Makkelijk gevonden wat ik zocht, in korte tijd bezorgd, keurig verpakt, mooi artikel.
Mooi compliment. Hartelijk dank voor het perfecte cijfer.
Fijn, dat ik de hulpmiddelen kan lenen en ook dat je het bezorgmoment kan kiezen
Goed om te horen. Bedankt voor de fijne review!
Zondagmiddag via de website een rol- en douchestoel besteld. Deze werden keurig de volgende ochtend bezorgd.
Bedankt voor de mooie review!
het artikel was mij geadviseerd door ergotherapeute en ik had het kunnen uitproberen, dus geen verrassingen
Goed om te horen, bedankt voor het mooie cijfer.
Wat een mooi cijfer. Heel erg bedankt!
Wij hadden zelf de verkeerde artikelen besteld ,en zonder probleem mochten we die retour doen .super service.
Hartelijk dank voor de mooie review.
Hetgeen ik tot nu toe besteld en gebruikt heb, is goed bevallen en er wordt goed gebruik van gemaakt
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Ik lig niet fijn in het bed ik krijg er rugpijn van waar het aan lig weet ik niet.
Beste, Het is absoluut niet de bedoeling dat u rugpijn krijgt in het bed. Ik heb uw opmerking doorgezet naar onze Klantenservice en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om tot een goede oplossing te komen.
Online bestellen is bij u niet meer van deze tijd ik heb maandag 2 nov besteld en het word vanmiddag afgeleverd vrijdag 6 over de winkel geen klachten
Beste, Allereerst onze excuses voor het ongemak. Veel artikelen kunnen de volgende dag geleverd worden, maar helaas niet alle. Desondanks begrijpen we uw ontevredenheid. We gaan dit intern doorzetten om dit in het vervolg zoveel mogelijk te voorkomen.
xx
Bedankt voor de fijne beoordeling!
geen ervaring dus
Onze excuses voor dit misverstand. Ik heb de status van de bestelling nagevraagd bij de juiste afdeling. Zij geven aan dat de bestelling gisteren is geplaatst en dat de bestelling inmiddels is verzonden met post.nl. We gaan ervanuit dat het zo snel mogelijk bij je bezorgt wordt. Als dit niet het geval is horen wij dit natuurlijk graag om het verder te onderzoeken.
het pakket nog niet ontvangen!
Wat jammer om te horen dat het pakket nog niet is ontvangen. Ik heb de status even nagevraagd en de zending is 2 november verzonden met post.nl. We gaan ervanuit dat het zo snel mogelijk bij je bezorgd wordt. Als dit niet het geval is horen wij dit natuurlijk graag om het verder te onderzoeken.
Bezorging ging perfect,maar mag wel eerder melden wanneer het bezorgd word, 1 dag van te voren gebeld wanneer het komt,dat moet eigenlijk eerder,omdat er mensen zijn,die nog werken,en die moeten misschien een vrije dag nemen hiervoor ,dit is mijn advies
Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn elke dag bezig onze dienstverlening te verbeteren en zullen deze input daarin meenemen.
Bedankt voor de goede review!
Gevraagd om een AD matras te lenen. Op de website het matras aangevraagd. Dag erna stond het al voor de deur, en omdat ik in de rolstoel zit werd het matras zelfs op de plaats gezet! Aanvraag wordt verder via Vegro met de zorgverzekeraar gecheckt! Top service van Vegro!
Dankuwel voor deze mooie review.
Met mijn Reumatoide artritis kan ik nu de hele winter door fietsen! Blijvend op de plaats door de hometrainer, maar "verder" door het fietsen zelf.. Door de telefoontjes voelde ik meteen een lijntje met Vegro; allereerste telefoontje ging over de navraag van de aanwezige voorraad, die duidelijk en allervriendelijkst werd beantwoord. De andere 2 gingen over de levering, op welke dag deze zou komen en tenslotte om welk tijdstip het zou gaan. Kortom, een fijne, klantvriendelijke ervaring!
Wat een ontzettend fijne beoordeling. Hartelijk dank!
Bedankt voor de fijne review.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Uitstekende service
Wat een mooie beoordeling! Bedankt.
In het weekend online hulpmiddel besteld. Werd de volgende dag al afgeleverd
Bedankt voor de fijne beoordeling en het mooie cijfer!
Beter aangeven hoe laat jullie komen. Tussen 8:30 en 12 uur is ruim tijdvak. Tussen 8 en 10 of tussen 10 en 12 zou al duidelijker zijn. Verder zeer tevreden.
Bedankt voor de feedback. We nemen dit zeker mee en zijn hier ook druk mee bezig. Ook hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
De spullen zouden vanaf 14.30 bezorgd worden. Het was echter 13.30 dat ik werd gebeld door de bezorger dat hij al voor de deur stond, met de vraag of hij het bij de buren af mocht leveren. In overleg heeft hij de spullen onder onze boot poort gezet. Hartelijk bedankt.
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden onder ons bent. Hartelijk dank voor de beoordeling.
Aanvraag online ingediend en twee dagen later bed en matras aan huis bezorgd en in elkaar gezet. Sneller dan de verwijsbrief die nog niet eens gearriveerd is!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Overzichtelijke site, fijne service en snelle levering
Fijn om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE