Vlotte levering en zeer goede service
Heel erg bedankt voor de mooie review.
goed advies van iemand in de winkel in Buitenveldert om een breukband via de webshop te bestellen
Bedankt voor de mooie review.
Onervaren in het plotseling nodig hebben van een hulpmiddel, was Vegro een uitkomst. Website duidelijk, aanvraag duidelijk en aflevering duidelijk. Fijn om zo geholpen te worden.
Wat fijn om te horen, bedankt voor het mooie cijfer.
Vegro heeft veel kennis en kunde in huis en is betrouwbaar!
Bedankt voor het mooie compliment!
Po-stoel voor mijn moeder. maandag besteld en dinsdag in huis. Prima geregeld dat ze van te voren even bellen hoe laat ze er waren, zodat ik aanwezig kon zijn, omdat mijn moeder dat niet helemaal meer snapt.
Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent.
maandag avond 10 uur besteld en de volgende middag al in huis.. echt top!
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Positieve snelle levering. Besteld en dag erna al alle mogelijke levertijden beschikbaar. Kon alleen niet garanderen dat mijn douche kruk bijvoorbeeld grondig was schoongemaakt. Ook nergens vermeld.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Het kan inderdaad kloppen dat dit niet apart vermeld is bij de levering, maar u mag erop vertrouwen dat onze hulpmiddelen met grote zorg gereinigd worden. Hier zet onze schoonmaakdienst zich dagelijks voor in! Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Snelle aflevering en goed instructieboekje waarbij de hometrainer prima in elkaar kon worden gezet. Maak er dagelijks gebrui van. Handig is de rugleuning!
Bedankt voor de fijne beoordeling. Heel veel succes met de hometrainer!
Wat een mooi cijfer! Bedankt.
Rolstoel, de ene dag besteld de andere dag netjes op 3e etage met lift thuis bezorgd.
Bedankt voor de fijne beoordeling.
Voor onze dochter van 5 hadden we tijdelijk een rolstoel nodig i.v.m. gebroken been. Op de site staat bij de kinder- en kleuterrolstoelen een leeftijdsaanduiding, geen lengte-indicatie. Kinderen van deze leeftijd zijn zeer verschillend in lengte. Na telefonisch contact gekozen voor de grotere rolstoel vanaf 6 jaar, wat de juiste keuze bleek. Bij aflevering totaal geen uitleg gekregen over het verstellen van de beensteunen etc., bezorger was niet vriendelijk. Steun stond zo 'kort' ingesteld dat het been van onze dochter er niet oppaste. Hierdoor zijn we de volgende dag naar een Vegro-winkel gegaan. Hier zijn we zeer goed geholpen. De medewerkster zorgde ook meteen dat we een douchekruk kregen en dacht mee over een douchehoes. Hierdoor toch nog een positieve beoordeling.
Beste, Hartelijk dank voor uw review, en de feedback. Uw feedback hebben wij vorige week (ook) ontvangen via GrowPromoter. Wij hebben bij de verantwoordelijke afdeling het verzoek neergelegd om de specificaties bij de rolstoelen te verrijken, zodat middels de vergelijkingsfunctie een goede keuze kan worden gemaakt. Uiteraard onze excuses dat de informatie op dit moment niet compleet genoeg is. Door de RIVM-richtlijnen is het momenteel niet mogelijk dat onze chauffeur de rolstoel instelt bij aflevering. Dit omdat er 1,5 meter afstand gewaarborgd moet blijven. Desondanks dient de chauffeur te allen tijde vriendelijk te zijn. Excuses dat dit niet het geval was. Heel fijn om te lezen dat u toch nog een positieve beoordeling geeft, dankzij onze vriendelijke en meedenkende winkelmedewerkers.
super
Bedankt voor het mooie cijfer!
Voordelige aanbieding vergeleken met anderen met hetzelfde type rollator. Snel geleverd. Makkelijk gebruiksklaar maken. In de handleiding staat 2x "rijken", moet zijn "reiken".
Bedankt voor de fijne beoordeling. De handleiding is gemaakt door de leverancier. Wij zullen de taalfout aan hen melden.
Makkelijk in mekaar en stevig
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Alles keurig afgeleverd.
Bedankt voor de fijne review.
Snelle afhandeling van mijn bestelling,evenals de bezorging van 2 kleine onderdelen van de bestelde hometrainer, Vriendelijke en correcte afhandeling via de telefoon.
Wat een fijne beoordeling. Hartelijk dank!
I make order befor 3 weeks and I cancelled. After one day. And until now i did not receive my money back. I call the klantservice 3 time. I speak with woman hear name is meryam she told me between 5 days you wil receive your money back. After 5 day's i speak with linda from klant service and she told me seem thing. And i call 3rd they tolld me you wil receive you're money between 14 days and until now I didn't recive any thing.
First, our apologies. I have been in contact with our administration and the refund will be made today.
Ik heb via de website een rolstoel geleend voor mijn vader. Ik vond de aanvraag procedure via de website zeer overzichtelijk en de rolstoel was er al na 2 dagen. Ik ben heel erg tevreden over de service.
Wat een mooi cijfer en beoordeling. Dankuwel!
Mijn ervaringen zijn goed. Ik ontving prima voorlichting en kreeg snel contact. De afleveringen vonden stipt volgens afspraak plaats.
Hartelijk dank voor de fijne review.
Snelle levering van goede produkten!
Bedankt voor de mooie beoordeling.
Fijn dat we een tijdvak voor de levering konden kiezen, zélfs op zaterdag, klasse! Jammer dat op de site het lastig te vinden is om afspraak te maken om de hulpmiddelen op te laten halen. Uiteindelijk via de chat-mogelijkheid prima gelukt.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat u deze mogelijkheid niet gemakkelijk kon vinden. Dit nemen wij zeker mee in onze ontwikkelingen. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Snel en keurig bezorgd
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Snel antwoord op de mails.
Hartelijk dank voor de fijne beoordeling.
Fijn! Aardige bezorger, snelle service, fijne producten
Wat een mooi cijfer! Bedankt.
1 keer wat gekocht en ik wordt helemaal verrot gespamt om hierover een review te geven..... echt niet normaal !!@
Beste, Wat vervelend dat u hier veel mails over ontvangen heeft. Dat is niet de bedoeling. U ontvangt hier gebruikelijk twee keer een mail over van ons: de eerste mail ontvangt u 10 werkdagen na de eerste aankoop, de tweede mail weer vijf werkdagen daarna ter herinnering. Heeft u meer mails dan dat ontvangen? Dan horen we dat graag.
13 Vennestraat
Lisse 2161 LE