Pluspunten

Snelle levering en nalevering!

Pluspunten

professionele afhandeling, prima

Pluspunten

snelle levering en geen problemen met de levering

Pluspunten

Vriendelijke, adequate hulp en reacties

Pluspunten

snelle afhandeling , goede omschrijving product

Pluspunten

Goedkoop ook voor de kleine particulier/bedrijf, snel en overzichtelijk te bestellen en zeer vlotte levering!

Bevestigingsmail van ontvangst bestelling en/of het verzenden van de goederen. Deze heb ik niet ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Probleemloze afhandeling

Geen, gewoon zoals het hoort

Pluspunten

Snelle levering,goede kwaliteit/prijs, ruime keuze!

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb voor alles betaald maar heb niet alles ontvangen. Als ook stukken kapot toegekomen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Waar ik 1 stuks van nodig had kon ik hier per stuk kopen en bij andere aanbieders alleen per 10. De kans dat ik ook 10 stuks zou gaan verbruiken in mijn leven is ook zeer gering. Ook de prijs was nog eens goed. Bedrijf blijf ik zeker raadplegen voor nieuwe bestellingen.

Pluspunten

Met name de lage verzendkosten. Ik had een kleine bestelling die daardoor zeer betaalbaar bleef. Verder is het snel en zorgvuldig geleverd.

Pluspunten

Uitstekende prijsstelling en daarbij relatief lage verzendkosten. Het verstuurde was echt goed verpakt (echt stukken beter dan elders het geval was) en werd bovendien snel geleverd.

Weliswaar werd een orderbevestiging aansluitend digitaal ontvangen, maar het was even onduidelijkheid over of, hoe en wanneer de factuur ontvangen zou worden. (deze zat nl. niet bij de levering). Wellicht is het een overweging om dit duidelijker te communiceren of anders de factuur WEL bij verzending bij te sluiten. Overigens moet gezegd worden dat Klantenservice mijn vragen in dezen correct, klantvriendelijk en adequaat werden opgepikt en afgehandeld.

Pluspunten

- Snelle levering - klantvriendelijk - Behulpzaam - Prijs qua kwaliteitsverhouding goed - Uitstekende service Wij zijn uitstekend tevreden over Interoffice Winschoten.

- Geen.

Pluspunten

Snelle levering Keurig verpakt

Pluspunten

Super snelle levering, ze doen wat ze beloven

Pluspunten

snelle levering, relatief lage verzendkosten

ik had nog een aantal andere dingen willen bestellen, maar mijn winkelmand werd tot 2x toe geleegd en toen was ik er wel klaar mee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bestelling doen ging makkelijk

na de tijd niets meer gehoord van mogelijke leverdatum. Product tot op heden niet ontvangen. Mail gestuurd en kreeg als antwoord dat de betreffende medewerker niet in het systeem kon en ik vandaag van die collega bericht zou krijgen. ik wacht het even af. Ben blij dat de bestelling geen haast heeft!

Pluspunten

Alleen maar positief

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima website. Snelle correcte levering.

Pluspunten

Goed verpakt duidelijk en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering in goede staat

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!