Altijd goed en compleet

Ruime keuze, scherpe prijzen, goede klantenservice. Al jaren tevreden.

Prima advies per e-mail en razendsnelle levering.

Ik zocht een pen dienst eerder had besteld maar niet meer leverbaar was. Er werd mij na contact per e-mail een goedgelijkende vervanger geadviseerd. Die heb ik besteld en de volgende dag werd die geleverd. Klein minpuntje: Wel hoge portokosten voor 12 pennetjes

Perfecte dienstverlening.

Late levering

Donderdagochtend twee kleine voorraadartikelen besteld die ik zondag mee naar Brussel wilde nemen. Bezorging via DHL op mijn Nederlandse huisadres vond maandag plaats. Jammer, gemiste kans. Producten waren overigens wel naar tevredenheid, dat dan weer wel..

Scherpe prijs

Het bedrijf heeft goede aanbiedingen en scherpe prijzen op merkartikelen. Artikelen worden snel geleverd en bezorgd.

Niet duur en snelle levering.

Snelle levering, alleen enigszins verwarrend dat ik eerst bericht kreeg dat ik het kon afhalen (was ook afgesproken) en een dag later dat het zou worden thuisgestuurd. Het tweede bericht bleek door de computer "automatisch" verzonden te zijn.

verpakking buro onderlegger

De doos waar onderlegger (rillstab) in zat was niet passend, waardoor product er verfrommeld uitkwam. Vriendelijke groet E.Smeets

Levering snel en goed, prima!

Levering snel en goed, prima!

Ruime keuze en goede service

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle service. Bestelling was binnen een dag in huis.

Aanbevelenswaardig

Ruime keus, goede prijsstelling, snel, zorgvuldig & prettig.

De ene dag besteld, de andere dag al bezorgd. Top!

Doos kwam ernstig beschadigd aan. Onduidelijk dat het 2500 los in de doos zouden zitten.

Doos kwam kapot aan, waardoor er papieren beschadigd zijn.

Snelle levering tegen goede prijs

Ik vind het een overzichtelijke website met heldere informatie.

snel en betrouwbaar.

Duidelijke website en snelle prima service.

product ok, verpakking ondermaats !

De verpakking is ondermaats want producten lagen los in de doos. Het beschermmateriaal voor transport was ontoereikend. Gevolg: enkele cd doosjes beschadigd ! Opm: levering zou perfect zijn indien verpakking verbeterd wordt. Eerdere levering had hetzelfde probleem met de verpakking ! Besluit: gunstige prijzen, gemakkelijke betaling via eigen bank, snelle levering. Goede webwinkel ondanks probleem met verpakking.

Goed, MAAR...

ik bestel een compacte agenda van 4,5 € die je met alle gemak van de wereld in een envelop door mijn brievenbus kunt doen (makkelijk en goedkoop). De mini agenda wordt door de bezorger afgeleverd (kosten a 5€) in een doos waar - en ik overdrijf niet - twee schoenendozen in passen. Logisch? Neen!

Supersnelle levering

Heel tevreden over de snelle levering van onze bestelling

Besteld en de volgende dag bij mij.

slecht

heel selecht tellmachine.werk niet geldtell niet goed. safescan model6165.

fijne pennen, supersnel bezorgd

Ik zoek al een tijdje naar spacepennen (die omgekeerd schrijven), moeilijk aan te komen en heel duur. Tot ik ze hier ontdekte. Fijne pennen en voor een heel goede prijs. En de volgende dag al in huis. Een aanrader!

Zeer goede service

Geweldig!

Het product is netjes verpakt en op tijd geleverd. Het product voldoet aan alle eisen!

supersnel en netjes verzorgd

geweldig

Mooie brievenbak

efficiënt en van degelijk materiaal, snelle levering en goede prijs, spijtig van de verzendkost die bijna even hoog was als het bestelbedrag, anders had ik beoordeeld met 5 sterren

Niet volgens site geleverd maar dag later

Op de site staat voor 20.00 uur besteld dag erna geleverd had om 17.30 besteld en niet de dag erna geleverd maar de dag erop jammer

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!