Pluspunten

Snelle levering.

Zaten stickers en tape van DHL op de dozen met vermelding dat dozen beschadigd aangeleverd waren. Telefonische helpdesk kan beter, als ik hun advies had opgevolgd had ik nu insteekrugetiketten gehad die niet zouden passen op de bestelde ringbanden.

Pluspunten

- Ruim assortiment - Makkelijk bestellen via website - Snelle levering - Snelle beantwoording i.g.v. vragen

Op dit moment geen.

Pluspunten

Snelle levering, precies zoals het was beloofd

geen

Pluspunten

Snelle levering, goed prijskwaliteit , gewoon top! Zeker een aanrader.

geen opmerkingen

Pluspunten

Snel , duidelijk, product goed verpakt

Geen idee

Pluspunten

Mijn bestelling werd bij Interoffice accuraat in behandeling genomen en bevestigd. Binnen 2 dagen ook netjes afgeleverd.

Geen van beiden.

Pluspunten

assortiment, concurrerende prijzen, correcte en vlotte afhandeling, goed verpakt verzonden

Pluspunten

Snellen levering

Pluspunten

Het was heelgoed. s'Middags gebeld over de maten van het artikel, s'avonds om 17.30 heb ik het besteld, en de volgende dag om 7.00 kreeg ik een melding dat ik het kon volgen via track en trace. Maar om 11.00 uur was het al binnen gebracht door DHL. Perfect het kon niet sneller.

geen

Pluspunten

Goeie prijzen en aanbiedingen. Snelle levering (gratis) geen minimaal bedrag. Groot assortiment. Altijd bereid om te helpen en mee te denken.

Pluspunten

Pluspunten

Top service en snel

Pluspunten

Pluspunten

Voor de eerste keer bij u besteld, volgende dag in huis Super. Erg blij mee. Werd per mail op de hoogte gehouden. De eerst volgende keer bestel ik weer bij jullie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte toezending.

Pluspunten

positief is de prijs en de snelle levering

verbeter punt is het doosje beter opvullen nu waren de doosjes met baterijen allemaal kapot gegaan

Pluspunten

Lekker snel en zonder problemen gegaan!

Pluspunten

Interoffice is een prachtig bedrijf. Het levert kwaliteit, het heeft een prima assortiment aan kantoorartikelen, is klantvriendelijk en snel. Wat wil je meer?

Pluspunten

Het bestelde is correct geleverd. Ook vele malen goedkoper dan menig andere winkel

Pluspunten

Snelle levering, goed prijs.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!