Filter

TOP!

Het bestelde artikel (een douchekrukje) werd vlot geleverd (zo snel als de website aangeeft) en voldoet volledig aan de beschrijving op de website. Ook in de dagelijkse praktijk zijn we buitengewoon tevreden.

Snel en goede service

Hier haal ik echt nooit meer wat

Medicijn vernevelaars zijn medische spullen. Die hebben mensen nodig. Daar betalen we voor. Graag zelfs. Kom dan ook dat ding brengen als je zegt dat je komt. Voor jan met de korte achternaam de hele dag zitten wachten op iets wat nooit zou komen. Terwijl mn moeder naar lucht zit te snakken. Vervolgens is het weekend en kunnen we nergens terecht. Terwijl ik bereid ben om dat ding waar dan ook op te komen halen. Wees dan een vent en bel die magazijn beheerder en gooi die loods open. Vervolgens komt de levering op maandag en zit het benodigde slangetje er niet bij. Want “hygiene” vertelt de telefoniste. Logisch natuurlijk, maar je kan niet verwachten dat de klant daar bij stil staat. Gooi 20 euro op de huur van dat ding en lever het spul compleet aan. Standaard.volledig. Even nadenken beste mensen. Zorg ervoor dat je dit aanpast zodat de volgende dit niet hoeft mee te maken. Of maak een drop down menutje waarbij de klant kan kiezen of ze de slang erbij willen(nodig) hebben.

Meedenkend, oplossingsgericht, klantvriendelijk

Hele prettige ervaring wanneer je snel hulpmiddelen nodig hebt. Ook voor kleine kinderen

Ontzettend goede service

We hebben de hele service en levering van de spullen als zeer goed ervaren. Goede communicatie en snelle service.

Het leven wordt er wel prettig door!

Wij hebben een bad kruk gekocht bij jullie en die bevalt prima. Ook mochten wij een rolstoel ontvangen maar om dat de persoon waar die rolstoel voor is, pas ge opereert is en die rolstoel nog maar een keer is gebruikt. Wel heel handig! bevalt goed! Met vriendelijke groet. Letty van voorden, Zaltbommel

Goed en snel geleverd

Goederen snel gevonden en na order snel geleverd.

Op zondag besteld op maandag geleverd. Top

Klantvriendelijk en snelle service

Klantvriendelijk en snelle service

Prima hulpmiddelen netjes en op tijd geleverd

Prima hulpmiddelen netjes en op tijd geleverd

Goed geregeld, snel bezorgd!

Alles volgens afspraak

Niet zo positief

De bezorger van het bed en matras wilde het niet ipv andere op de goede plek zetten. Hij had het kunnen verschuiven. Mocht hij niet doen zei hij. Ik moest 2 mannen vragen om oude bed wat alleen een bedbodem met matras was weg te halen. Mijnheer stond met de armen over elkaar te wachten. Had ook geen tijd om mij uit te leggen hoe het werkte moest ikzelf later uitvinden. Jammer ik ben heel anders gewend van de bezorgers van Vegro.

De douchestoel die naar boven kan is een uitkomst voor mijn dementerende man die niet op kan of wil

Het was goed

alles naar wens, vlotte afhandeling

Gisteren besteld, vandaag geleverd!

Gisteren een rolstoel telefonisch besteld, die vanmorgen reeds om 9 uur werd geleverd. De vriendelijke chauffeur leverde tevens uitgebreide informatie over alles. Grandioos, wat een geweldige service!

Snel schakelen ook als er zaken geruild moeten worden.

Veel deskundige mensen die er helemaal voor gaan om hun klant tevreden te maken. Ga zo door

prima materiaal, uitstekende service

Toen de transformator van mijn hoog-laagbed een lichte zoemtoon begon te geven, kwam er de volgende dag al een vriendelijke monteur. Toen bleek dat ik een oud bed had, dat niet meer in gebruik is en waar Vegro geen motor/transformator meer van heeft, heeft de monteur mijn bed meteen vervangen door een nieuw bed. Het is een heel fijn bed, en ik vond de service perfect. Mijn probleem was binnen 24 uur opgelost en alles verliep even prettig.

Goede ervaring

De service is top ook de mensen en je word als klant behandeld

Goede snelle bezorging

Dinsdagavond een rolstoel besteld en woensdag al binnen. Top geregeld.

Super snel geleverd

Was snel geregeld en snel geleverd super blij mee

Geweldig, heel snel geleverd!

Spullen zouden later geleverd worden, ik werd gebeld dat ze al onderweg waren. Prima service!!

Makkelijk om te bestellen en snel bezorgd

Alle hulpmiddelen op 1 plek

Dan breek je ineens je enkel... totaal onthand, hulpbehoevend en op zoek hoe ik de dagelijkse dingen weer zelf kon doen. Bij jullie vond ik alle hulpmiddelen op 1 plek. Heel fijn dat ik de artikelen zo snel bij jullie kon lenen. Ophalen of thuis afleveren? Geen probleem!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE