Snel, makkelijk en goed

Overzichtelijke website en snelle levering. Prima product voor goede prijs.

Heel mooi

Goede website, what you make and see is what you get. Heel mooi en op tijd geleverd.

Snelle en correcte levering.bedankt

Prima geleverd./

Keurig verpakt

Snel netjes en vriendelijk

Snel en netjes met. Verzenden en vriendelijk contact.... De.prijs is top

UITSTEKEND

PERFECTE SERVICE MATERIAAL GOEDE KWALITIET

Super snel geleverd en hele vriendelijke klantenservice!

Super snel geleverd en hele vriendelijke klantenservice!

Kreeg iedere keer een Maiolo waarin alles stond . Legden het ook netjes op de plek

Goede en snelle levering

Zeer snel en correct

Mooie spullen.

Kwaliteit beter dan verwacht. Bezorging prima.

Alles prima en snel!

zeer goed

bestelling optijd binnen

makkelijk en snel

Bestellen ging makkelijk, prijzen zijn goed en alles snel geleverd

goed en snel

goed en snel > positief

slecht

als ik een blad zwart/kleur afprint, dan is het zwart in orde, maar de kleuren geven enkel rose weer . op de vroegere patronen stond onderaan een K4 en thans staat daar K1 op

De bestelling was zeer vlot afgehandeld.

Goede prijs/kwaliteit

Betaalbare prijs en lagere verzendkosten

Betaalbare prijs voor de Powerflex lijm + naar verhouding, lagere verzendkosten. Door die lagere verzendkosten heeft het ook zin om kleinere orders te plaatsen. Dit zorgde erook voor dat ik niet naar de concurrent ging. Want dan was ik uiteindelijk alsnog duurder uit...

Het is supersnel bezorgd geweldig !

In een woord geweldig

Perfecte service

Van bestelling tot levering perfect.

Perfecte en snelle afhandeling.

Het is netjes optijd bezorgd. Alleen heb ik 3 flessen die kapot waren.gebarsten.dus had ik leuk pallet van kleuren in mijn doos.nou ga ik er vanuit dat dat door de post is gekomen. Maar wel jammer. Gr leila

heb wat besteld en dat al de volgende dag ontvangen. In één woord, perfect. Kon meteen verder met het project. Ga daar weer bestellen

Geen levering of email bericht na herinnering

Bestelling 27 april en betaald, maar geen reactie, ook niet na herhaaldelijk mailen

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!