Fijne chauffeur en goede uitleg, super
Bedankt voor de beoordeling en het perfecte cijfer.
Snelle levering en duidelijke site!
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Snelle correcte bezorging
Dank voor de goede review.
Duidelijke internet pagina om te bestellen.
Bedankt voor de goede beoordeling.
Mij wordt gevraagd om de beoordeling van een gekocht product Kunt u mij zeggen om welk product het gaat?
Beste Rita, U wordt gevraagd om Vegro te beoordelen, omdat er bij ons op 1 maart een bestelling is geplaatst met dit mailadres. Het zou gaan om een SOS-ketting. Wij hebben via de mail contact met u opgenomen om te achterhalen of dit klopt. Wij hopen dit op deze manier verder uit te zoeken.
Zeer scherpe prijs voor een prima product. Snelle levering, zodat ik de spalk al binnen 3 dagen kon gebruiken, waardoor minder pijn.
Dank voor de goede review en het mooie cijfer.
Een belletje en de spullen gebracht, ook het omwisselen gaat perfect indien er iets anders moet komen (matras )
Fijn om te horen. Bedankt voor de beoordeling!
Overzichtelijke winkel. Personeel vriendelijk en efficiënt.
Bedankt voor de goede beoordeling!
Mijn bestelling stond de volgende dag al bij me thuis. Prima en betrouwbaar. Goed gedaan!
Hartelijk dank voor deze goede beoordeling!
Wanneer we plots een bed en nog meer artikelen nodig hadden, deze s avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Top!
Goed om te horen. Dank voor de goede review.
Snelle en makkelijke bestelling en precies geleverd op de gewenste datum en tijdstip. Super dat het bestaat dat je dit soort dingen gewoon kan lenen!!
Bedankt voor de mooie woorden en goede beoordeling!
Zeer tevreden over het geheel
Hartelijk bedankt voor de beoordeling!
Goed geholpen met wat ik nodig had. Levering was de volgende dag al. Zeer tevreden.
Wat een mooi cijfer en fijne feedback. Bedankt.
Heel goed artikel
Hartelijk bedankt!
Het is een perfecte hiel kussen van een goede kwaliteit en doet z’n werk na behoren ik ben zeer tevreden.
Wat een prachtige beoordeling. Hartelijk bedankt en veel succes gewenst met het hielkussen.
Ik heb een rollator voor mijn moeder besteld en betaald. Die is snel geleverd, maar wat ik vervelend vond is dat mij moeder een factuur kreeg en ze dacht dat het niet betaald was.
Beste, Bedankt voor de beoordeling. Onze excuses dat uw moeder nog een factuur nagestuurd kreeg. Wij zetten dit intern door en hopen dat hier in het vervolg beter op gelet wordt.
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering
Hartelijk bedankt voor de complimenten!
tevreden
Bedankt voor het mooie cijfer.
Had gedacht dat retourneren van een artikel wel gratis zou zijn
Beste Anneke, Het klopt dat de retourkosten van bestelde producten voor eigen rekening zijn. Wij zijn elke dag bezig om onze service te verbeteren en zullen uw feedback daarin meenemen.
Goede artikelen, heldere informatie, nette en snelle thuisbezorging.
Bedankt voor de goede beoordeling!
In één woord gezegd, heel kundig en hulpvaardig.
Dank voor deze woorden en goede review!
Vanwege een knieoperatie heb ik meerdere dingen uit de winkel geleend. Alles is heel snel geleverd. De bezorger gaf ter plekke ook nog een uitleg bij de geleende spullen. De rolstoel die ik in eerste instantie had geleend, bleek niet aan de verwachtingen te voldoen maar deze kon zonder enige moeite worden omgewisseld. De dames in de winkel (Volendamlaan) waren ontzettend vriendelijk en hebben direct gezorgd dat er een nieuwe rolstoel mee kon. Ontzettend goede service!
Wat een mooie woorden! Hartelijk bedankt voor deze beoordeling.
ik heb een inklapbare douche stoel besteld , die werd de volgende dag al thuis afgeleverd . ik heb er zeer veel profijt van omdat het douchen nu veel gemakkelijker gaat , ik kan mij nu zittend wassen . proficiat voor de snelle service .
Wat een mooie woorden! Bedankt voor deze fijne review.
Het lenen en retourneren van artikelen ging erg snel en makkelijk.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen!
De pillenvergruizer werkt heel goed en is handig in gebruik. De pillen worden goed fijn gemalen en kunnen handig worden bewaard in het aparte bewaarvakje.
Wat fijn om te horen! Veel succes met de pillenvergruizer.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE