Filter

Betrouwbaar

Gewoon goed confortabel

Slechte kwaliteit

Ik heb na mijn eerste rollator een tweede gekregen en deze vertoont hetzelfde gebrek. Hij staat regelmatig op drie wielen zodat als een beremd wiel losstaat een zeer onveilige situatie ontstaat waardoor ik al twee maal ben gevallen. Omdat ik een technische achtergrond heb heb ik geconstateerd dat de rollators "scheluw" zijn. Dus een productie fout

Mijn levering duurde iets langer maar snel en goed afgehandeld

Redelijk goed

Levering super, materialen vaak in eerste instantie matig. Al 3 keer om vervanging gevraagd omdat iets niet of niet voldoende werkt. Wordt wel direct de volgende dag weer opgelost . Maar vraagt extra rompslomp en tijd.

Denken mee, en zoeken oplossingen. Goede service aan huis.

Heel erg goed

Rolstoel werd op tijd geleverd, en werd voorgedaan hoe hij in elkaar geklapt moet worden maar ook hoe de beenlade eraan moest, alleen miste er wat van maar werd later nageleverd, maar helaas ging de operatie niet door door dus is de rolstoel weer opgehaald maar hoop over een paar weken weer net zo goed geholpen te worden.

Super levering en begeleiding

De rollator werd stipt op tijd geleverd en helemaal in elkaar gezet en afgestemd op mijn man . Super!

uitstekend

omdat ik in Spanje was kon ik jullie niet telefonisch bereiken ( geen 0900 nr) maar gelukkig via de web site kon ik alles bestellen wat ik nodig had en werd het ook allemaal perfect afgeleverd. Ook een artikel dat ik later nodig bleek te hebben kwam keurig op de afgesproken dag binnen. Alles was schoon en hygienisch verpakt.Super.

Goede service, goede apparatuur

Goede en snelle levering.

Ik had wat besteld voor iemand anders dus aflevering moest op een ander adres. Was geen probleem en werd daar snel en g9ed afgeleverd. Bedankt

Slecht

Ik heb een 2 noodkaarten besteld. Heb maar één link ontvangen om de gegevens in te geven. Terwijl ik 2 kaarten heb gekocht. Tot op heden heb ik géén 2e link ontvangen en ook nog GÉÉN kaarten. Heb een mailtje gestuurd naar [email protected] met een vraag. Echter deze is niet bezorgd en het telefoonnummer klopt ook niet. Heb telefonisch contact met uw afdeling verkoop en e.e.a. uitgelegd. Men zou het in behandeling nemen, NIETS meer van gehoord. Daarom is mijn beoordeling SLECHT!!! Grt. AlettA Veenboer Schuerman

Snelle levering levering

Prima geregeld.

Goede artikelen, die erg makkelijk via internet te bestellen waren. Keurige snelle afhandeling door 2 keurige behulpzame heren. Tot nu toe geen enkel probleem.

OK ervaring

Vriendelijke dame, krukken gehaald, een douchekruk en trappers gekocht. Werd wel raar vroeg afgeleverd, ik heb een bezorgwindow ingegeven van 15.00-18.30, onmogelijk om aan te geven dat zo laat bezorgd moet worden, rond 18.00. Uiteindelijk belde de bezorger van Vegro of hij al om 12.00 alles kon afleveren.

Goede ervaring

Mijn evaring is goed. Het is makkelijk om een product te bestellen als je het nodig hebt.

prima geholpen

Wij zijn prima geholpen, goede uitleg en vriendelijk.

goede producten, snel geleverd

Ik zocht voor mijn moeder een product. Goede informatie, duidelijke site en snel bezorgd. Tevreden.

Goed bedrijf voor verpleegartikelen

Deskundigheid en een goed uitleg wat vor soort elleboogkrukken ik nodig had.

Uitstekende service

Goed en uitgebreid advies gekregen bij bestelling voor rollator.

goed product en kundige vriendelijke chauffeur

goed product en een kundige vriendelijke en behulpzame chauffeur en zeer vlotte levering

Zeer snel en goed

Via prima site, in 1 dag in bezit van hometrainer, gehuurd, thuis volgens planning vriendelijk afgeleverd.

Goed product en snelle bezorging

Het product is erg goed. En werd snel en correct geleverd.

Slechte communicatie

Artikel stond als voorradig op de webshop. Deze bestelt het bleek dat hij toch niet op voorraad. Heb hier geen bericht van gekregen heb zelf moeten bellen. Door het overlijden van mijn schoonvader de zending moeten annuleren . Toch kreeg ik drie dagen later een mail dat het product was verzonden. Erg vervelend allemaal.

Snel en goede service

Super hulp, en gratis!

Heb gebeld en de dag erna kwamen ze de rolstoel al leveren, super

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE