3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs/kwaliteit verhouding

Een deel van de bestelling is geleverd op het factuuradres het andere gedeelte op het juiste afleveradres, best onhandig.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering (eerstvolgende werkdag verzonden).

geen

Pluspunten

Snel.

Te weinig ervaring om een oordeel te kunnen geven.

Pluspunten

Ook lage verzendkosten voor particulieren Snelle levering Mooie producten, veel keus

Pluspunten

Snelle en correcte levering met goede prijsstelling. Reageren ook vlot op vragen.

Pluspunten

Uitstekende snelle service houden zo .

Pluspunten

snel en eerlijk

Pluspunten

Zonder problemen. Alles compleet en op tijd. Kwaliteit verhoudt zich tot prijs, m.a.w. je krijgt wat je verwachtte.

Verpakking van 14 multomappen had wat degelijker gekund. Bij aankomst hier doos stuk, gelukkig inhoud onbeschadigd.

Pluspunten

supersnelle keurige levering. Erg tevreden.

Pluspunten

Keurige levering, heldere communicatie over de voortgang

geen

Pluspunten

Prima afgeleverd en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Van tevoren aangeven hoe lang de verwachte levertijd is. Als iets op voorraad is, verwacht je dat je de bestelling de volgende dag of twee dagen later in huis hebt (maar dat was een paar dagen langer).

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

the customer service should be friendlier and more flexible )or just more customer oriented and friendly). I wanted to change my order and called within 10 minutes of placing the order, but NO NO it was impossible...the order also took too long too arrive

Pluspunten

bijzonder tevreden een zeer snelle levering binnen 24 uur in huis. wat ik heb aangekocht werkt perfect mocht ik weer wat nodig hebben ziet u mij zeker terug

Ik Kan niet wat bedenken

Pluspunten

Hele snelle levering.

Pluspunten

Snel besteld, snel geleverd tegen een zeer concurrerende prijs

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering en..... Niet onbelangrijk.....goedkoop!!! Het produkt wat ik gekocht heb scheelde 50% met de winkel!!!!

Ga vooral zo door!!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, goedkoop, makkelijk en snel persoonlijk bereikbaar (vorig jaar gemaild ivm iets dat niet op voorraad was, daar werd heel snel op gereageerd en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het er wel was). Dit jaar dus weer van alles bij ze besteld! De volgende dag had ik het al in huis.

Geen.

Pluspunten

goede prijs kwaliteit, snelle afhandeling, goede info

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten