Super snel

S'avonds besteld volgende dag in huis.

fantastisch

snelle levering, uitmuntend verpakt heel blij mee!

Uitstekende zakagenda

Daar ik voor langere tijd naar het buitenland ga, heb ik deze agenda nodig. Ik bestel deze rechtstreeks bij u, omdat ze nog niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Bedankt voor deze dienst.

Snelle en correcte afhandeling van de ingegeven order.

Prima service en communcatie

Prima service en communcatie, bestellen is duidelijk en verzending/betaling is goed geregeld.

Supersnelle levering en goede prijs

Pakket was de volgende dag al in huis (zaterdag levering) en er werd duidelijk gecommuniceerd

Snel en netjes

Al meerdere keren iets besteld en altijd de volgende dag al in huis, heel fijn!

snel geleverd, prettig gecommuniceerd

Bestelling was na plaatsing snel geleverd. De communicatie is goed en prettig van toon.

goede webshop met een ruim assortiment die snel levert

Ik bestel regelmatig kantoorartikelen voor mijn bedrijf en voor mijn trainingen en ik ben tevreden. Interoffice heeft een ruim assortiment en is niet duur. De volgende dag heb ik meestal al de spullen in huis.

Super snel en keurig geleverd

Voor t eerst besteld met ideal betaald twee dagen later alles binnen, trackand trace en ook de factuur. keurig verzorgd verzonden

Snel en goed

Precies zoals het is verteld gewoon top

Snel geleverd en goed verpakt!!

snelle levering en prima service

snelle levering en prima service

Snelle levering en producten zijn kwalitatief hoogwaardig.

Goede prijs verhouding.

Goede en snelle service.

Nog nooit teleurgesteld geweest.

uitstekende kwaliteit

Makkelijke site, goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering en keurig netjes verpakt

De volgende dag al in huis en precies wat ik verwachtte van het product wat ik had besteld!

Snelle levering.

Had 30 kg. Klei besteld en dat was er al de volgende dag. Goede klei. Lekker zacht om mee te werken. Ga zeker de volgende keer weer bij ze bestellen. Ben zeer tevreden.

Snelle & correcte afhandeling.

Mijn bestelling werd accuraat en met veel informatie afgehandeld.

Vlot geleverd, goede prijszetting

Vlotte levering, goede prijszetting

Uitstekende service

Snelle verzending

Werkt prima

Werkt prima

Goed en snel

Goede verzorging en vriendelijke personeel.

Ik had showtassen besteld die helaas toen net niet meer op voorraad waren op dat moment. Maar ik heb ze toch ontvangen via voorraad op een ander magazijn van deze firma. Opgelost en ik ben tevreden.

snelle levering, maar geen aquarel

Ik bestelde aquarel verf. Feitelijk is waterverf zoals kinderen die gebruiken ook wel aquarel, maar ik verwachtte toch iets anders, namelijk de aquarelverf met een hoger pigment gehalte en lagere dekking. De prijs was eigenlijk ook te mooi om waar te zijn. Dit setje heeft dezelfde kwaliteit als hema waterverf en niet de aquarelverf zoals we de term in Nederland hanteren. Groot pluspunt is het handige doosje

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten