Filter

Prima geholpen

Prima levering

Het product voldoet exact aan de verwachtingen en is in goede conditie ontvangen

Ik wacht nog steeds op het restant van de bestelling!

Het bestellen van de artikelen verliep soepel net als het afrekenen. De bestelling heb ik op 28 januari 2021 gedaan. Het is nu woensdag 10 februari en zijn we bijna twee weken verder. Na de levering van de bloeddrukmeter en de adapter is er sprake van volledige radiostilte. Waar blijft de saturatiemeter?

Tevreden

Ik ben tevreden met de producten en de snelle service

uitstekende service

Uitstekende service en goed meedenken!!

Geen service.

We wilden een drinkbeker kopen en omdat we vorige keer goed geholpen waren in de aj ernst straat zijn we daarheen gegaan. De beker hadden ze niet endit keer geen advies en toen we naar een klok van €155.00 vroegen pakten ze die niet uit de vitrine kast en moesten we door de knieën om in de vitrine te kijken. Thuis gekomen via internet de beker besteld en 2 dagen later werd de deze bezorgd. Jammer.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, kreeg netjes bericht dat het artikel niet voorradig was, maar alsnog snel geleverd en een goeie prijs zonder bezorgkosten.

Snelle levering en schone producten

op tijd bezorgd

Perfect.

Supersnelle levering. Goede product kwaliteit.

goed en netjes,maar een rolletje pleisters is wel wat weinig

Snelle en correcte service

Mijn ervaring is positief wat betreft organisatie. Ik werd meteen gebeld en alles was in Kanne en kruiken. Ook het ophalen van de rolstoel ging snel efficiënt en zeer klantvriendelijk. Over de rolstoel zelf was ik niet helemaal tevreden. Ik had aangegeven de leeftijd en lengte van m’n dochter maar deze rolstoel was te klein ( been steun te kort) de jongeman die em kwam installeren leek er niet veel kaas van te hebben gegeten. We hadden de rolstoel maar een paar dagen nodig dus ik heb het maar zo gelaten.

Geweldig!!

Goeie levering van fijne producten!

Zeer snelle en betrouwbare service.

We werden snel en goed geholpen. Levering volgende dag op afgesproken tijdstip.

Ik kreeg bericht, dat ze later bezorgd zouden worden, maar de duim spalken, die ik besteld had kwamen al na 2 dagen...keurig net bedrijf

super

snel, behulpzaam, vriendelijk en accuraat

Makkelijk en snel.

Duidelijke site, goede communicatie m.b.t. de levering en het product vervolgens snel in huis. Goede ervaring dus!

Prima, mooi hulpmiddel, snel geregeld en bezorgd

Ik ben heel erg tevreden over het hulpmiddel.En ook de volgende dag al bezorgd.

Zeer goede ,snelle en vakkundig service

X

Vind ze te warm zo en als handschoenen te koud heb nog niet mij weg erin gevonden.

Matig

Het produkt ...een hometrainer..moest in elkaar gezet worden(dit stond/staatniet in de omschrijving)Daarbij is de handleiding heel erg slecht..niet te doen.Gelukkig op internet een duidelijke handleiding kunnen vinden. Ik ga toch voor een aanbeveling want het produkt is verder goed.

Snel en met zorg geleverd !

Keurig geleverd en met zorg het bed in elkaar gezet. Top!

Goede communicatie, correcte aflevering

De site is overzichtelijk, het bestellen eenvoudig en de communicatie mbt de levering is zeer goed. Top om zo online een bestelling te doen.

Goede service en afspraken worden snel en correct afgehandeld

Erg fijne ervaring gehad bij Vegro. Na bestellen van benodigde artikelen, werden deze direct de volgende dag afgeleverd met een goede service. Ik kan Vegro zeker aanbevelen.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE