Filter

het bestelde artikel is te groot geleverd en gaat retour

Geleverde Steve Plus easy On mt M is te groot voor mij had S moeten zijn. Ik stuur deze dus retour en vraag hierbij om toezending van mt S

Zeer goed geholpen de bezorger was netjes en correct.

Was goed.

Fijne ervaring!

Artikel bevalt heel goed en is keurig volgens plan geleverd.

Voelt goed

Service en levering goed. Bedzeiltje ligt op bed. Werking nog niet vast kunnen stellen. Maar heb er het volste vertrouwen in.

Snel en correct.

Snel geleverd, goede service, goede producten.

Prima contact en prima geregeld.

Na overleg met de medewerker is alles prima geregeld. Levering op het afgesproken tijdstip. Prettig om te weten dat er over service is nagedacht.

formidabel

snelle service en snel geleverd

Nadat ik besteld had via internet was de afhandeling correct en snel.

Zie hierboven.

Juiste product snel op de website gevonden; snel bezorgd.

Juiste product snel op de website gevonden; snel bezorgd.

goed snelle levering

eerst melding dat bestelling 5 tot 10 dagen ging duren, volgende dag melding dat het opgestuurd werdt. Dus toch nog snel geleverd.

Goed en snelle levering!

Goede prijzen /artikelen en nette snelle levering.

alles goed geregeld!

Goede spullen, snel en schoon bezorgd. En ook snel weer opgehaald, na een telefoontje.

Goed en zeer tevreden. Prachtige opvouwbare hometrainer gekocht. Binnen 1 dag thuis. Zeer tevreden, goed product. Elke dag op de hometrainer in deze tijd een dikke aanrader.

Helaas niet woord gehouden.

Mijn bestelling was niet voorradig gezegd werd dat met 5 dagen geleverd zou worden. Tot op heden nog niet ontvangen. Het bestelde was al betaald.

Geweldige service

Eind juli 2020 kochten wij een nieuwe rollator voor mijn moeder op de Koperwiek in Capelle ad IJssel en wat gebeurt er..... mijn moeder overlijdt 4 dagen erna en konden in overleg de rollator, die alleen binnen was gebruikt teruggeven aan Vegro met 100% retourbetaling. Kijk, dat is nog eens service! Een “warme douche” voor Vegro en de 2 dames in dit filiaal, die erg begaan waren met het verlies van mijn moeder.

Sneller dan aangegeven, binnen 24 uur

Kreeg snel bericht dat het artikel pas na drie dagen geleverd kon worden. Werd verrast dat het artikel de volgende dag geleverd was.

Service ...in een woord.

Goed Product advies en goed geholpen geleverde artikel voldoet volledig aan de wens

Vlotte levering .

Product is precies wat ik bedoel

Goed verpakt, netjes, op tijd en ze zijn geweldig om mee te werken, eindelijk kan ik met die borstel, kam en, haarwasborstel zelf mijn haar weer doen

Geweldig.

Het is simpel om het te bestellen en heel snel thuis gebracht.

Simpel en snel

Het bestellen van de rolstoel was erg makkelijk en een dag later had ik de rolstoel al in huis. Top service!

Voldoende

Bezorging was twee dagen later; artikel zelf is prima.

besteld nog steeds niet geleverd

Afgesproken termijn niet nagekomen

Keurig en netjes op tijd.

Zie boven

13 Vennestraat