reactie op dit bericht.
Pluspunten
Prima service bij het ophalen van de artikelen in filiaal Bilderdijkstraat Amsterdam. Top !
Bedankt voor het mooie cijfer.
Pluspunten
super snelle levering,daarmee zijn wij erg geholpen. Tnx
Fijn dat u geholpen bent. Bedankt voor de mooie waardering.
Pluspunten
Goede service Goed product
Hartelijk dank voor de moeite.
Pluspunten
Ik heb mijn bestelling na een week nog altijd niet ontvangen.
VerbeterpuntenBestelling op tijd versturen.
Dat is erg vervelend. Wij gaan dit uitzoeken en nemen contact met u op.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen snelle levering
VerbeterpuntenT&T wanneer de bezorger komt zou handig zijn
Dank u wel. Achter de schermen zijn we hiermee aan het werk. Het zal niet lang duren voordat de afleverinformatie beter wordt.
Pluspunten
Goede klantenservice, snelle service en levering. Goede en duidelijke uitleg bij telefonisch contact.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
In webshop aangeven welke indicatiestelling noodzakelijk is Ieder klantcontact in systeem verwerken zodat bij volgende telefonische contact eerdere afspraken inzichtelijk zijn Afspraken nakomen en indien niet mogelijk, contact opnemen met klant
Bedankt voor het aangeven van uw suggestie om duidelijker aan te geven welke indicatiestelling noodzakelijk is. Uw andere punten zijn doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Ik heb begrepen dat op 2 november uw voicemail is ingesproken om een afspraak voor de levering te maken. Helaas is er hierna geen telefonisch contact geweest. Als het goed is, heeft u vandaag mijn collega gesproken en heeft u een afspraak kunnen maken. Mijn excuses voor het opgelopen ongemak.
Pluspunten
Alles is voorspoedig verlopen.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Retourinstructies aangeven op factuur Bericht geven over verzending (status order)
Bedankt voor uw review en suggesties.
Pluspunten
Overzichtelijk en betrouwbaar, op tijd geleverd.
Dankuwel voor de mooie voldoende.
Pluspunten
Via Webshop besteld. Wordt er telefonisch contact opgenomen om alles te controleren qua bestelling, data en aflevering. Voor eigen gemak dit in het filiaal zelf opgehaald en keurige service. Wist trouwens niet dat er zoveel artikelen beschikbaar zijn voor verpleeg-welzijn.
VerbeterpuntenGeen.
Dank u voor deze mooie beoordeling. Er zijn heel veel artikelen verkrijgbaar die het leven makkelijker maken. Gelukkig!
Pluspunten
Goede service o.a. dmv positieve suggesties/voorstellen
Fijn dat u tevreden bent. Dank u voor de beoordeling.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Verbeterpuntengeen
Dankuwel. Een tien nog wel. Fijn