Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering en een duidelijke bestelervaring. Prijzen worden als scherp en betrouwbaar ervaren. Enkele beoordelingen noemen problemen met verpakking of voorraad, maar dit blijft zeldzaam vergeleken met de overwegend positieve feedback. Interoffice wordt gezien als een betrouwbare partner voor zakelijke en particuliere aankopen.
snel geleverd, artikelen prima bevonden
10 June 2026
Paulette
Almere
Van meubels tot akoestiek: Interoffice regelde alles. Professioneel, snel en een resultaat waar we elke dag blij van worden
31 May 2026
Ermina
Oude Pekela
Eenvoudig te bestellen, goede communicatie per mail omtrent stand van zaken levering en snel geleverd. Niks te klagen!
29 May 2026
Harleen
Bergen op Zoom
Interoffice had zijn webshop vernieuwd, je moest nieuwe gegevens aanmaken en je bestelgeschiedenis was gewist. Ter compensatie kreeg je een kortingscode “Nieuwewebshop5”.Op geen enkele manier was deze te gebruiken omdat er geen mogelijkheid was hem in te voeren en zo 5 % korting te verkrijgen . Voelde mij als vaste klant in de maling genomen , ook omdat er geen bevredigende reactie kwam .
Beveelt niet aan
23 May 2026
Egbert
Amsterdam
Snelle service en levering
21 May 2026
Francis Janssen
Horst
Zeer tevreden over mijn aankoop bij Interoffice. De mondemaskers werden snel geleverd en waren netjes verpakt. Goede kwaliteit en alles verliep vlot. Zeker een aanrader, bedankt voor de fijne service!
20 May 2026
Fefe
Roelofarendsveen
Order snel verwerkt en snel geleverd. Prima dus. Maar DHL heeft een groot tijdvenster wanneer je thuis moet zijn en als je even de deur uit bent leveren ze niet aan de buren en komen dan 3 dagen later weer een keer. Op 1 mei zijn ze langs gekomen. Ze schrijven dat ze 4 mei weer langskomen. Mijn ervaringen met PostNL zijn vele malen beter. Als er een keuze gemaakt kan worden kies ik voor PostNL
3 May 2026
Marc
Tilburg
Bestelljng probleemloos, snel verstuurd en goed verpakt.
30 April 2026
J-P
Terneuzen
Via internet zoekmachine terecht gekomen op deze site. Goeie site, had snel gevonden wat ik zocht. Plakboek was in verschillende kleuren leverbaar, ik wilde graag groen. Dit ook aangegeven in de order, maar helaas zwart gekregen.
24 April 2026
Adequaat!
22 April 2026
Jacob
Schoorl
Makkelijk te bestellen via de site en snel ontvangen
22 April 2026
Anky Du Moulin
ROTTERDAM
Via vorige bestelling de benodigde mappen snel gevonden. De voorraad is bekend. Meteen besteld en makkelijk te volgen via track en trace. De factuur wordt automatisch gemaild. Makkelijker ken ik nog niet.
15 April 2026
Ton
Havelte
Bedankt voor de super snelle levering! Ik had twee opbergboxen besteld om 13.30 uur en had die de volgende ochtend om 11:30 al in huis. Keurig verpakt in karton en plastic seal. Zo snel had ik niet verwacht. Dit pakte voor mij toevallig heel goed uit, waardoor ik mijn materiaal dezelfde middag al in de kratten had zitten en 's avonds kon inzetten bij een event en meteen mee kon geven aan degene die het uiteindelijk nodig heeft.
15 April 2026
T.
Best
Mijn ervaring is goed echter bij de aankoop wordt er gevraagd of het zakelijk of privé is. Ik geef dan zakelijk op echter ik tref geen Factuur aan. Ook kan ik deze nergens vinden.
5 April 2026
Ger Houben
Weert
Breed assortiment en prima geprijsd. Snelle levering. Bij onvolkomenheden goed bereikbare klantenservice en altijd naar tevredenheid opgelost. Absolute aanrader.
18 March 2026
Rick
Maarssen
Keurige en snelle levering
12 March 2026
Cor van Leeuwen
Nieuwegein
Op zich prima verlopen, maar de verpakking van de pakken papier waren in het midden aan beide kanten gescheurd. Het papier is gelukkig ok.
12 March 2026
Erik Ruiter
NIJVERDAL
Op zich wel redelijk goed. Wel jammer dat de verzending niet altijd duurzaam is. Verzending in meerdere gedeelte en/of in veel te grote dozen.
9 March 2026
M.O.S.
Drachten
Gewoon zoals het hoort!
8 March 2026
Kevin
Warmenhuizen
Snel geleverd. Jammer dat de dozen van het papier open/kapot waren, gelukkig wel compleet en papier leek onbeschadigd Zijn we van jullie niet gewend
6 March 2026
Chaterina
Zuidbroek
nvt
5 February 2026
Sander Zijlstra
Eenrum
Duidelijke website, artikel snel gevonden, bestellen gemakkelijk. Bestelling supersnel geleverd.
1 February 2026
Tineke
Rotterdam
Altijd zeer positief.
29 January 2026
Ermina
Oude Pekela
Al vele jaren bestel ik mijn kantoorartikelen online bij Interoffice. Het assortiment is breed, de prijsstelling scherp.
28 January 2026
Friso