Pluspunten

Snel en goedkoop wat wil je nog meer!

Ga zo door!

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en de spullen zijn netjes verpakt. Ik zou er een volgende keer zeker weer bestellen!

Pluspunten

Snel en goed. Nette mail

Pluspunten

Snelle en complete levering.

Pluspunten

Pluspunten

De orde was snel verstuurd en de dag erop al in huis.

Factuur had ik eerder verwacht en gaf verwarring.

Pluspunten

- Overzichtelijke website - Snelle levering - Voortgang bestelproces via e-mail - Keurig verpakt - Mijn account

Verbeterpuntje DHL: indicatie (tijdvak) wanneer pakket geleverd wordt (zie PostNL).

Pluspunten

Snel en goede communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, hele nette prijzen, snelle levering!

Pluspunten

Snelle verzending Goede berichtgeving ruim assortiment

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Qua bedrijf geen, alleen de omschrijving bij een perforator gaf aan voor alle maten terwijl a5 papier er niet tussen past. Hij was goedkoop en ik kan hem voor m'n personal agenda wel gebruiken dus niet een echt probleem, maar als je m alleen voor a5 wil zou ik hem niet aanraden.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website, en bij bestelling snelle levering.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, goede website. Gratis verzending vanaf 25 euro. Snelle levering en scherpe prijzen.

Enige minpuntje wat ik kan bedenken is een zeurpuntje, zelf zou ik de lege ruimte in de doos opvullen met luchtkussentjes... maar dat is maar een detail...

Pluspunten

Supersnelle levering en goede service. Doordat mijn straatnaam erg lang is was mijn huisnummer weggevallen bij de bestelling. Binnen 10 minuten na het bestellen werd ik al gebeld om het huisnummer na te vragen. De volgende dag werden mijn bestelde artikelen geleverd. Ik koop hier zeker vaker!

Pluspunten

Snelle levering met een redelijk bezorgingstarief. Ook voor particulieren!

Pluspunten

Goede communicatie, op tijd geleverd.

geen

Pluspunten

Ons product was binnen no time geleverd. En ook was er, in tegenstelling tot andere bedrijven waar ik heb gekeken, 1 exemplaar te bestellen in plaats van gelijk 10. Ik ben zeer tevreden en zal als ik nog wat nodig heb zeker weer bij Interoffice kijken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig ingedeeld in onderdelen. Verzending snel. Na bestelling factuur op intetnet, heel mooi en duidelijk.

Lastig totaalprijs te vinden als je gaat bestellen. Geen zoek optie mogelijk/te vinden.

Pluspunten

Pluspunten

Toppie! Snel bezorgd en goed afgehandeld!

Pluspunten

Fijn site, mooie producten en supersnelle levering!

Pluspunten

Zeer behulpzaam

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten