G

Zeer snelle levering. Alles is geweldig. Ik raad aandacht

Snel en goed

Ik had verwacht het artikel in de loop van de week te ontvangen. Het was er al 1 dag na de besteldatum! Top

Ik heb even moeten zoeken op internet waar ik een speciaal soort pennen kon bestellen, want dat deed ik altijd bij een andere firma.

klantvriendelijk, accuraat en snel

gisteren besteld, vandaag geleverd

Netjes, snel en correct bezorgd

Zelfs met steun voor inlog probleem door BTW nummer

Super snelle levering!

Supersnelle levering.

Bedankt.

geweldige service

Alles prima en top geregeld. Snelle zending. Zeer goede klachtenafhandeling. Goede en duidelijke site.

prima bedrijf

alles stipt in orde

Zoals beloofd

Een aantal verschillende artikelen besteld, alles was netjes verpakt en snel geleverd. Geen opmerkingen

Snelle levering en service

Alles zeer vlot verlopen

Artikelen worden snel geleverd.

Super goed en snel

Super snel bezorg

Geen levering binnen 24 uur wat nochtans beloofd wordt op website met flinke leveringskosten hiervoo

Zie hiervoor

Zeeeeer vlugge levering

Goedkoop en zeer vlugge levering

Snel en vlot geleverd!

Niets op aan te merken

Snelle levering, blij met mijn bestelling

Gisteren besteld, vandaag al in huis zoals beloofd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Apparaat kapot

De drum wordt niet gezien door printer. Heb Brother gebeld en die sturen een nieuwe drum op.

correct en snel

De website is duidelijk. De bestelling eenvoudig. De bezorging correct en snel.

Snelle levering, maar de webshop is traag

Assortiment is goed. Snelle levering, maar de webshop is traag. Zoeken gaat ook lastig. Prijzen zijn prima.

Bestelling en levering was top

Bestellen ging makkelijk. Werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en wanneer hij aan de bezorgdienst werd aangeboden. Bestelling was compleet en goed verzorgt.

Snel geleverd, prima verpakt

Artikelen worden prima verpakt en snel geleverd volgens afspraak. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Positief

Positief.

Teleurstellend

Ik had een bestelling, dat het langer duurt omdat Dhl niet zo snel is, kunnen ze niks aan doen. Maar Dhl heeft het pakje teruggestuurd naar afzender, dan krijg je van hun mail dat je geld terug krijgt. Maar ik wil spullen en geen geld. Dus gebeld, en is niet mogelijk dat het weer opgestuurd wordt. Heb uiteraard hier niets meer besteld, andere shop wilde wel meer moeite doen.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!