Rolstoel goed te demonteren voor in d3 auto
Bedankt voor de goede beoordeling!
Zeer vlotte sevice
Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer!
Het bestelde hulpmiddel werd keurig op de beloofde tijd bezorgd. Prima service!!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor de goede beoordeling.
HEB BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN!!!!
Wij hebben uw klacht doorgezet naar de juiste afdeling. Als het goed is heeft u een mail ontvangen dat de verwachte levertijd circa 5 a 10 werkdagen is. Het product zal in de loop van volgende week bij u binnenkomen.
Op 3 december een rollator bij Vegro besteld en betaald (ordernummer VO20819726). Een paar uur later krijgen wij bericht dat de rollator niet voorradig is en dat er een levertijd van 5 tot 10 werkdagen is. Hierna horen wij niets meer. Op 16 december dan maar eens checken hoe het ermee staat en dus telefonisch contact opnemen met Vegro. Ook toevallig, de rollator is net aangekomen en wij komen die volgende week dinsdag bij u thuis afleveren. WAT ???? Vandaag is WOENSDAG en jullie willen de rollator na 13 dagen vertraging pas volgende week DINSDAG afleveren ? Hebben jullie ooit van SERVICE gehoord ?????? Volgende week dinsdag, de dag dat het jullie goed uitkomt om onze aankoop te leveren, zijn wij de gehele dag in het MUMC+ voor bloedonderzoek, consulten en infuus met chemo.
Beste meneer en mevrouw Peeters, Wat vervelend om te horen. Onze excuses daarvoor. U heeft inmiddels contact gehad met mijn collega's en zij hebben u de situatie toegelicht. Er is een overeenstemming bereikt en wij hopen dat u hiermee tevreden bent.
We werden snel geholpen met hulpartikelen (te leen/huur) voor mijn ouders, ook ruilen was geen probleem.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de mooie review.
Prima snelle levering.
Bedankt voor uw mooie recensie!
snelle en klantvriendelijk af gehandeld
Bedankt voor de fijne review.
Ik kon heel eenvoudig artikelen lenen, deze werden thuisbezorgd. Wat een service.
Wat een mooie beoordeling! Hartelijk dank.
Het ademen is wat lastig, het mondkapje plak bij inademen tegen neus en mond, voelt niet prettig. Jammer. Het zit wel prettig, maar daar heb je niet zoveel aan
Beste, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te vernemen dat u onze mondkapjes niet als comfortabel beschouwt. Wij verkopen één soort mondkapje, en kunnen u dus helaas geen alternatief aanbieden.
Snel bezorgd
Dankuwel voor de mooie beoordeling.
alles gekregen wat ik besteld heb en snel en op tijd geleverd
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Volgende dag al thuisbezorgd!
Bedankt voor de mooie review.
Ging met mijn dementerende partner 3 spotters kopen. In de winkel aangekomen zijn we zo onvriendelijk verwelkomt dat we direct zijn omgekeerd. Nou is dit niet de eerste keer dat we constateren dat het personeelbzononaardig is. Ik ben al eerder weggelopen en bij mijn zus is al een keer een manager bijgekomen die dat toen heel prettig oploste maar zo'n gedrag van de medewerkers moet er toch niet toe leiden dat telkens de bedrijfsleider erbij moet komen. Ik draai me gelijk om want ik kan dit soort gedrag niet aan. Ik vraag mij oprecht af hoe dit soort mensen dergelijke functies kunnen bekleden. En wat nog erger is, het nieuwe personeel dat binnenkomt wordt dan ook zo onvriendelijknopgekeid. Slechte keus van personeel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u uw (vervelende) ervaring met ons wilt delen. Mede dankzij uw melding kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Uw bericht is doorgestuurd naar de leidinggevende van de betreffende medewerker. Dit voorval zal tussen hen worden besproken. U ontvangt hierover terugkoppeling.
Goede service, op afgesproken tijd bezorgd, netjes uitleg erbij door vriendelijke bezorger.
Dankuwel voor de fijne beoordeling, en het mooie cijfer.
‘s avonds besteld en de volgende dag in huis. Er werd nog na gebeld of we geen kussen bij de rolstoel wilden.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze goede service en de snelle levering van de rolstoel. Voor alle leenhulpmiddelen geldt: voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bedankt voor de beoordeling.
Prima prijs, zorgvuldig verpakt en een snelle levering.
Hartelijk dank voor de mooie review.
In de avond een sta op hulp gevraagd en de volgende morgen om tien uur al bezorgd geweldig
Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Bestelling snel in huis
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Jammer dat ik in de winkel niet mijn bestelling kon doen :( en maar zelf het online moest bestellen.
Beste, Onze excuses voor deze gebeurtenis. Helaas kunnen wij niet achterhalen in welke thuiszorgwinkel dit heeft plaatsgevonden. Graag horen wij dit van u, zodat wij in gesprek kunnen gaan met de desbetreffende medewerker in deze winkel. We hopen daarmee dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Wij horen graag van u.
Door multifeatures aan mijn been heb ik een tippelstoel bestelt meer thuis te kunnen doen. De bezorger bracht de stoel tot in de keuken en zelfs eerder dan de afgesproken tijdstip.
Bedankt voor de fijne reactie. Veel succes gewenst met uw trippelstoel!
Verwarmbare bord 1x gebruikt Houd absoluut niet langer warm en is voor artrose handen moeilijk om deksel eraf te halen en je kunt hem ook niet goed leeg schudden na gebruik! Al met al de slechtste aankoop ooit en erg zonde van mijn geld.
Beste, Allereerst onze excuses hiervoor. Goed dat u deze review heeft achtergelaten. Daardoor konden wij namelijk actie ondernemen. Ik begrijp dat u inmiddels contact heeft gehad met mijn collega's en dat u het product gaat retourneren. We hopen dat het hiermee is opgelost en dat wij u in de toekomst, mocht dat nodig zijn, toch nog bij Vegro mogen verwelkomen.
Prima website en snelle leverening!
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Supersnel alles geregeld, krukken en rolstoel het stond ook al klaar om mee te nemen, ondanks dat ik t zelf in eerste instantie dag later had geplanned. Ook toen ik later een douchekruk bestelde werd die ook de volgende ochtend op tijd bezorgd. Bedankt voor de goede service
Bedankt voor de positieve beoordeling.
Goede produkten en snel geleverd
Wat een mooi cijfer! Bedankt.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE