Pluspunten

Goede begeleiding bij aflevering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Moest langer dan een week wachten op een artikel wat ik via de site wilde lenen. Oma was geopereerd en kon niet langer wachten. Uiteindelijk zelf geannuleerd en andere oplossing gezocht. Order was niet doorgekomen. En dat via een website

Pluspunten

Snelle bezorging, product zag er netjes en goed verzorgd uit, vriendelijk telefonisch contact

Pluspunten

Snelle levering, prima product

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geachte lezer, Ik heb bijna twee weken geleden een douche/po stoel bij u besteld en betaald. Er zou contact met mij worden opgenomen over het tijdstip van bezorgen! IK HEB TAAL NOCH TEKEN VAN U VERNOMEN. Met teleurgestelde groet nelie van de Kuinder

Pluspunten

Ik heb een trippelstoel gehuurd. Direct na mijn mail werd er contact opgenomen en de volgende dag had ik hem al in huis. Verklaring kon ik daarna regelen. Merkte dat het personeel zich echt kon inleven!

Pluspunten

Kwaliteit spullen en een goede service. ben er erg blij mee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice is gratis te bereiken en je wordt te woord gestaan door vriendelijke mensen. Of ze kundig zijn kan ik niet beoordelen; ik kocht slechts een eenvoudig hulpmiddel; elleboogkrukken. Om deze reden en om het ruime assortiment zou ik dit bedrijf wel aanbevelen, maar op basis van mijn andere ervaringen moet ik onderstaande vraag met 'nee' beantwoorden. Positief is dat je telefonisch kunt navragen wanneer je pakket wordt bezorgd, maar het is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig krijg je van elke webwinkel een track and trace code. (Het laatste kon ik niet meer bij de verbeterpunten kwijt.)

- De bezorgtijd van producten die op voorraad zijn: Bij navraag bleek dat mijn krukken op voorraad waren. Ik bestelde ze woensdag maar kreeg ze pas maandag. Dit zou op zich nog net in overeemstemming kunnen zijn met de informatie op de website, want die vermeldt: bezorging binnen 1 à 3 werkdagen. Maar de bezorging geschiedde door Postnl. Die bezorgt ook op zaterdag. Heeft Vegro gezien de tekst op de website (bezorging op werkdagen) voor een goedkoop 'abonnement' met Postnl gekozen, een abonnement waarbij niet op zaterdag wordt bezorgd? Als dat zo is vind ik persoonlijk dat je dat als leverancier van verpleegartikelen niet kunt maken,het gaat niet om een nieuw bloesje. Bovendien is het extra schrijnend omdat de meeste webwinkels wel de volgende dag bezorgen, ook wanneer ik b.v. krukken via de grote 'bolle' webwinkel had besteld. Wat voor mij helemaal de deur dicht doet is het volgende: op de website van Vegro staat bij de eerste foto met de tekst 'wanneer wilt u uw hulpmiddelen ontvangen' een quote van de oprichter van Vegro, Simone van Veen: 'zieke mensen kunnen niet wachten'. Toen ik dat las zakte mijn broek af. - Ik had voor Vegro gekozen omdat je bij de bestelling je geboortedatum kunt opgeven. Die wordt dan op de factuur vermeld en dat is weer nodig ivm het declareren bij de zorgverzekeraar. Wie schetst mijn verbazing dat ik helemaal geen factuur in mijn pakketje of in de e-mails aantrof. Hoop dat deze alsnog snel komt...

Pluspunten

gemakkelijk te vinden op internet vlotte afhandeling en bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Wachttijd verkorten levering armschaal krukken

Pluspunten

Goede informatie

Pluspunten

correcte opvolging van Uw afspraken. Een goed assortiment met een duidelijke beschrijving.

Pluspunten

De telefonische en emailservice was zeer goed maar het artikel heb ik nog niet ontvangen. Er is een levertijd van 10 werkdagen. Ook dat werd aan mij correct medegedeeld.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er word aangegeven dat het product binnen 3 dagen geleverd word, maar na 4 dagen krijg je te horen dat het product niet op voorraad is en later geleverd gaat worden. Terwijl je wacht op krukken en voor de rest niks kan doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede klantenservice, probleem snel opgelost

verkeerde bestelling binnen gekregen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment, vriendelijke medewerkers.

De bediening was vriendelijk, maar niet erg deskundig. Onduidelijkheid over bezorging. Een bestelling zou, volgens uw mailbericht, binnenkort verzonden worden, maar bleek al lang bij de buren bezorgd te zijn.

Pluspunten

Alle info is online te vinden. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Tijd van bezorgen kwam niet overeen met daadwerkelijke tijd.

Pluspunten

Superservice

Pluspunten

Snelle, accurate afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde producten.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht

Sneller reageren, had nu al ergens anders besteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling ,ondanks mailfout mijnerzijds.Bestelling was voor een oudere buurvrouw onkundig om iets te bestellen. Fijn dat alles soepel verliep,ondanks geen tijd of dag van versturen.

Geef aan wanneer het bestelde verzonden is,zodoende kan rekening worden gehouden met de aflevering. Nu weet je pas als je niet thuis bent dat er een stuk voor je is.

Pluspunten

Alles goed verlopen

Pluspunten

Alles verloopt prima bij dit bedrijf. In de zaken en via internet, afhandelingen lopen goed, Via internet wordt het vlug bezorgd bij de klanten.

Kan het zo niet noemen, naar mij idee loopt alles goed.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE