Très contente

Mon colis a été livré rapidement et tout était parfait. Un grand merci :) Dank u

Snel en goedkoop!

Prettige ervaring! De levering was snel geleverd en alles zag er netjes uit.

Snelle levering voor een goede prijs

Makkelijke site, goed vindbare producten. Goede prijs.

prodcten goed bezorging waardeloos

pakket dat uit 2 delen bestond verkeerd geleverd 1 doos stond onder een stoel verstopt en geen enkele vermelding hiervan de andere doos stond voor de deur van onze buren die niet thuis waren. heel slecht deze levering

mijn bestelling is snel geleverd, dus ben zeer tevreden

goeie telefonisch contakt met interoffice

goeie telefonisch contakt met interoffice probleem is dan nog niet opgelost.maar daarmee is interoffice een onderzoek gestart.met dhlparcel. zij dhlparcel geeft in app aan levering gelevert u kan ophalen bij bcc bij vanheemstraweg 46 te beneden leeuwen.komt ik daar licht daar geen gelevert pakket. tractrace JVGL50739117411677 6658EP huisnr 41 zelf dan eerst contakt gehad met dhlparcel die blijven zeggen gelevert.wat niet het geval is.bcc zij kijk ook eens bij schuurmansschoenen.ook dhlparcel service point.gebeurd ook wel eens dat het perongeluk daar komt.daar bent ik ook geweest.en daar is ook niks gelevert. interoffice hebt dan een onderzoek ingesteld.zij moeten nog een terugkoppeling krijgen van dhlparcel.probleem is dat artikel voor mijn werk bedoelt was.zij zijn er ook er niet blij mee.omdat het te lang gaat duren.want het gaat om een snijmachine artnr 371356 ik had dan wel telefonisch gevraagt.wat gebeurd er als pakket niet boven water komt.dan zal er mij een nieuwe verzonden.worden.hebt er dan wel bij gevraagt stuurt hem dan op met post.nl en niet via dhlparcel.oke dank g herben

The Hansa Light

The Hansa light is good. Thank You!

goed overzichtelijke website

hadden er bij moeten zeggen dat de adapter niet meegeleverd zou worden toen ik belde over de telrollen voor het rekenmachientje. graag bij rekenmachientjes ook bij zetten welke telrollen er bij horen.

Heel goed georganiseerd bedrijf. Mijn bestelling heb ik reeds binnen uur 24 ontvangen.

Er is heel goed georganiseerd bedrijf, Reeds heb ik mijn bestelling binnen uur 24 ontvangen.

Heel prettig

Artikel zoals omschreven. Volgens afspraak Verstuurd. Degelijk verpakt. Zeker een aanrader

Verzending / verpakking slecht

Producten werden snel verstuurd maar slecht verpakt, waardoor tijdens verzending veel geschuif en Oxford schrift kapot. Melding gemaakt bij klantenservice maar nog geen reactie

Luisteren is erg moeilijk....

Bij mij bestelling heb ik aangegeven dat ik GEEN mails wil ontvangen anders dan update mails over mijn bestelling. Tot mijn grote verbazing vindt ik echter in mijn mailbox een e-mail om een behoordeling te geven over InterOffice.. bijzonder... maar goed ik ben de beroerdste niet -> 1 ster voor 't niet luisteren naar de klanten.

Het eerste artikel had ik al na een dag en het tweede artikel na 2 dagen; dus supersnel.

Prima geholpen.

Ik heb gewoon gebeld en kreeg de medewerker aan de lijn die net bezig was mijn e-mail te beantwoorden. Hij kon mij goed uitleggen of wat ik wilde bestellen de juiste eigenschappen had.

Zeer snel geleverd en scherpe prijzen

Ik had wat artikelen besteld. Alles is geleverd zoals omschreven en ook nog zeer snel! De prijzen zijn ook zeer scherp bij dit bedrijf. Aanrader!

Zeer snel

Eenvoudig te bestellen, snel en goed geleverd. Dank!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed in snellelevering.

Ga zo door.

Prima verpakt snel in huis ,had kleine bestelling dacht dat gaat wel even duren maar nee met een dag in huis.

Snelle levering, niet duur

De bestelling is makkelijk te maken, duidelijke informatie over de levertijd en overeenkomstige snelle levering. Schappelijke prijzen.

Sneller kan niet vandaag besteld, morgen in huis

Ik heb besteld en jullie hebben netjes op tijd geleverd! prima toch!

Snelle, correcte levering. Top

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Interoffice helped resolve a failed delivery

DHL claimed to have delivered my order on 31 December but in fact had not delivered it. I contacted Interoffice and they followed up with DHL. I don't know exactly what happened next but my order was finally delivered today, 6 January.

Zeer efficiënte en snelle transactie!

Aan het begin van de avond de bestelling geplaatst en de volgende dag werd de bestelling al bezorgd.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!