Pluspunten

Wij hebben het bestelde product goed en snel ontvangen bedankt daar voor.

Pluspunten

Winkel iets netter neerzetten of aankleden. Nu kijkt het net een rommelhok waar je in stapt Vegro aan de horstacker te nijmegen

Pluspunten

Artikel (zitstok) vlot geverd

Pluspunten

super klantvriendelijk en altijd bereid je te helpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een nieuwe po stoel gekocht voor € 425,00 en die stoel werd bezorgd al rollend over de galerij . wat ik erg raar vindt . De stoel hoort verpakt te zijn. en ook iedereen ziet wat ik gekocht heb. Ik begrijp hier echt helemaal niets van. Ik zou graag uitleg hebben hierover.

Pluspunten

duidelijke omschrijving van product op de webside. snelle levering

de doos waar het product in verstuurd wordt is aan de grote kant.

Pluspunten

Een goed bedrijf met goede hulpmiddelen voor de rug en schouderblad en postuur. Vooral dit gebruiken in kantoor, fabriek, bouw, winkels, enzovoorts om de rug en schouderblad en postuur recht te houden met de rug brace en postuur houder, zodat u botten niet krom wordt of krom groeit door de houdingen die u hebt wanneer u werkt. Want de rug en schouder en postuur wordt na lange dezelfde houding moe en blijft dan in dezelfde houding als u geen rug brace en postuur houder gebruikt. Daarom is het aan te raden gymnastiek te doen en rug brace en postuur houder te gebruiken. Lydia Rhoda Imperator

Vegro en TSN thuiswinkel moeten samen werken met de Uwv uitkering instelling met de arbeidsdeskundige en samen naar de bouw, bedrijven, fabrieken, kantoren, winkels, enzovoorts te gaan en rug brace en postuur houder aan te bieden en te verkopen aan hun voor hun lichaam. De rug brace en postuur houder moet van elastiek zijn en soms alleen van katoen zijn om telkens van textiel te veranderen want te veel van dezelfde is niet goed voor de lichaam het moet soms wisselen zijn de ene maand van elastiek rug brace en postuur houder en de andere maand van katoen de rug brace en postuur houder om te gebruiken. het is ook aan te raden voor mensen met een kromme rug en kromme postuur. Lydia Rhoda Imperator

Pluspunten

Scherpe aanbieding + snelle levering

Factuur gelijk meesturen of anders de mogelijkheid geven deze via eigen account te downloaden ! Ik heb hier speciaal voor moetten bellen om daar achter te komen (Ik heb factuur nodig voor verzekeraar)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hebben veel producten in huis, klantenservice staat je vriendelijk te woord

Betere afleveringstijden. Mensen die mantelzorg verlenen hebben het doorgaans zeer druk en moeite om vrije dagen op te nemen. Deze worden namelijk al opgesoupeerd aan allerlei bezoekjes aan ziekenhuizen huisartsen specialisten etc. "Even van half 3 tot half 7 bij iemand gaan zitten alleen om een bed met matras op te halen is ondoenlijk. Spreek een tijd af. Zo kan er iemand anders ingeschakeld worden. Als je een vriend of goede buur wil vragen dit te doen, lukt dat wel voor een uurtje maar niet voor een paar uur. Straks moet het bed weer teruggebracht als mevrouw uit revalidatie komt. Moeten we weer een paar uur wachten op de aflevering.

Pluspunten

snelle bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

tot mijn spijt moet ik u mededelen dat het bestelde product nog niet is ontvangen. Op dinsdag 15 november ben ik naar Vegro Zuidplein geweest maar ze konden mij niet helpen. Er ligt daar geen product voor mij klaar. wat nu?

ooooo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

woensdag 9 november 2016, 2 reuma krukken besteld.levertijd 10 a 15 werkdagen.Absurd lang,Komen die krukken uit China lopen???Ik heb ze nog niet binnen,dus of ze bevallen weet ik niet.

Pluspunten

Prima service bij het ophalen van de artikelen in filiaal Bilderdijkstraat Amsterdam. Top !

Pluspunten

super snelle levering,daarmee zijn wij erg geholpen. Tnx

Pluspunten

Goede service Goed product

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb mijn bestelling na een week nog altijd niet ontvangen.

Bestelling op tijd versturen.

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen snelle levering

T&T wanneer de bezorger komt zou handig zijn

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle service en levering. Goede en duidelijke uitleg bij telefonisch contact.

2 sterren: slechter dan verwacht

In webshop aangeven welke indicatiestelling noodzakelijk is Ieder klantcontact in systeem verwerken zodat bij volgende telefonische contact eerdere afspraken inzichtelijk zijn Afspraken nakomen en indien niet mogelijk, contact opnemen met klant

Pluspunten

Alles is voorspoedig verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Retourinstructies aangeven op factuur Bericht geven over verzending (status order)

Pluspunten

Overzichtelijk en betrouwbaar, op tijd geleverd.

Pluspunten

Via Webshop besteld. Wordt er telefonisch contact opgenomen om alles te controleren qua bestelling, data en aflevering. Voor eigen gemak dit in het filiaal zelf opgehaald en keurige service. Wist trouwens niet dat er zoveel artikelen beschikbaar zijn voor verpleeg-welzijn.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service o.a. dmv positieve suggesties/voorstellen

Pluspunten

Snel en goed geleverd

geen

13 Vennestraat