Gemakkelijk bestellen en prima geleverd

Al vaker besteld bij Interoffice en tot op heden altijd prima geleverd. Bestellen via de webshop is ook gemakkelijk. Dus zeker aan te bevelen.

Prima, alles naar wens

Wat ik besteld heb, is snel thuis bezorgd.

zoals je mag verwachten correct

nvt

Fantastisch!

Aantrekkelijke prijzen en een hele snelle levering. 's middags besteld en de volgende dag bezorgd.

Uitstekend!

Uitstekende service, breed assortiment, zeer snelle levering. Hulde!

Snelle levering en concurrerende prijzen!!!!

Ik had vrijdag besteld en volgende dag kreeg ik de ordners in huis! Ik ga zeker nog een paar ordners bestellen.

gewoon zoals het hoort

snel verzonden en goed verpakt, prijzen zijn ook concurrerend

Zeer snelle levering.

Super snelle levering

Ik had niet verwacht het zo snel te krijgen, maar ineens was het dag erna al! Echt super

Slechte communicatie DHL

Artikelen bestellen gaat prima, levering via DHL niet vlekkeloos, geen aanmelding bij goederenontvangst, doos met artikelen wordt maar ergens neergezet.

Snelle levering, scherpe prijs en goede communicatieie

Zie hierboven

Snel een goed product geleverd.

De ene dag besteld, de andere dag geleverd.

Goede prijs! Snelle levering, goed verpakt!

Snel besteld en snel geleverd. Goede prijs!

Was super snel

Alle kantoor spullen handig online bestellen

Voor de tweede keer mijn bestelling gedaan bij interoffice. Zo handig dat ik dit vanachter de pc kan uitzoeken en dat ze bijna alles hebben! Ordners, nietmachine, tabbladen, perforator, collegeblokken etc. En mijn bestelling wordt binnen twee dagen aan huis geleverd door DHL. Erg prettig! Ook is alles goed verpakt en was mijn bestelling steeds compleet.

zeer makkelijk een bestelling te plaatsen

makkelijk , duidelijk en snel.

Top, fijne site en snelle service

Niks op aan te merken

goede prijs, adequate afhandeling en snelle levering

Niets op aan te merken

Snelle levering, top

Snel gesteld, meteen bevestigd en de volgende ochtend geleverd. Zeer tevreden!

Snel.

Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Prima website. Ze hebben bijna alles wat nodig is voor de kantoor.

nvt

Gewoon goed

Product zoals omschreven. Levering op tijd.

Zeer goed.

Vraag gesteld en onmiddellijk beantwoord en geholpen. Nadien prima service en levering.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten