Filter

Goede website en klantenservice. Nette aflevering door kundige mensen. Goede prijs/quaiteit verhouding.

Vegro beantwoordt volledig aan mojn verwachringen. Goede spullen en snel geleverd in sterke verpakking in de brievenbus.

Snel en goed!

Bijzonder om zelfs een goede maat dop voor de wandelstok van mijn man te vinden en niet duur. Heel stevig. Kan jaren mee!

Snelle levering zowel huur als koop

prettige, dank u wel

Bedankt voor de fijne zorg.

SUPER

Vrijdag online een papegaai besteld, op zaterdag (!) geleverd én geplaatst.

Positive, goed

Levering op tijd en goed service

Snel en goed geregeld!

Mijn vader kon zich niet meer uit bed draaien, dus een papegaai nodig! Vegro website opgezocht en er 1 op zondag besteld. De volgende dag werd dit hulpmiddel al bij hem thuis gebracht, geweldige service waarvoor onze dank!

Al zeer snel bestelde producten aan de deur mogen ontvangen.

Product zat netjes ingepakt. Onbeschadigd ontvangen.

Fijn, vriendelijk en vlot contact

Mijn nabestelling werd heel vlot en vriendelijk verwerkt, fijn dat het geen probleem was.

Mes is goed hanteerbaar.

Hele snelle levering

Snelle levering van het product, dit ondanks een mail waarin stond dat het een paar dagen langer zou gaan duren toch dezelfde middag ontvangen. Product was (bleek achteraf) bij Bol.com €13,00 goedkoper geweest, hierdoor zou ik een ieder toch willen aanraden even verder te gaan zoeken.

Netjes geholpen en op tijd bezorgd

fijn dat ik bepaalde zorgen uit handen kon geven

snelle levering, werd meegedacht, de jongens die de hulpmiddelen leverden hielpen fantastisch met alles in elkaar zetten op de juiste plek, flexibel qua levering. hulpmiddelen zien er wel iets ouder uit, maar wij zijn blij dat ze voor thuis beschikbaar zijn

Douchekruk is heel plezierig in het gebruik

De douchekruk is heel plezierig in het gebruik

Top geregeld..

Makkelijke bestelling. Correcte levering . Toppie.

de verzending is geheel naar zin verlopen.

Alles was naar mijn zin. Prima

geweldig

rollator keurig bezorgd, uitleg gekregen, fantastisch

Heel fijn dat dit bestaat!

Het was echt super fijn dat we deze spullen konden lenen voor mijn zoon.

Vriendelijk, snel en compleet.

Niets te melden. Alles ging gewoon soepel en gemakkelijk. Zo zou het overal moeten zijn.

Heel erg tevreden

Ruime sortering en kwalitatief goed producten Erg tevreden

Prima service!

Snel, correcte levering. Uiterst vriendelijk personeel. Zowel de mensen van de klantenservice als de bezorgers. Complimenten!

In katwijk redelijk

In katwijk rollator gekocht wilde ook een inklapbare hometrainer die was niet meer leverbaar werd er gezegd dus via internet bij vegro besteld andere dag werd hij al geleverd super bedankt

Snel besteld en geleverd

Vriendelijke bezorger, hield genoeg afstand

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE