Alles goed volgens afspraak. Enig minpuntje: de rollator is iets zwaarder dan gedacht.
Bedankt voor de review. Ondanks het zwaardere gewicht hoop ik dat u veel profijt heeft van de rollator.
Prima levering, heb alleen al een week geleden artikelen terug gestuurd. En nog geen reactie hierop ontvangen. Ook nog niet het geld retour.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling. Vervelend dat u nog geen reactie heeft ontvangen op de retourzending. Ik heb inmiddels contact opgenomen met de verantwoordelijke afdeling, en u ontvangt het aankoopbedrag deze week op het bij ons bekende rekeningnummer.
Ik heb nieuwe krukken besteld. Zien er top uit.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Recent een bed gehuurd en binnen 24 uur goed geregeld
Hartelijk dank voor de fijne review.
Volledig via de site een aanvraag/bestelling gedaan. Snelle reactie terug. Alles volgens afspraak verlopen!
Fijn om te horen! Bedankt voor de goede beoordeling.
Ik had een product gevraagd te lenen ( per email formulier) en heb hele snelle reactie gehad en binnen paar dagen het product geleverd gekregen aan huis zoals gevraagd op de dag dat het mij uitkwam.
Bedankt voor de mooie review!
Geweldig service in de winkel en die bezorg dienst
Wat een mooi cijfer, bedankt!
Snelle bezorging
Dank u wel voor uw recensie.
Goede dienstverlening Vriendelijke mensen Snelle service Kwaliteit bed is heel goed
Wat fijn dat de service en kwaliteit naar wens was. Bedankt voor uw reactie!
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Ontzettend fijn zo snel als mijn hulpmiddel geleverd werd! Handig in het bestellen via de leen webshop.
Wat fijn dat alles naar wens was. Dank u wel voor de 10!
Hulpmiddelen geleend na een heup operatie.. De douche stoel en overzet stoel voor de wc zijn prima op hoogte te stellen zodat alles wat makkelijker wordt..
Bedankt voor de fijne beoordeling. Sterkte met uw herstel!
Het product is uitstekend en heb daar al 12 jaar ervaring mee. Ik heb jammer genoeg lang op mijn bestelling moeten wachten. Na mijn berichtje hierover naar Vegro was de bestelling na een week binnen.
Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat het product goed bevalt. Onze excuses dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling. Normaliter hoort u hierover per mail geïnformeerd te worden. Ook hiervoor onze excuses dat dit niet is gebeurd.
Het bestellen van de douchestoel ging makkelijk en snel. Wel jammer dat de stoel een stuk ouder en wiebeliger is dan de getoonde stoel op de website.
Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Voor al onze huur- en leenhulpmiddelen geldt dat het geleverde hulpmiddel kan afwijken van de getoonde productafbeelding. Dit staat ook vermeld op de productpagina van het betreffende hulpmiddel. De reden hiervan is als volgt: wij werken samen met verschillende leveranciers. Elke leverancier levert qua uiterlijk een andere - in dit geval - douchestoel, maar alle met dezelfde functionaliteit. De douchestoel hoort niet te wiebelen. Staan alle poten wel op gelijke hoogte ingesteld? Ik hoor het graag, zodat wij - indien nodig - actie kunnen ondernemen.
De levering van de verpleegartikelen ging volledig de mist in. De goederen zouden tussen 10:00 en 14:00 geleverd worden om 14:05 nog niets ontvangen. Gebeld met het centrale nummer, kreeg als antwoord wij waren bij u maar u was er niet? Toen ging bij mij een lampje branden, bent u toevalling naar ... adres gegaan Jazeker. Ik heb bij aanvraag tot drie maal toe opgegeven dat de cliënt verhuist is en dat het daar naar toe moest. Gelukkig heeft men alsnog de moeite genomen om alsnog de zeer urgente goederen af te leveren op het juiste adres.
Beste, Allereerst onze excuses voor deze gebeurtenis. Zeker omdat u aangeeft tot drie keer toe het juiste adres op te hebben gegeven. Wij hebben dit intern doorgezet en hopen dat hier in de toekomst beter op gelet wordt. Toch bedankt voor het mooie cijfer!
handig dun matriaal zei me client
Bedankt voor de beoordeling!
Prima service , snelle levering en goede kwaliteit/prijs.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling.
Goede site, nette prijs en snelle levering
Fijn om te horen. Bedankt!
Bedankt voor uw 9!
prima hometrainer, makkelijk te monteren, eenvoudig in gebruik en na oefenen zo weer weggezet.
Wat een mooie review! Bedankt!
goede service met goede uitleg bij het bezorgen
Dank u wel voor het perfecte cijfer!
Positief
Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Bedankt voor uw reactie.
Prima af handeling en netjes op tijd geleverd.
Bedankt voor uw positieve recensie!
Betrouwbaar, goede kwaliteit.
Bedankt voor de fijne beoordeling.
levering zou pas na 3 dgn plaats vinden. maar na 1 dag had ik het al in huis.
Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn dat het product sneller is geleverd dan verwacht!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE