Topkwaliteit voor een zachte prijs!

Er was een klein probleempje maar dat meteen werd opgelost.

Er wordt geen rekening gehouden met info over artikelen

ZEER slecht, er wordt geen rekening gehouden met gevraagde informatie bij de bestelling.

Snel, makkelijk, goede communicatie

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs en snelle levering.

keurig netjes verpakt

ik ben heel tevreden

Goed product voor een redelijke prijs en snel geleverd

Bijzonder goed

Ook deze keer ging alles weer bijzonder goed, Ben ook zeer tevreden

Als er iets niet klopt, wordt het snel opgelost.

Levert snel.

Nooit probleem gehad alleen nu toch een stuk duurder.

zeer tevreden

snelle afhandeling duidelijk

Trage levering, zelfs jullie beoordelingsmail is er eerder!

Bij deze wil ik een klacht indienen aangezien ik verwacht dat als ik kantoorbenodigheden bestel voor mijn bedrijf dat, zeker in deze tijden, spullen snel en tijdig geleverd worden. We zijn nu 4/5 dagen verder en er is nog steeds niet. Wellicht schuld van DHL, maar dat maakt voor mij geen verschil. Resultaat is hetzelfde! Heb vandaag nog gebeld werd gezegd nee komt vandaag na 5 uur, maar niks ontvangen. Kunnen jullie mijn klacht over deze order indien van toepassing ook bij DHL indienen? Nu heb ik niet de juiste spullen voor mijn klantafspraak in huis dus dit was helaas ook gelijk de laatste keer dat ik bij jullie bestel.

Duidelijk, netjes en snelle levering van hetgeen besteld

Duidelijk, netjes en snelle levering van hetgeen besteld.

Vlotte levering, waarom in 2 keer

Ik had twee aquarel blokken bestel, die volgens de site op voorraad waren. Toch werden ze in twee keer geleverd

goed afgehandeld

prima afgehandeld

Na het ontvangen van een kapotte doos met hierdoor onbruikbare etiketten, kreeg ik gelijk nieuwe toegestuurd.

Ik had een navulling voor een zakkalender besteld en ontvangen. Helaas had de vulling niet de goede afmetingen. Retour zenden verliep soepel en de kosten van de vulling kreeg ik teruggestort.

Alles volgens afspraak.

Goede afhandeling.

Snel ,goeie kwaliteit, top!!!

vlotte levering goede prijs

vlotte levering goede prijs

In orde, prima berichtgeving over het pakket.

Alles top

Snel en professioneel

Snel en goed verpakt geleverd en ook nog snel

Uitgebreid assortiment, snelle service

De website is duidelijk, ik vond heel snel wat ik zocht. Bestelde ‘s middags om 14.30 en ontving het bestelde volgende middag al thuis. Een aanrader voor wie goede kantoorartikelen zoekt voor een redelijke prijs.

Goed materiaal tegen goede prijs

Goed assortiment, concurrerende prijzen. Redelijk snel geleverd. Daarover weinig communicatie. En verpakking onnodig groot. Dat is jammer.

Uitstekende levering

Goed assortiment, helder bestel proces en super snelle levering!

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten