Snelle levering en goed producten.
Wat een mooie beoordeling! Bedankt.
De door mij bestelde douchekruk werd supersnel geleverd. Ik heb hem al diverse keren gebruikt en ben er heel blij mee.
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat de douchestoel zo bevalt. Veel succes ermee!
Super snelle levering van mijn leen rolstoel, heb hem gelukkig maar een weekje nodig gehad. En is toen weer keurig opgehaald.
Wat een fijne beoordeling! Hartelijk dank.
Prima douchestoel maar niet mijn ding
Dat kan gebeuren! Toch bedankt voor de beoordeling.
Super makkelijk te " bestellen "via de site. Handig dat je kunt aangeven wanneer en tussen welke tijd je het zou willen ontvangen. Ontvangst vervolgens ook zoals afgesproken binnen gekregen. Fantastisch geregeld, overzichtelijk en erg vriendelijk in gebruik voor jong en oud.
Wat een fijne beoordeling! Daar zijn we erg blij mee. Hartelijk bedankt.
Werd op tijd geleverd en afgesteld met duidelijke uitleg.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Het bed werd meteen de volgende dag geleverd, en in elkaar gezet met duidelijke uitleg.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor het mooie cijfer!
prima.
Bedankt voor de review!
Hele traject van internet bestelling tot levering aan de deur vlot en correct verlopen, waarbij de informatie over de status opvallend compleet is.
Wat ontzettend fijn om te horen. Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Rolstoel te leen gevraagd en de volgende dag al op afgesproken tijd geleverd door vriendelijke medewerker. Top!
Wat goed om te horen! Hartelijk dank voor de beoordeling.
Producten zijn zorgvuldig verpakt en geleverd. Voor declaratie bij de zorg verzekeraar is het echter gewenst om de factuur mee te zenden wanneer de producten op het huisadres worden bezorgd.
Bedankt voor de goede beoordeling!
Zeer goede ervaring. Goede service. Snelle levering.
Bedankt voor het compliment!
Altijd goed te woord gestaan, diverse artikelen bij u aangeschaft, zoals een rollator, toiletstoel, hometrainer, wandelstok. Altijd eerst 3 maanden of meer kunnen lenen, behalve de hometrainer. Zeer tevreden!
Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Vegro is bij ons hofleverancier hulpmiddelen, waarbij wij uitermate tevreden zijn over. levering, kwaliteit en service. Ook deze vloer- tafelfiets is van prima kwaliteit en beantwoord aan zijn verwachtingen.
Heel erg bedankt voor de reactie.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer.
Keurig geleverd en op tijd bezorgd.
Bedankt voor het mooie cijfer.
Zeer vlot in alle opzichten: website heel overzichtelijk, bestelling makkelijk kunnen plaatsen, de bestelde artikelen waren reeds de volgende dag in ons bezit. Betaling gedaan via AfterPay, was geen enkel probleem. In alle opzichten tevreden over dit bedrijf, beslist een aanrader!
Wat een fijne review. Bedankt!
Perfect geregeld, alles gegaan zoals het moet gaan.
Hartelijk dank voor uw fijne review.
De bestelling is goed en tot nu toe de goedkoopste. Telefonisch goed te bereiken en goed geholpen
Dankuwel voor het mooie cijfer en de fijne beoordeling.
De fiets is prima, maar de aflevering liet te wensen over. De fiets zou op zijn plaats gebracht worden waar we wilden. In dit geval boven. De bezorger zag dat niet zitten. Toen moest ik ( 83 jaar ! ) mee helpen om hem boven te krijgen. De bezorger was net hersteld van een hernia. Dan moet u zo iemand niet alleen op pad sturen ! ! ! Ook de instructie was summier. Ik had verwacht dat men deskundig zou kijken naar ons lichaam en de gewenste stand voor optimale houding. We hebben €33,00 extra betaald hiervoor. Dit vind ik beslist veel te duur voor 5 minuten instructie en het niet willen - kunnen - plaatsen Op de gewenste plek. Eigenlijk wil ik van uw kant wel een vergoeding van €25,00. Graag van u een antwoord. P. Huls
Beste, Ten eerste excuses hoe dit is verlopen. Dit is niet de service die u van ons kunt verwachten. Uw klacht is doorgezet naar de juiste afdeling en als het goed is hebben zij inmiddels contact met u opgenomen om dit op te lossen.
Snelle levering,
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Snelle levering, professionele, vriendelijke, behulpzame bezorger
Wat een fijne beoordeling. Dankuwel!
Vanwege een knie operatie diverse artikelen bij jullie besteld en keurig alles geregeld.
Bedankt voor de mooie review. Sterkte met uw herstel.
S avonds besteld, de volgende ochtend bezorgd
Bedankt voor de fijne recensie.
Gewoon super!!!!! je besteld met gemak wat je nodig hebt online en het wordt netjes thuisbezorgd op de dag die jij hebt uitgekozen. Daarbij werd ik netjes een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen. Vervolgens thuis netjes t produkt in mekaar gezet. Ook de klantenservice verdient een compliment zij denken met je mee en zorgen echt voor een goede oplossing. Ik heb me nergens druk over hoeven maken en me bezig kunnen houden met mijn herstel. Zeker een aanrader!
Wat een mooie beoordeling. Hartelijk dank!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE