Snelle levering, goed verpakt, product voldoet aan verwachting

Mooi product voor een goede prijs.

geweldige service van Interoffice

Ik moest een bestelling doen die de volgende dag al geleverd moest worden. Bij de meeste online bedrijven staat tegenwoordig geen telefoonnummer meer, bij Interoffice wel. Het artikel was namelijk nergens meer in voorraad. Bij Interoffice ook niet, dat moest ik dus eerst checken. Ik ben telefonisch netjes te woord gestaan en ik kreeg een alternatief voor het te bestelling product. Dus ik bestel de volgende keer weer bij Interoffice.

Goede service en snelle levering

Ik was positief verrast door de goede levering van mijn waterman-vullingen. Dat was erg snel en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden. Prijs/kwaliteit was ook erg goed, daarom kwam ik bij Interoffice uit. Hier kom ik graag nog een keer bestellen.

Geen track and Tracecode

Toevallig kwam ik vanmiddag thuis toen ik het pakketje bij mijn voordeur aantrof. Ik had van het bedrijf, interoffice een track & trace code ontvangen. Wel jammer dat hier niet voor is gezorgd.

Slecht

De bestelling is nooit aangekomen. Meerdere keren Interoffice gebeld met de belofte terug te bellen, is nooit gebeurd.

Great service

Quick and very good service. Thanks!

Uitstekende service, bestelling altijd snel en correct, goed mailcontact.

Uitstekende service, bestelling altijd snel en correct, goed mailcontact, een aanrader.

Product besteld en zeer snel geleverd.

Prima kwaliteit snelle levering!! Goede prijs!! Handig in gebruik!!

goede service

de bestelling voldeed aan mijn verwachting. Met dank

mijn eerste keer dat ik wat besteld had.

alleen ik begrijp niet dat kleine dingen in grote dozen verstuurd moeten worden.

Op de verpakking na alles prima

snel en voordelig, alleen de verzending had makkelijk met brievenbuspost gedaan kunnen worden, in plaats van een veeeel te grote doos met DHL, Dan was een leveringsafspraak niet nodig, was het goedkoper, en duurzamer.

binnen 24 uur in huis top

snelle levering goede prijs

Het juiste product snel bezorgd

Het was de volgende dag al in huis.

Supersnel!!

Binnen 24 uur had ik de textiele verf binnen voor het feestje van onze dochter!

Snelle levering. Echt top.

Fijne afwikkeling van de order

Altijd tevreden

Zoals altijd ben ik gewoon tevreden. Alles goed gegaan. Tot volgende keer.

Ik ben snel en goed geslaagd en ook de levering verliep vlot

Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Super snelle levering !

Super tevreden. Kan niet beter.

snel en netjes afgeleverd

Na bestelling is de levering netjes afgehandeld

Snelle en goede levering

De goederen die ik besteld had waren de volgende dag al in huis. Voldeed aan mijn verwachting. Super.

Snelle en nette levering

Keurig