Super.

De bestelde artikelen waren snel geleverd en de prijs was niet duur. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke website

Makkelijk zoeken en betalen en snelle levering

prima en snel geleverd

na wat zoekwerk uitgekomen bij Interoffice. Gemakkelijk bestellen en zeer snel geleverd.

Alles top!

Volop keuze in het assortiment, makkelijk te bestellen, goede communicatie en zeer snelle en correcte levering.

goed bedrijf

Mooie duidelijke site, snel geleverd!!

Kwaliteit voor een goede prijs. Nette service en dichtbij.

Kwaliteit voor een goede prijs. Nette service en dichtbij.

Was prima.

Goed geregeld, zoals het in Grunnen gaat.

Perfect geleverd

De bestelling is compleet en goed verzorgd geleverd.

ik heb de artikelen vrijdag rond 17h00 ontvangen.

ik heb de artikelen vrijdag rond 17h00 ontvangen.

Snelle levering en een goed product!

Prijsstelling bezorging/communicatie minder

Op zoek naar plakkers voor foto's was interoffice een van de goedkoopste. Na de bestelling te hebben afgerond werd gemeld dat de betaling was geslaagd en dat het product was verzonden. Daarna een relatief lange tijd niets tot op de dag van bezorging een bericht van de vervoerder. Die onzekerheid in de tussentijd werd als niet prettig ervaren.

Uistekend

Heel goede zaken partner Zeer betrouwbaar

Zeer snelle levering ondanks covid en sneeuw.

Op zondagavond besteld en maandag al verzonden ondanks een sneeuwstorm. Artikelen zijn zoals beschreven op de site . Prijs is prima. Webpagina is zeer overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren.

Prima ervaring met interoffice

Ik heb wat klein materiaal besteld, zoals potloden, gummen en boekjes. Deze zijn zoals de omschrijving was geleverd en op tijd. Geen op- of aanmerkingen verder.

Prima product

Snel en keurig geleverd

Redelijk goed

Website gaat goed. Bestellen en betalen. Ideal haperde! Daardoor brak ik het af. Er is genoeg ****** en misbruik. Toch betaald via het menu, door nogmaals alles in te voeren. Zonder een account aan te maken. Ik ben een 1 malige, particuliere klant. Na vijf dagen gebeld met klantenservice: perfect, vriendelijk netjes geholpen. Meerdere opties werden me aangeboden. Midden in de nacht kreeg ik een mail: pakbon. De volgende dag werd mijn bestelling afgeleverd. Daarna kreeg ik nog een mail, dat de bestelling nog op zich laat wachten? En daarop een andere mail(ander adres) dat de bestelling verzonden was! Die informatie bracht me enerzijds in verwarring. Anderzijds ligt er bij jullie een intern communicatieprobleem. Bovendien: als een transactie wordt afgebroken, mogen jullie die als niet besteld, beschouwen! Vooral in de bestellingssystenen! Dank voor al jullie hartelijkheid en dienstverlening. M. Buise Breda

Een snelle en goeie service

Verkeerde informatie op de site, geen response op email

Bestelling kwam niet overeen met specificaties. Bericht hierover via email is nog niet beantwoord terwijl ik direct na ontvangst een bericht gestuurd heb. Waarschijnlijk niet op particulieren ingesteld.

Top service!

Volgende dag al in huis! Topservice.

Kwaliteit van A tot Z.

Van website tot en met aflevering uit de kunst!

Super veel voor weinig geld.

Erg snel geleverd .en kwaliteit is prima net als de prijs.

Snel en accuraat,

Overzichtelijke webite, voldoende ruim assortiment, goede prijs, snelle afhandeling van bestelling.

Snel

Snelle levering....betaalbaar