Filter

Zeer snelle levering bij een bestelling online. Telefonisch ook contact gehad om hulpmiddelen te lenen en deze konden direct dezelfde dag opgehaald worden.

Snelle bestelling en de dag erna leveren.

Correcte service

overzichtelijke website, maakt bestellen eenvoudig

Bestellen ging supermakkelijk kreeg alleen onduidelijke/geen info over levertijd. Omdat er in de regel van uit gegaan mag worden dat dit binnen 2 werkdagen plaatsvind, vond ik de levertijd wat lang. Maar product goed ontvangen.

Eenvoudig besteld, levering goed, telefonisch contact ZEER SLECHT

Hallo, Zoals ik beschreef snel eenvoudig besteld via de website, makkelijk. Bezorger was vriendelijk aan de deur, prima. Telefonisch contact gehad op de dag vd levering (10-8-2020), super onvriendelijk behandeld. Tijdvak werd 2x veranderd! We hadden 08.30-12.30 aangevinkt op website. Dat bleek na 1e keer bellen 12.30-14.30. Daar nooit per mail bevestiging over gehad. Toen we om 15.30 nog niks hadden ontvangen, weer gebeld. Toen werd aangegeven dat het tussen 14.00 en 17.00 was. Toen ik aangaf aan deze dame dat ik dit niet leuk vond, dat er verschillende tijden bleken die óp de dag veranderde, ik de hele dag daardoor thuis moest zijn..daar erg van baalde: HING DE MEVROUW de telefoon OP! Erg schandelijk en onbeschofd. Ik hoop dat achterhaald kan worden welke telefoniste dit is geweest en dat de feedback bij haar komt.

Snelle levering en degelijke kwaliteit

Mooi en degelijk looprek wat eenvoudig is in te klappen waardoor het weinig ruimte inneemt.

Fijne snelle service en uitstekend product

De zending werd goed gecommuniceerd en het pakket werd keurig geleverd. De douchekruk is perfect in gebruik en het feit dat de poten verstelbaar zijn maakt dat hij erg handig is.

Geen keuze in tijdstip bezorgen

Het is mogelijk om een dagdeel te kiezen als je dingen online besteld maar als je telefonisch iets besteld voor een cliënten kun je die keus niet maken en als je dan aangeeft dat hier verschil in zit en dat je dit vreemd vind dan vinden ze dat ook maar kunnen er verder niets aan doen.

Super snel geleverd..

Gezocht op internet voor een nieuw telefoonhoesje voor een senioren telefoon. Eindelijk bij VEGRO gevonden. Blij ermee..

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke site met veel producten.

Ik zocht een artikel via internet. Op deze manier kwam ik bij deze winkel. De site is duidelijk. Het product werd snel en kleurig verpakt geleverd. De beschrijving klopt prima. De bedklossen voldoen goed.

Vegro heeft een breed assortiment en uitstekende webshop

Hulpmiddel snel gevonden met behulp van de categorie indeling en een account aanmaken was eenvoudig en snel. Goed systeem voor het plannen van een bezorg afspraak en exact binnen de opgegeven tijdlijn geleverd. Retour aanvraag en ophalen is ook zeer klantvriendelijk en snel geregeld.

Razendsnel!

Met de geleende douchestoel, kon mijn man zich veilig wassen met zijn gereconstrueerde pols, en mobiele infuuspomp.

Zeer snelle levering!

Manlief mocht - min of meer onverwachts - na een verblijf in het ziekenhuis weer naar huis; echter nog te zwak om zelfstandig te lopen en 's middags deed ik een aanvraag voor een rolstoel en de andere morgen keurig op tijd geleverd!

I had difficulty with my complaint.

This is impossible to read.

• Would you recommend us? No

Afspraken prima nagekomen.

Opstastoel en extra voorziening toilet gehuurd ivm kort bezoek van vader die niet zonder deze voorzieningen kan. Koop voor deze korte periode is te duur en huur in combinatie met haal- en brengservice voldoet aan de behoefte.

Goed artikel , vlotte levering

Ruime sortering , goede kwaliteit .

Nog niets en toch beoordelen

Beoordeling vragen en nog niets ontvangen wel telefonisch goed contact

Kwaliteit tegen goede prijs

En snelle levering en in de winkel keurig geholpen

Bedroevend

Totaal gebrek aan service en klantgerichtheid. Als je zou proberen zo onbekwaam mogelijk te zijn dan zou je het nog niet slechter doen dan Vegro. Komen afspraken niet na. Slecht bereikbaar. Slappe excuses, als "we komen onze afpraken en beloften niet na omdat het zo druk is". Men noemt zich een expertise centrum, maar dat zal wel als grap bedoelt zijn. Vermijdt deze leverancier en vraag uw zorgverzekeraar om een alternatief.

Producten netjes en op tijd geleverd

Producten zoals omschreven. Netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip. Helaas nooit antwoord gekregen op vraag die ik online had gesteld.

kussen voldoet aan de norm

Middeleeuws hoog-laagbed

Mijn man is als terminale patient naar huis gekomen uit het ziekenhuis en brengt zijn laatste dagen uitsluitend in zijn hoog-laagbed door. Het bed dat door vegro is geleverd is echt enorm ouderwets. Van staal en met beperkte mogelijkheden, wat een in en in trieste uitstraling heeft. Daarnaast is het ook nog is erg smal, waardoor hij wenig bewegingsvrijheid heeft en kunnen de hekken aan de rand niet in delen omhoog (voeten of hoofdeinde) maar alleen is zijn geheel, wat intimiteit en verzorging in de weg staat. Boven op alles is de bediening van het voeteneinde stuk, waardoor dit niet omhoog kan. Er is gebeld en het zou gerepareerd worden, maar na 4 dagen is er nog steeds niemand langs geweest.

Levering goed, kwaliteit slecht

Ik heb onlangs 2 nieuwe "Rubberdop standaard zware kwaliteit" bested voor mijn krukken. Met zware kwaliteit zou je verwachten sterke doppen. nu is 1 dop al deels ingescheurd. Dit waarschijnijk van buiten lopen. Je mag met zware kwaliteit doppen toch wel buiten lopen? De kwaliteit valt me dus tegen.

Snelle levering en prima service

Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.

De snelheid

Zie boven