Pluspunten

snelle levering ruime keus betrouwbaar alles is goed geregeld en goede kwaliteit

ga door zo

Pluspunten

prima prijzen, prima levering. Gewoon oke dus!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Graag producten inpakken. Mijn buren hoeven niet te weten wat ik heb gekocht.

Pluspunten

Snel, accuraat!

Pluspunten

Gunstige prijs en snel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet meet net DHL verzenden - zeer slechte ervaringen mee.

Pluspunten

Nette, overzichtelijk site. Goed assortiment en snelle levering.

Pluspunten

Alles factuur info bevestiging afspraken top

Geen enkele

Pluspunten

lage prijs, correcte afhandeling, snelle levering, veilige betaalmogelijkheden ook vanuit België!

Pluspunten

Ruime keus

Had sneller verstuurd kunnen worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas geen. Er was sprake van een onvolledige zending bij onze bestelling, een medewerker die niet begrijpt wat service is en in eerste instantie onvolledige informatie over de voorraad en wanneer het restant wel zou worden geleverd.

1) Verbeter de telefonische service bij onvolledige zendingen: erkenning voor de situatie van de klant, excuses voor wat er mis is gegaan en commitment om het ontstane probleem op te lossen (in plaats van te zoeken naar redenen van wat er mis is gegaan) 2) Zorg voor realtime informatie over voorraden, bij voorkeur ook op de website en zorg ervoor dat jullie meer weten dan ik.

Pluspunten

Alles is snel en correct verwerkt. Bevestigingen en informatie i.v.m. ontvangen en verzenden was heel goed verzorgd.

Pluspunten

prima snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd

Hoge bezorgkosten voor een pakketje dat makkelijk door de brievenbus had gekund...

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie via email. Bij inloggen weinig informatie over het orderproces te vinden, noch details over de order. Alleen het product dat ik heb besteld.

Levering via DHL, op zich prima, maar DHL geeft geen tijdvenster waarop de levering plaats zal vinden. Alleen vermelding 7:20 zending is onderweg.

Pluspunten

prima site, prima levering, prima info per mail

Pluspunten

website

Pluspunten

Nette snelle levering

Pluspunten

scherpe prijzen snelle levering (1 dag- - 1 van de 4 art ontbrak,werd de volgende dag afzonderlijk geleverd)

Pluspunten

Duidelijke site Makkelijk te bestellen Gelijk email contact Snelle levering Perfect verpakt Geen onnodig grote verpakkingen

Pluspunten

Mijn eerste bestelling! Eerste indruk goed. Alle bestelde artikelen geleverd, op 1 na. Achteraan gebeld, ze hebben kunnen traceren, maar hebben niet uitgelegd waarom ze niet kunnen leveren en wordt wel toegezegd dat het wordt nagezonden.

Pluspunten

Heel vlugge service. Geen hoge verzendkosten. Prijs artikels niet te hoog.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering zonder fouten. Prima.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten