Filter

Was helaas voor korte duur :(

gratis en snelle bezorging

Duurde erg lang voor we de bestelling hadden

Ik zal niet gauw meer wat bestellen bij Vegro. Duurt veel te lang voor je de bestelling in huis heb terwijl het een brievenbus pakket is. Hebben daarna nog elders het artikel besteld en dat was de volgende dag in huis. Prijs ook stuk duurder bij Vegro.

Vriendelijk

Zeer plezierig en professioneel geholoen.

Snelle en uitstekende service

Snelle, correcte service

Via internet besteld en daarna nog telefonisch contact gehad, maar beide manieren van communiceren cq bestellen als uitstekend ervaren

goed spul, snel geleverd

ok

geweldig

Zeer snelle levering

Snel

Al meerdere keren zorgartikelen voor mijn vader bij Vegro geleend,ik vind dat jullie prima service leveren. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en de artikelen werden de volgende dag al geleverd.

Professioneel

Afspraak is afsoraak. Keurige uitleg rekeninghoudend met de persoon die op leeftijd is.

Goede ervaring, komen het aangevraagde snel bezorgen.

Goede ervaring, komen het aangevraagde snel bezorgen.

Fantastisch gedaan door Wesley en Wesley.

Hartelijk dank voor het leveren vN het bed. Zeer tevreden over Wesley en Wesley. Keurige kerels. Ik geef 5 sterren.

Eerder moeten bestellen!

Mooi dienblad voor mijn rollator. Kan nu de koffie zonder morsen weer naar mijn salontafels brengen.

Snel

Supersnelle bezorging, makkelijk online kunnen bestellen

slecht

een senioren telefoon besteld voor mijn ouders. Deze werd geleverd met een telefoonstekker die niet voor Nederland geschikt is. Na telefonisch contact met Vegro kreeg ik te horen dat de fabrikant bij deze telefoon geen NL stekker levert. En dat ik ergens anders maar zo'n stekker moest gaan kopen. Een stekker kost een paar euro, waarom vervangt Vegro gewoon deze stekker niet. Dat spaart veel ergernis voor oudere mensen die zulk en telefoon bestellen.

Keurige service en product snel in huis

Snelle levering van gekochte product. Top

Gewoon goed

Goede en snelle levering. Goed verpakt.

Ik werd goed geholpen.

Toen ik uitlegde wat ik wilde huren werd ik goed door de medewerker geholpen.

Bestelling geplaatst en een dag later al geleverd. Top service

‘s Avonds besteld en de volgende dag al geleverd. Bedbeugel van stevige goede kwaliteit. Moeder van 94 is zeer blij mee.

Besteld via een duidelijke en overzichtelijke site. Volgende dag al in huis. Gewoon top service.

Top op tijd geleverd. Aardige bezorger

Snel geleverd Aardige bezorger. Goed advies

Snel, efficiënt, vriendelijk

Ik word goed, efficiënt en vriendelijk geholpen.

Goed service

Als je meerdere artikelen besteld en er is eentje niet op voorraad, worden de anderen toch al bezorgd.

‘s avonds op internet ingevuld en de volgende morgen al afgeleverd

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE