Zeer duidelijke website, vriendelijke service en extreem snelle levering!
via de website een douchestoel aan gevraagd 24 uur later geleverd zonder kosten door een uiterst vriendelijke meneer van Vegro
Na een telefoontje over een trippelstoel is deze na een enkele dag bezorgd. geen klachten.
De bestelling was snel geleverd en ik was goed op de hoogte gehouden van een vertraagde levering
Een leen duwrolstoel besteld bij Vegro. Snel bezorgd de volgende dag trouwens. Chauffeur was erg vriendelijk en heeft ook uitleg gegeven.
Er is vrij snel aan mijn hulpvraag voldaan.
Peuter rolstoel via website/portaal besteld voor mijn dochter van 2,5 jaar. Snelle levering van een kinderrolstoel, die veel te groot is en daardoor niet voldoet. Magazijn levert zonder overleg rolstoel kind en blijkt ook helemaal geen rolstoel peuter op voorraad te hebben. Waarom worden ze dan aangeboden via de website? Klantenservice behulpzaam en rolstoel snel weer opgehaald, maar veel gedoe en weinig duurzaam voor niets!
Beste, Natuurlijk allereerst onze excuses dat niet de juiste rolstoel is geleverd. Ik begrijp dat u een kleuterrolstoel verwacht, en geen kinderrolstoel, als u een kleuterrolstoel bestelt. Helaas zijn de kleuterrolstoelen niet altijd op voorraad. In zo'n geval leveren wij een kinderrolstoel. Vaak functioneert deze ook. Natuurlijk had u hier vooraf over geïnformeerd moeten worden. En daarvoor ook onze excuses. Uw melding is intern doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling. Nogmaals onze excuses. U heeft inmiddels ook een persoonlijke mail ontvangen.
Prima service. Vakkundig en behulpzaam personeel. Uitgebreide uitleg over gebruik en toepassing artikelen. Uitgebreide keuzemogelijkheden.
Wat een mooie complimenten! Hartelijk dank voor de beoordeling.
Hulpmiddelen zijn eenvoudig te bestellen en levertijd is erg snel. In één woord: fantastisch.
Dat lezen we graag! Bedankt voor de fantastische recensie.
Voor het probleem was er een goede oplossing te vinden met de Vegro en het werd netjes thuis bezorgd op de aangegeven afspraak! Top
Fijn om te lezen dat wij met onze hulpmiddelen het probleem hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Alles goed verzorgd en goed geholpen met het plaatsen van bed in woonkamer.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
ik heb een rolstoel aangevraagd met linkerbeensteun maar kan deze niet gebruiken
Beste, Wat ontzettend vervelend dat de beensteun niet te gebruiken is. U heeft inmiddels contact gehad met één van mijn collega's, en er wordt vandaag (30 maart) een nieuwe beensteun bij u thuis geleverd. Excuses voor het ongemak.
Opdracht werd snel en correct uitgevoerd en ook snel door Postnl bezorgd.
Bedankt voor de mooie review!
er wordt echt geluisterd en meegedacht om zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen, spullen liggen al klaar in de winkel en het ontbrekende wordt thuis bezorgd, daar ontvang je een sms'je van met de tijd, echt super geregeld!
Wat goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Werd geweldig telefonisch geholpen en volgende dag werd artikel al bezorgd. Echt geweldig!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Snelle afhandeling en netjes verzorgd
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Po stoel voor mijn dementerende moeder van 92 besteld. Bezorger stond met 2 stoelen klaar. Heeft de order veranderd. Veel gegevens nodig op digitaal invulformulier. Ik vraag me af of ouderen daar mee om kunnen gaan. Ikzelf had er moeite mee. Daarom per ongeluk 2 x besteld? Was snel opgelost…
Bedankt voor de beoordeling, en uw opmerking met betrekking tot het digitaal invulformulier. Dit zullen we intern nog eens kritisch gaan bekijken. Fijn om te lezen dat het snel is opgelost.
Zeer vriendelijk medewerkers en coöperatief en snelle service
Wat fijn om te lezen. Hartelijk dank voor de review.
Heel makkelijk bestellen en ontzettend snelle levering, erg prettig dus.
Mooie woorden. Bedankt voor de beoordeling, en het prachtige cijfer.
Snelle levering van producten die je nodig hebt aan huis
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer!
De eerste ervaring met VEGRO lenen en dat is uitstekend gelopen.
Fijn om te horen. Bedankt!
Mijn vrouw kon haar sokken niet meer aan doen maar dank zij u k daarvoorhulpmiddel gaat het nu weer dan
Bedankt voor het mooie cijfer!
Ik heb op zaterdag de artikelen besteld en op maandag werden deze al geleverd. Helemaal blij mee! Enige verbeterpunt was dat De douche stoel al van plastic werd ontdaan buiten op de stoep voor de deur zodat de hele buurt kon zien wat het was en dat ik een papagaai boven m’n bed nodig heb. Ietsjes discreter had ik wel fijn gevonden :). (Lees ben net over de dertig en zwanger),
Bedankt voor de review en de opmerking. Wij zullen dit intern doorzetten.
Het hoog laag bed werd geplaatst, goed uitleg gekregen. De mensen die het kwamen brengen en ophalen, waren zeer meelevend en erg behulpzaam.
Fijn om te horen. Dank voor de beoordeling!
Makkelijk bestellen en snelle levering
Fijn om te horen. Bedankt!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE