Zeer snelle levering bij een bestelling online. Telefonisch ook contact gehad om hulpmiddelen te lenen en deze konden direct dezelfde dag opgehaald worden.
Wat een fijne review. Hartelijk dank daarvoor!
Correcte service
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Bestellen ging supermakkelijk kreeg alleen onduidelijke/geen info over levertijd. Omdat er in de regel van uit gegaan mag worden dat dit binnen 2 werkdagen plaatsvind, vond ik de levertijd wat lang. Maar product goed ontvangen.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u de website overzichtelijk vindt! De levertijd verschilt per product, en staat bij elk product vermeld. Voor veel producten geldt: ‘Vandaag besteld, morgen in huis’. Indien dit niet het geval is leveren wij doorgaans binnen drie werkdagen. Duurt het langer; dan wordt er telefonisch of per mail contact opgenomen, om u te informeren. Excuses, als dit niet is gebeurd.
Hallo, Zoals ik beschreef snel eenvoudig besteld via de website, makkelijk. Bezorger was vriendelijk aan de deur, prima. Telefonisch contact gehad op de dag vd levering (10-8-2020), super onvriendelijk behandeld. Tijdvak werd 2x veranderd! We hadden 08.30-12.30 aangevinkt op website. Dat bleek na 1e keer bellen 12.30-14.30. Daar nooit per mail bevestiging over gehad. Toen we om 15.30 nog niks hadden ontvangen, weer gebeld. Toen werd aangegeven dat het tussen 14.00 en 17.00 was. Toen ik aangaf aan deze dame dat ik dit niet leuk vond, dat er verschillende tijden bleken die óp de dag veranderde, ik de hele dag daardoor thuis moest zijn..daar erg van baalde: HING DE MEVROUW de telefoon OP! Erg schandelijk en onbeschofd. Ik hoop dat achterhaald kan worden welke telefoniste dit is geweest en dat de feedback bij haar komt.
Beste, Allereerst excuses voor hoe dit is gegaan. Dit behoort absoluut niet tot de service die u van ons mag verwachten. U kiest niet voor niets een tijdsblok! Ook de manier waarop u telefonisch te woord bent gestaan is uiteraard niet juist. Ook hiervoor onze excuses! Ik heb uw beoordeling doorgezet naar de verantwoordelijke afdeling, en zij nemen contact met u op. Toch ben ik blij om te lezen dat u tevreden bent over ons online bestelproces, en de vriendelijke chauffeur. Dank daarvoor! U hoort van ons.
Mooi en degelijk looprek wat eenvoudig is in te klappen waardoor het weinig ruimte inneemt.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling, en het prachtige cijfer.
De zending werd goed gecommuniceerd en het pakket werd keurig geleverd. De douchekruk is perfect in gebruik en het feit dat de poten verstelbaar zijn maakt dat hij erg handig is.
Bedankt voor de mooie review, en cijfer. Fijn dat de douchekruk goed bevalt.
Het is mogelijk om een dagdeel te kiezen als je dingen online besteld maar als je telefonisch iets besteld voor een cliënten kun je die keus niet maken en als je dan aangeeft dat hier verschil in zit en dat je dit vreemd vind dan vinden ze dat ook maar kunnen er verder niets aan doen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Ik deel uw mening dat dit vreemd is. Inmiddels heb ik dit intern uitgezet, en gaan de verantwoordelijke afdelingen hiermee aan de slag. Bedankt voor het opmerken.
Gezocht op internet voor een nieuw telefoonhoesje voor een senioren telefoon. Eindelijk bij VEGRO gevonden. Blij ermee..
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Wat fijn dat u bij Vegro vond wat u zocht!
Ik zocht een artikel via internet. Op deze manier kwam ik bij deze winkel. De site is duidelijk. Het product werd snel en kleurig verpakt geleverd. De beschrijving klopt prima. De bedklossen voldoen goed.
Bedankt voor het mooie cijfer!
Hulpmiddel snel gevonden met behulp van de categorie indeling en een account aanmaken was eenvoudig en snel. Goed systeem voor het plannen van een bezorg afspraak en exact binnen de opgegeven tijdlijn geleverd. Retour aanvraag en ophalen is ook zeer klantvriendelijk en snel geregeld.
Wat een mooi cijfer. Bedankt!
Met de geleende douchestoel, kon mijn man zich veilig wassen met zijn gereconstrueerde pols, en mobiele infuuspomp.
Bedankt voor de beoordeling. Sterkte voor uw man met zijn verdere herstel.
Manlief mocht - min of meer onverwachts - na een verblijf in het ziekenhuis weer naar huis; echter nog te zwak om zelfstandig te lopen en 's middags deed ik een aanvraag voor een rolstoel en de andere morgen keurig op tijd geleverd!
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de goede beoordeling.
Bedankt voor de goede beoordeling!
This is impossible to read.
Dear Rolf, We understand that our customer service department already contacted you and that the problem is solved. We wish you good luck with your purchase.
Opstastoel en extra voorziening toilet gehuurd ivm kort bezoek van vader die niet zonder deze voorzieningen kan. Koop voor deze korte periode is te duur en huur in combinatie met haal- en brengservice voldoet aan de behoefte.
Wat fijn om te horen, bedankt!
Ruime sortering , goede kwaliteit .
Bedankt voor de goede review!
Beoordeling vragen en nog niets ontvangen wel telefonisch goed contact
Bedankt, voor uw beoordeling. Ieder die een bestelling plaatst op vegro.nl ontvangt 10 werkdagen later een verzoek tot het plaatsen van een beoordeling. Dit omdat vrijwel iedereen binnen dit termijn de bestelling in huis heeft. Uw leenaanvraag wordt 11 augustus bij u geleverd, dit op uw verzoek. Hopende u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd.
En snelle levering en in de winkel keurig geholpen
Bedankt voor dit mooie cijfer en de beoordeling!
Totaal gebrek aan service en klantgerichtheid. Als je zou proberen zo onbekwaam mogelijk te zijn dan zou je het nog niet slechter doen dan Vegro. Komen afspraken niet na. Slecht bereikbaar. Slappe excuses, als "we komen onze afpraken en beloften niet na omdat het zo druk is". Men noemt zich een expertise centrum, maar dat zal wel als grap bedoelt zijn. Vermijdt deze leverancier en vraag uw zorgverzekeraar om een alternatief.
Beste Fedar, Vervelend om te horen. Wij begrepen dat er inmiddels contact is opgenomen vanuit onze afdeling kwaliteit om deze situatie met je door te spreken.
Producten zoals omschreven. Netjes afgeleverd op afgesproken tijdstip. Helaas nooit antwoord gekregen op vraag die ik online had gesteld.
Bedankt voor de fijne beoordeling. Excuses, dat u (nog) geen reactie heeft ontvangen op uw vraag. Via welk kanaal heeft u de vraag gesteld; via de chat, Facebook of per mail?
kussen voldoet aan de norm
Bedankt voor de beoordeling!
Mijn man is als terminale patient naar huis gekomen uit het ziekenhuis en brengt zijn laatste dagen uitsluitend in zijn hoog-laagbed door. Het bed dat door vegro is geleverd is echt enorm ouderwets. Van staal en met beperkte mogelijkheden, wat een in en in trieste uitstraling heeft. Daarnaast is het ook nog is erg smal, waardoor hij wenig bewegingsvrijheid heeft en kunnen de hekken aan de rand niet in delen omhoog (voeten of hoofdeinde) maar alleen is zijn geheel, wat intimiteit en verzorging in de weg staat. Boven op alles is de bediening van het voeteneinde stuk, waardoor dit niet omhoog kan. Er is gebeld en het zou gerepareerd worden, maar na 4 dagen is er nog steeds niemand langs geweest.
Beste Sanne, Wij begrepen dat er inmiddels contact met je is opgenomen vanuit onze afdeling kwaliteit. We hopen dat het hiermee snel wordt opgelost.
Ik heb onlangs 2 nieuwe "Rubberdop standaard zware kwaliteit" bested voor mijn krukken. Met zware kwaliteit zou je verwachten sterke doppen. nu is 1 dop al deels ingescheurd. Dit waarschijnijk van buiten lopen. Je mag met zware kwaliteit doppen toch wel buiten lopen? De kwaliteit valt me dus tegen.
Beste, Ik ben het volledig met u eens, dat deze krukdoppen geschikt moeten zijn voor buiten. Ik heb uw beoordeling doorgezet naar onze afdeling Verkoop, en zij hebben - per mail - contact met u opgenomen, gezien er in ons systeem geen telefoonnummer van u bekend is. Graag verzoek ik u om op de mail te reageren?
Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.
Wat een fijne beoordeling. Dankuwel!
Zie boven
Dankuwel voor de beoordeling.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE