Zoals het hoort.

Mooi op tijd geleverd, niks op aan te merken.

Snelle levering!

Snelle levering!

snelle levering .

speelkaarten besteld .de volgende dag al in huis .

Great service

Great service

snelle correcte levering

zal zeker wanneer ik weer spullen nodig heb hier bestellen.

super klant- en oplossing gericht, zeer goede service

Een bezorg issue is snel en klantgericht opgelost.

Rapide

Service très rapide, j'habite en Belgique et le colis était chez moi après 3 jours.

Snel en goede prijs

Heel snelle verzending en scherpe prijs. Zeer tevreden.

….

prima service & snelle levering

groot assortiment; snelle levering

Prima artikel, overdreven verpakt.

Echt het juiste artikel is mij bezorgd. Maar om nu een artikel dat moeiteloos door de brievenbus past te verzenden in een doos waar ook zes paar schoenen in kunnen lijkt mij wat overdreven en onnodig slecht voor het milieu. Derhalve nu drie sterren, waar het artikel er de maximale vijf verdient.

keurig en inderdaad binnen 24 uur bezorgd

bestelling was goed verpakt en kwam binnen 24 uur hier aan. Prima dus!

Top, snel geleverd, geen schade en van een zeer goede kwaliteit

Top, snel geleverd, geen schade en van een zeer goede kwaliteit

Betrouwbaar

Snel en voordelig

geweldig bedrijf,vlot en heeft goede producten,zeker ook het mooie papier wat u verkoopt

Zeer snelle levering,gelukkig ook aan particulieren... Ik ben blij met Interoffice

Uitstekend !

Prima. Duidelijke site. Makkelijk bestelproces. Keurig en snel afgehandeld.

keurig verzorgd.

order vlot afgehandeld, pakket in prima staat ontvangen.

Artikelen als beschreven, binnen 1 dag in huis, perfect!

Had een aantal zaken nodig, besteld en de volgende dag alles in huis.

Gemakkelijk te bestellen via de site en snelle levering.

Top .

Ik kon makkelijk bestellen en betalen . Al de volgende werkdag geleverd . Top service .

Schoonmaak aanraakscherm

De juiste behandeling voor aanraakscherm om schoon te maken. Snelle verzending en ontvangst.

Supersnel geleverd wat ik al tijden naar op zoek was

Ik ben heel lang op zoek geweest naar een map met D mechaniek. Ik vind dit fijn werken, je achterste bladeren krullen niet zo om. Ik heb hier losse mappen kunnen bestellen, geen dozijnen tegelijk. Heel fijn. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd! Ook heel fijn.

Goeie serivce

Duidelijke web shop en snelle en correcte levering.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!