Mijn zoon had zijn voet gebroken en gelijk die middag nog de rolstoel besteld en de volgende dag geleverd. Ook weer opgehaald. Ideaal!
Fijn dat onze service gewaardeerd wordt. Bedankt voor de goede beoordeling.
Ik heb een alarm horloge en daar waren onderdelen di niet geactiveerd waren na 1 telefoontje werd dat opgelost.
Fijn om te horen! Bedankt voor de beoordeling.
Mijn dochter heeft de rolstoel voor mij besteld en betaald. Op haar adres zou dan ook de rolstoel gebracht en weer gehaald worden. Dat is niet gebeurd, die is bij mij gebracht, dat was niet de bedoeling en niet zoals was afgesproken. Dus heb ik zelf geen contact gehad met de klantenservice en kan daar dan ook geen oordeel over geven. De stoel was prima en het was een geluk dat de chauffeur me van tevoren belde dat hij eraan kwam want anders had ik niet open gedaan, ik ben n.l. in een half jaar tijd 3X beroofd. Dat was mede dan ook de reden dat mijn dochter alles voor mij geregeld heeft.
Beste, Allereerst onze excuses hiervoor. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren! En al helemaal niet gezien uw situatie. Wij hebben uw beoordeling dan ook intern doorgezet, zodat kan worden uitgezocht wat hier mis is gegaan. En zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Gelukkig is de rolstoel wel naar wens, maar nogmaals onze excuses.
Omdat ik de trap niet meer op kon had ik een bed nodig op de begane grond. Na even zoeken op Internet kwam ik bij Vegro terecht. Binnen een kwartier was alles online ingevuld en geregeld. De volgende dag werd het bed geleverd. Omdat ik nogal lang ben, was het bed direct verlengt.
Hartelijk dank voor de goede woorden en het mooie cijfer.
Goed product, duidelijke beschrijving op de site, makkelijk te bestellen en snel geleverd
Bedankt voor de goede review!
Bedankt voor de goede review!
Geen problemen
Bedankt voor de review!
Niks te klagen. Vriendelijke en snelle service. Lieve mens aan de deur met glimlach op zijn gezicht.
Fijn om te horen! Hartelijk dank voor de goede beoordeling.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Zoals gezegd goed geregeld. Duurde wel paar dagen voordat priduct in huis had.
Dank voor de beoordeling!
Vriendelijk en vlot
Bedankt voor uw mooie recensie!
ik bestelde stokkikkers voor huisgenoten. De levering was snel en goed. de helft is intussen tot volle tevredenheid in gebruik.
Wat fijn dat de stokkikkers in de smaak vallen! Bedankt voor uw recensie.
mijn ervaring met vegro is fantastisch. Ze komen alle afspraken na.
Wat goed dat u een zo'n fijne ervaring bij ons heeft gehad. Bedankt voor uw recensie.
Fijn geholpen door medewerkster klantenservice en snel geleverde hulpmiddelen , hulpmiddelen in zeer goede nette staat
Wat fijn dat onze klantenservice is zo goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Heel content met het door mij geleende product. Ook snel bezorgt.
Dank u wel voor deze mooie recensie!
Snel, behulpzaam en correct.
Bedankt voor uw mooie 8!
Naar tevredenheid zaken gedaan met Vegro. Vriendelijke en behulpzame medewerker aan de telefoon. Alle afspraken werden nagekomen, op tijd bezorgd en de juiste artikelen. Toen ik zelf onverwacht een afspraak moest annuleren werd daar geen enkel probleem van gemaakt.
Fijn om te horen. Hartelijk dank voor de goede review!
snelle levering, zending was goed te volgen, site kwam betrouwbaar over, wat er geleverd was, was ook besteld.
Omdat we snel een paar hulpmiddelen thuis nodig hadden na een lange revalidatie is ons Vegro geadviseerd. Bestelling via site was gemakkelijk, de levering meteen daags erna, exact volgens gewenste afspraak, en de mensen die het brachten hebben meteen diverse spullen gemonteerd, gebruiksklaar gemaakt en uitleg gegeven.
Het bestelde product heb ik binnen 24 uur ontvangen. Het hulp product is effectief en doelmatig!!! Ik ben te vreden!
Hartelijk dank voor het perfecte cijfer!
De ervaring met Vegro is een uitstekende. Ik werd snel geholpen zowel telefonisch van advies gediend als praktisch toen de hulpmiddelen werden gebracht en gedemonstreerd.
Fijn om te horen. Hartelijk dank voor de goede beoordeling.
Op dinsdagavond een leenrolstoel voor mijn moeder besteld en op woensdagmiddag werd die geleverd en afgesteld. Super service!
Goed om te horen! Bedankt voor de review.
Prima, maar beetje star qua verandering van tijdstip van levering door ziekenhuisbezoek in Nijmegen.
Zachte toiletverhoger is te klein voor zwevend toilet...de opening correspondeerde niet met vaste toiletbril. Is meer geschikt voor kindertoilet op kleuterschool.
Beste, Wat vervelend dat de zachte toiletverhoger niet geschikt blijkt te zijn voor uw toilet. U heeft inmiddels telefonisch contact gehad met mijn collega van afdeling Verkoop, en helaas hebben wij geen alternatief die wij kunnen aanbieden.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE