Pluspunten

Goede service. Medewerkers denken met je mee. Zorgden er voor dat ik een rolstoel kreeg die wel door de verzekering wordt vergoed.

Op de website staat dat jullie 24/7 bereikbaar zijn. Dat zijn jullie ook wel, maar toen ik belde om te vragen wanneer de rolstoel beschikbaar zou zijn werd mij op een beetje arrogante manier duidelijk gemaakt dat ik alleen voor spoedgevallen in de avond kon bellen en dat ik de volgende dag maar contact op moest nemen met de winkel. Ook een indicatie kon deze meneer niet geven. Een geruststellend antwoord dat ik er b.v. wel voor 90% van uit kan gaan dat er een stoel beschikbaar is was al voldoende geweest. Jammer...

Pluspunten

Mooie goed overzichtelijke website. nu ook met .nl

Op de website van Kaartkluis staat een winkel in Bleiswijk. Echter op de website van de Vegro staat Bleiswijk onder de uitleenpunten. Ik begrijp dat het echter wel een verkoopwinkel is. Misschien mogelijk dat spoedig aan te passen, zodat de klanten dicht bij huis artikelen kunnen aanschaffen.

Pluspunten

Ruim assortiment. Heldere en gebruiksvriendelijke webshop Krijg exact wat je besteld heb. Goede kwaliteit Uitstekende klantenservice.

Dag van bezorging, per track en trace van de bezorger ( bijv. TNT post etc. ) zou prettig zijn. Of de dag van verzending per mail aan de klant mededelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Besstelling gaat gemakkelijk en goed, alleen de afspraak aflevering binnen 3 a 4 dagen wordt niet nagekomen. Besteld op maandag 25 juli en op maandag 1 augustus nog niets ontvangen.. Klantnummer.1089945, ordernummer O2066846 Telefonisch contact levert niks op. Echter vandaag telefonisch contact gehad en zeer goed afgehandeld. De wandelstokken waren nu in de aanbieding en als compensatie krijg ik deze ook aan de aanbiedingsprijs.. Perfecte afhandeling.

.Geen verbeter punten meer te melden.

Pluspunten

snelle levering, prima artikel.

Pluspunten

Bestelling klopt altijd en een snelle levering

Tracht een "track and trace"te bewerkstelligen bij uw bezorgdienst, zodat ik een datum en een leverperiode van 2 uur heb

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van het gevraagde artikel.

Pluspunten

Vrijdag 29 juli 2016 bij Vegro Zwolle Eeen Fysic FX 7020 Big Button Dect Twinset gekocht. Werd prima geadviseerd. Men nam alle tijd voor mij.. Resultaat een telefoontoestel wat prima bevalt.

Pluspunten

+Super fijne support. +Flexibiliteit als je net iets later dan 17.30 uur iets op komt halen +meedenken als je met je rug tegen de muur staat en er toch iets die dag moet komen +nemen door het meedenken meteen de spanning bij je weg +alles is gelukt en twee oude mensen kunnen nu bij elkaar blijven!

Pluspunten

Vriendelijke, vakkundige medewerkers die met je meedenken en verschillende mogelijkheden en opties m.b.t. hulpmiddelen op een duidelijke en eerlijke manier uitleggen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Willen geen postoel leveren op een zondag terwijl situatie daar wel om vraagt. Ondanks afspraken tussen thuiszorgorganisatie en Vegro zelf. Onredelijk en onbeschoft gedrag van receptioniste. Komt zeker ook nog een klacht via ons bedrijf. Wilde dit i.i.g. ook op deze manier vermelden.

Pluspunten

Alles volgens afspraak netjes nagekomen!

Pluspunten

Snelle levering van de uitleen artikelen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Neem uw klanten serieus en reageer op email. Een defect product retour gestuurd en na 4 weken nog steeds geen geld retour! Gebeld en gemaild maar geen reactie. Schande!

Pluspunten

Nooit meer! Eerst een product ontvangen wat defect is, geretourneerd, vervolgens opnieuw een product ontvangen wat defect in, 2 mei geretourneerd en nog steeds mijn geld niet terug! En over de klanten'service' maar te zwijgen. Zo ontzettend traag! Ik hoop voor de ouderen onder ons dat zij met jullie rollators sneller vooruit komen!

Pluspunten

Goede afhandeling van bestelling rollator

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- reageer op mededelingen en klachten van uw klante - reageer snel - reageer rechtstreeks - lever complete producten resp pakketten - lever goed werkende producten resp pakketten - als er niet goed gaat ... regel het .. het is jullie probleem niet dat van de klant

Pluspunten

Snelle en efficiënte afhandeling. Klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle service en prima afgeleverd

Pluspunten

Vlotte en beleefde services

Weet ik zo niet

Pluspunten

Snelle en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Artikelen die we van U leenden, waren snel bij ons thuis. Douche stoel bed enz. prima! De bezorgers sympathiek. Hartelijk dank voor uw hulp

Beetje moeite gehad met het ophalen van de gehuurde spullen, nl. over het tijdstip, na het overlijden van mijn man. Het is allemaal goed gekomen mede door de aardige chauffeur, die, goed omging met onze situatie, en op de goede tijd kwam!

Pluspunten

Concurrerende prijzen, snelle levering

Ik miste bericht van verzendactiviteiten

Pluspunten

snelle service expertise aan de telefoon

de website is ietwat onoverzichtelijk

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE