Filter

Lang gezocht naar een veilige badmat voor in de douchebak; de door Vegro geleverde voldoet uitstekend.

Prima geregeld

Zeer goed prima aflevering en ophaal Katie .

Goede webshop

Door mijn fout een onvolledige biinen gekregen , na een telefoontje de volgende geregeld . Top

Overzichtige side in hulpmiddelen

Snel en goed geleverd in deze corona tijd

Goede producten en service

Makkelijke website. Fijn uitleg bezorger. Materialen schoon.

Wat ik dat te krijgen, heb ik.

Het doet het maar voor ik hem heb genomen.

Top.

Heb goede ervaring met u, en hoop dat dat zo blijft.

Vriendelijke en complete service

Ik kwam voor een postoel. Een vriendelijke mevrouw vertelde mij de mogelijkheid van huren, regelde het direct met de zorgverzekering, gaf aanvullende informatie over de opvangzakken. Het klinkt zo simpel, maar het betekent zo veel minder zorgen voor mij als mantelzorger.

Snelle service!

Op vrijdag een AD kussen besteld voor een cliënt, deze werd op zaterdag bezorgd. Top werk zorg-collega's!

snel en kwaliteit in artikelen en dienstverlening

n.v.t. zie boven

Snel geregeld en conform afspraak ook snel geleverd/gebracht!

Snel geregeld en conform afspraak ook snel geleverd/gebracht!

goed produkt snel geleverd

Douchevloertegels waren te glad . Behandelt met secucare tegelspray antislip en nu glijden we zelfs met zeep onder onze voeten niet meer uit.

Top!!!

Eenvoudig het bed online besteld en de levering was op de ochtend dat ik het bed nodig had.

top service

goeie mensen met top service

Fijne snelle levering. En een duidelijke web pagina

Vlotte en correcte levering

Gemakkelijke site, snel en goed verpakt product en op tijd ontvangen.

perfect

Vriendelijk, accruaat en vlotte levering.

bestelde artikel was goed...belofte om een beoordeling te plaatsen een stuk minder!

De bestelling snel geleverd...de Fysic FX-9000 vind ik super..grote buttons is handig...beltoon volume is wel goed......klein minpuntje (persoonlijk) is dat ondanks de ++ knop het gesprek volume wat harder mocht zijn...de (via chat) belofte, dat de beoordeling van mij binnen een week geplaatst zou worden is een stuk minder! deze is nog steeds NIET geplaatst...schijnbaar heeft men er geen zin in! een kleine tip van mij..."haal die SCHRIJF EEN BEOORDELING button onder het artikel weg...heeft schijnbaar weinig nut.

Product is goed aangekomen zoals afgesproken

Zoals afgesproken is het product ook geleverd

Een goed product voor goede prijs en snel geleverd

Mede ten gevolge van de corona zocht ik een hometrainer. Die vond ik bij vegro voor een goede prijs. hij werd binnen 2 dagengeleverd

Uiterst snel en deskundig en vriendelijk materiaal van zeer goede kwaliteit geleverd.

vlotte en correcte levering

zie boven