Levering op afgesproken tijd. Vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als ik ter plaatse. Goede uitleg over functies en gebruik van het geleverde artikel en ook over de 24/7 service, als er toch onverhoopt iets misgaat.
Bedankt voor de mooie review!
Ik had na mijn operatie een rolstoel nodig. Deze heb ik gemakkelijk online kunnen bestellen met aanvullende hulpmiddelen. De bestelling werd de volgende dag gelijk geleverd. Alles verliep gemakkelijk en soepel en was niet moeilijk om te doen. Aardig mensen die de spullen aan huis kwamen brengen.
Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Bedankt voor de review,
Ik had met spoed een relator nodig, geen probleem, en op de juiste tijd geleverd.
Hartelijk dank voor de goede beoordeling!
Ik heb artikelen besteld. Degene , die mij te woord stond , gaf goede advies. De artikelen werden goed afgeleverd. Ben dus erg tevreden.
Wat fijn om te horen. Erg bedankt voor het mooie cijfer!
I needed a hospital type bed with high/low ability and extra length after hip surgery. Because of extra orthopedic problems with my spine I also needed a special mattress. This was all easy to arrange and was delivered on time and picked up on time. The delivery service was friendly and quick to assemble and dissemble while respecting special needs due to Covid 19 rules. (Distancing and gloves) Very well organized!
Thank you for your review! We really appreciate it.
Vriendelijk, snel en kundig Alles zo geregeld, goede spullen, vriendelijk personeel
Wat goed om te horen! Bedankt voor dit perfecte cijfer.
Makkelijk bestellen, bezorging prima, zelf op de 4e verdieping zonder lift. Heb het nog niet gebruikt omdat ik nog niet bevallen ben.
Wat fijn om te horen. Bedankt voor de review!
Als je wat wil lenen en je belt heb je het de volgende dag binnen. Ook de service met installeren is goed
Bedankt voor de mooie review!
Na een trauma hadden we een rolstoel, looprek en krukken nodig. Levering van producten uitstekend. Geen klachten hierover. Na 2 maanden een looprek gehuurd te hebben bleek dat het herstel toch langer ging duren en wilden we het looprek overnemen. Aangezien de kostprijs van het looprek al ruim aan huur betaald was, verwachtten we een schappelijk overnamebedrag. Helaas, de volledige nieuwprijs wordt gevraagd ter overname. Voelt een beetje alsof je na 4 jaar autolease je wordt aangeboden de auto te kunnen overnemen als je alsnog de nieuwprijs betaalt. Contractueel snap ik het, maar het voelt oneerlijk.
Beste, Laat ik voorop stellen dat ik uw ongenoegen volkomen begrijp. Maar helaas zijn dit inderdaad de regels. Hulpmiddelen die worden overgenomen kunnen wij niet opnieuw uitzetten, waardoor wij genoodzaakt zijn om nieuwe hulpmiddelen in te kopen, en daar zijn de nodige kosten aan verbonden. Door de overnameprijs - € 50,00 voor een looprek - relatief hoog te houden proberen wij onze klanten te stimuleren om hulpmiddelen nieuw te kopen i.p.v. over te nemen.
na mail, dag later geleverd
Goed om te horen. Bedankt!
Snel gevonden op internet en al eerder in Meander winkel bezocht.
Bedankt voor de fijne review!
Verhoging voor m'n bed was binnen een dag binnen en bezorgd met een glimlach.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
2 artikelen (bloeddrukmeter en weegschaal) na elkaar besteld. Waren niet op voorraad. Dan duurt het best wel lang voordat ze werden geleverd (+/- 14 dagen) Heb ze met after pay betaald. En dat ging goed.
Wat vervelend dat u lang heeft moeten wachten op de artikelen. Fijn dat u het inmiddels wel ontvangen heeft. Wij wensen u veel succes met uw aankopen!
Ik heb een bestelling gedaan en betaad, maar er wordt niet geleverd.
Beste Henk, Ik heb van mijn collega vernomen dat er inmiddels contact met je is geweest over deze levering en de status aan je is doorgegeven. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Een duidelijke overzichtelijke site, ook voor telefoon! Super snelle levering
Wat fijn om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer.
Bedankt voor de goede beoordeling!
zeer goede ervaring van het geleverde en de bezorger
Wat fijn dat u zo tevreden bent. Erg bedankt voor het perfecte cijfer!
Snelle levering, vriendelijke mensen ! Geweldige service
Hartelijk dank voor deze perfecte beoordeling!
Snel en super fijn dat het thuisbezorgt werd Op de site kon je een tijd aangeven wanneer je wilde dat ze het kwamen brengen Maar in de praktijk klopte dat niet helemaal, gebeld naar het nr die wisten daar niks vanaf Later op de dag werd het wel gebracht
Bedankt voor de beoordeling en het mooi cijfer!
Het artikel bevalt me heel goed.
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.
5 tot 7 dagen levertijd en na ruim 14 dagen nog niet het bestelde ontvangen
Beste Peter, We hebben zojuist telefonisch contact met je gehad over deze situatie. Het artikel is vorige week naar je verstuurd. Wij horen graag of je het toch binnen hebt gekregen. Mocht dit niet zo zijn horen wij dit graag. Dan sturen wij zo snel mogelijk een nieuw exemplaar naar je op.
alles schoon en netjes afgeleverd
Bedankt voor dit perfecte cijfer!
Uitstekende service, artikelen tot volle tevredenheid
Hartelijk dank voor de review. Veel plezier met uw aankopen.
Prima artikelen en een vlotte afwerking en bezorging
Bedankt voor het mooie cijfer!
Prima douche stoel en perfecte service!
Wat fijn om te horen dat onze service gewaardeerd wordt. Bedankt voor het mooie cijfer!
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE