Duidelijke site

Redelijk snelle bezorging

Komt leverbelofte niet na

Voor 20:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden stond er bij een product, dit was woensdag avond voor 20:00 uur. Het zou donderdag dus volgens hun leverbelofte geleverd moeten worden. Helaas vrijdag nog niks in huis. Dit bedrijf gemaild om een tracking en kreeg het antwoord: 'Door een storing in ons systeem kan ik helaas niet zien of de bestelling al verzonden is. Normaal gesproken zou deze vandaag bezorgd moeten worden.'. Vrijdag nog niks ontvangen, alleen zaterdagochtend kreeg ik eindelijk een tracking dat het maandag bezorgd zou worden. Jammer dat ze hun leverbelofte niet nakomen, en niet eerlijk zeggen dat het pakket nog niet verzonden was.

Niet goed

Niet goed

Prima webshop met 1 opmerking

Hier voor schoolgaande kids oxford collegemappen besteld. Niet te duur en een mix van kleuren. Zoals gevraagd geen roze kaften. Enige opmerking is dat het in een mooie grote doos kwam. Nu kan in een dergelijke grote doos de schriften tijdens het vervoer flink gehutseld worden; gelukkig in dit geval geen schade. Mijn advies is om schriften met een kartonpapiertje met elkaar te binden. Of een meer passende doos (voorkeur).

heerlijk, een bedrijf wat service, en afspraken nakomen hoog heeft staan

Op dit bedrijf kan je gewoon rekenen. Bij mijn laatste bestelling was er een pennetje niet op voorraad. Omdat het weekend ertussen zat was ik van plan om maandag te bellen dat ze voor dat ene pennetje voor mij geen kosten moesten maken, maar in het weekend werd dit gewoon na geleverd. Ook eerdere bestellingen 100% in orde. Dit bedrijf is een echte aanrader!!!

perfecte service

Van bestelling tot levering verliep alles perfect, vandaar dat Interoffice met een gerust hart bij iedereen kan aanbevelen.

snel verzonden en alles was prima in orde dank u wel

super

Perfect.

Niets op aan te merken

Ik heb niet heel lang hoeven wachten op de boekensteunen. Ik had 3 stuks 2 verschillende soorten besteld. Ik vond het alleen jammer dat die kleine boekensteunen in een doos van 1 meter lang binnen kwamen. Maar verder niets op aan te merken.

Groot assortiment, prima prijzen, snelle verzending en goede klantenservice.

Fijne prijs en snel geleverd

snelle bezorging!

Snelle bezorging!

goede prijs, vlotte levering

goede prijs, vlotte levering

Alles prima in orde.

Alles is zeer vlot afgehandeld. Je krijgt genoeg informatie. Weet precies waar je aan toe bent.

Super content

Netjes te woord gestaan, goede uitleg en produkt bezorging o.k

Netjes te woord gestaan, goede uitleg en wijze van produkt bezorging o.k.

Prima service!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis! Niet duur en dus zeer tevreden.

Op alle fronten top!

In de stress omdat andere multi mappen niet waren geleverd kreeg ik deze wel meter. Door interoffice. Redder in nood. Veel dank!

Snelle levering, goede informatie over de zending en producten zoals gewenst

Snelle levering, goede informatie over de zending en producten zoals gewenst

Bestelling gedaan en de dag erna mooi en goed verpakt ontvangen

BETROUWBAAR

KEURIG OP TIJD EN GOED VERPAKT

Producten worden vaak door mij en mijn kinderen gebruikt.

Deze pennen zijn perfect. Lekken niet en als gelpennen schrijven ze altijd. Mijn zoon begint straks op Middelbare school en daar komen deze pennen zeer van pas

Zag goed uit precies wat ik voor ogen had.

Niets negatief te melden dus prima

zie titel

geheel goed verzorgd

bestelling en bezorging prima.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!