geweldig...supersnelle levering

geweldig al die soorten papier en ook makkelijk dat je ook 1 pak kan bestellen en geen hele doos

Snelle levering! Prima verpakt en goede producten!!!

De ene dag besteld, de andere al in huis. De boekensteunen zo goed verpakt dat er geen beschadigingen op konden treden!

Prettig en snel

Snelle afhandeling

Snelle en doeltreffende levering

redelijk positief

minpunt is, dat bepaalde artikelen [tijdelijk] niet leverbaar zijn. Dat tijdelijk staat er niet bij. J e kan dus niet je gehele bestelling doen, dan meerdere malen verzendkosten en gekar van koeriers, di vol ongeduld het pakje op een [ver] punt droppen, is niet handig. Gewoon meer info, als alles verzameld is, ook de artikelen die er tijdelijk niet zijn, dan pas in 1x verzenden, als er vliegende haast is, dan geeft de klant wel dat aan. Nu moet je bellen wanneer er bepaalde artikelen er weer zijn. Dus zodoende maar 3 sterren.

zeer goed

Goede producten en een snelle afhandeling en levering ervan.

snelle levering goede prijs

goede prijs,snelle levering

accurate berichten en aflevering

Ik bestelde en volgens de toezegging kwam het pakket inderdaad de volgende dag, wat belangrijk was voor me. Zo kan ik op deze aanbieder vertrouwen! En ook keurig ingepakt!

Uitstekende service

Nadat bleek dat mijn producten onvolledig werden geleverd heeft Interoffice onmiddellijk gereageerd om vooralsnog de producten na te leveren. Zeer klantvriendelijk!

Beste prijs en beste levering

Heel snelle levering vergeleken met andere internet winkels.

prijs en kwaliteit

alles volgens verwachting

Zeer snel

Vlot

Vlotte levering en voortreffelijke ervaring

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, goede prijs.

Super snelle service

Had potloden besteld voor onze dochter volgende dag al in huis, super snelle service.

Snel en goed

Duidelijke website met de juiste materialen voor kantoor en thuis gebruik. Snel geleverd na het doorzetten van de bestelling!

Snelle levering!

Bestellen via website ging vlug en levering direct. Uitstekend!

uitstekend

Goede prijs, supersnelle en correcte levering. Niks mis mee.

Prima website en service.

Een 10 dus.

Snel en correct geleverd.

netjes op tijd.

Vanaf het bestellen t/m de levering, voorbeeld voor vele andere bedrijven/webshop etc.

Snel en goed geleverd

Het patroonpapier was snel geleverd. Daarnaast was het ook goed verpakt, zodat het niet gekreukeld en of gevouwen aan kwam

Alles snel prima geregeld

Snelle en goede levering

Klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding

perfect geregeld

Mooi op tijd geleverd