Pluspunten
Snel geleverd. Topservice. Wilde eerste huren omdat ik de gegevens van mijn tante niet bij de hand had. Toen ik de spullen afhaalde werd aangegeven dat ik deze op een later moment alsnog kon opsturen en werden de kosten terug gestort. Heel sympathiek!
Dat is fijn om te horen. Bedankt voor de 10.
Pluspunten
Ik werd geholpen door een vriendelijke dame, zij stond mij netjes te woord.
VerbeterpuntenIk had kennelijk een andere rolstoel te huur gekregen dan degene die ik via de website besteld had, deze was achteraf gezien duurder dan degene die ik besteld had. Ik was er tevens niet van op de hoogte dat er een volledige dag in rekening gebracht zou worden los van het feit hoe laat je het artikel ophaalt of terug brengt....hierdoor viel de huur hoger uit dan ik verwachtte.
Bedankt voor uw review! Indien u een artikel huurt (of leent) is het mogelijk dat het geleverde artikel afwijkt van de omschrijving, getoonde afbeelding en genoemde productspecificaties op onze site. Tevens klopt het dat de huurprijs per dag (00.00-23.59) wordt berekend.
Pluspunten
Goed contact met bedrijf
Hartelijk dank voor deze voldoende.
Pluspunten
Toegankelijkheid en ook de niet digitale betaalmethoden
Bedankt voor uw review!
Pluspunten
Nog niets
VerbeterpuntenAfhalen bij snelle noodzaak ook in de weekenden..daarom naar zzg gegaan.. Jammer dat mailtjes van vrijdagmorgen voor 12 uur pas op maandag behandeld worden..dus 5 dg wachten op aflevering!
Onze excuses! Dit is niet hoe het normaal zou moeten verlopen. Wat betreft uitleenartikelen geldt: 'Voor 12.00 uur besteld? De volgende werkdag het artikel in huis!'
Pluspunten
Ondanks eigen fout bij bestellen via internet werd na een telefoontje mijn de juiste elleboog krukken aangeboden en kon ze vervolgens bij een door mij opgegeven dichtstbijzijnde winkel op halen. Perfecte service toch!!!
Bedankt voor uw review. Fijn dat u de juiste krukken heeft kunnen ophalen in de winkel, dat helpt een heel stuk beter ;-)
Pluspunten
Snelle levering. Prima verpakt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Top aftersalesservice! Met dank aan m.n. Richard!
Bedankt voor uw review. Ik zet uw bericht door naar Richard :)
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt Montage uitleg
VerbeterpuntenDe prijs is niet concurerend
Bedankt voor uw review.
Pluspunten
Vriendelijk en snel te woord gestaan. Kwaliteit van het artikel is prima.
VerbeterpuntenHelaas was er een levertijd van bijna 10 werkdagen (overigens wel gemeld).
Soms moeten wij artikelen ook bij de leverancier bestellen. Dat gaat ten koste van de snelle levertijd. Dat is wel eens jammer inderdaad. Wij proberen zo veel mogelijk op voorraad te houden. Bedankt voor de moeite van het schrijven.
Pluspunten
Vriendelijk, aardig, leuk
VerbeterpuntenNvt
Dankuwel
Pluspunten
komen de afgesproken leverdagen na een geplaatste bestelling keurig na.
Dank u voor het invullen van de review.
Pluspunten
Goed bereikbaar en snelle levering.
Dank u voor het invullen van de review.
Pluspunten
Snelle levering en goede productomschrijvung
VerbeterpuntenMail sturen als bestelling verzonden is
Bedankt voor de mooie review. We geven het ook door aan onze contentschrijver!
Pluspunten
Alles is prima in orde en mooi op tijd Geen op of aanmerkingen.
Dankuwel.
Pluspunten
Makelijk site prima product en een heel snel levering. SOS hanger. Best wishes, David
Hartelijk dank en best wishes terug!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenNog geen aanleiding gevonden voor eventuele suggesties.
Qua verbeterpunten: we hopen het zo te houden (-; Bedankt voor de 9.
Pluspunten
snelle levering. prima in orde
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Mijn bookseat besteld en na 1,5 dag kreeg ik een telefoontje dat ik dit bij het afhaalpunt kon ophalen, erg prettig
Fijn dat u zo tevreden bent.
Pluspunten
Bestelling is inmiddels geplaatst, maar de rollator moet nog geleverd worden.
VerbeterpuntenWeet ik niet. Nog te weinig ervaring met uw bedrijf.
Bedankt voor het goede cijfer.
Pluspunten
Alles was na wens.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
De verpakkingsdoos was niet stevig en is ingedeukt bij ons bezorgd De onderste helft van de twee vierpoten was netjes verpakt, maar de bovenste helft was niet niet verpakt. Daardoor is bovenste helft is licht beschadigd. Dit vinden we minder goed
VerbeterpuntenVerpakkings materialen verbeteren + ingepakte spullen beter verpakken
Bedankt voor het aangeven van uw verbeterpunten. We hebben deze doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling.
Pluspunten
Correcte levering volgens afspraak.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Pluspunten
Goede en uitstekende service van zeer bekwame bezorgers alles wordt duidelijk uitgelegd rollator in elkaar gezet klaar voor gebruik en de lege doos is weer meegenomen
Fijnzo! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Voor het eerst wat besteld bij Vegro, het beoogde artikel was niet op voorraad en daar kreeg ik netjes bericht van , na 5 werk dagen had ik het alsnog in huis dus voor mijn is de bestelling prima verlopen.
VerbeterpuntenN.V.T.
Dankuwel. Fijn dat u tevreden bent.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE