Snelle levering en netjes verpakt

Geen aanvullingen

Ik heb het contact en levering als prima ervaren.

Precies geleverd volgens verwachting. Prima ervaring met de klantenservice.

Vlotte levering

Snelle levering. Netjes verpakt.

Fijn

Lekker snel

Super. Snelle levering

Snelle levering en goed verpakt.

Super service en persoonlijk contact

Met mijn bestelling liep niet alles in een keer goed, omdat een artikel niet op voorraad bleek en ook langere tijd niet leverbaar. Ik werd goed op de hoogte gehouden en op vragen werd snel en correct geantwoord.

Teleurgesteld

De bestelling en betaling op 9 januari verliep vlekkeloos. Maar helaas heb ik daarna niets meer gehoord en is er vandaag (21 januari) zonder enig bericht nog altijd niets geleverd. Nou ja, één bericht kwam wel, namelijk deze mail met de vraag om Interoffice te beoordelen. Alles is mensenwerk en iedereen maakt wel eens een fout, maar op dit moment is één ster echt nog te veel. Ik heb de klacht via het contactformulier op de website ingediend en hoop dat het nog goed komt... Hay van den Munckhof [email protected]

Product is exact volgens beschrijving.

Het is precies wat ik ervan verwachtte en ook geleverd binnen beloofde termijn.

Vlot bezorgd en leesbrillen beschermt verpakt.

Zie boven

Snel en plezierig

Voor kantoorspullen is interoffice mijn eerste adres. Ruime collectie en snelle levering. Ook word ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en bezorging. Kortom, gewoon een goed adres.

Goed en snel

Bestelling goed en snel verwerkt

Snelle levering goed product en prijsverhouding

uitstekend

zorgvuldig verpakt en vlot verzonden

1e levering probleemloos verlopen, zonder enige vertraging en complicaties .

1e levering probleemloos verlopen, zonder enige vertraging en complicaties .

Snel en gemakkelijk te gebruiken

Goed en snel

Makkelijk goed assortiment

Na telefonisch contact op vrijdag maandags al de inloggegevens ontvangen.bestellen ging makkelijk en binnen twee dagen geleverd.

Snelle bezorging

100% tevreden snelle bezorging

Duidelijke website en goedkoper dan andere aanbieders ook al zijn de verzendkosten wel hoger.

Supersnelle levering en volledig conform verwachtigingen!!!!

Eerste bestelling bij Interoffice na zoektocht op Foamboards op internet. Maandagavond besteld en woensdag al in huis! Aanrader!!!!

Snel afgehandeld, zonder verzendinformatie.

De geleverde items zijn prima aangekomen, alleen geen enkele update ontvangen i.v.m. de verzending. We waren thuis om het pakket in ontvangst te nemen, maar dat was toeval.

Snel en goed

Prima service; snelle bezorging

Niet al te best, maar deels zeker mijn eigen schuld.

Een agenda merk Kalpa besteld, vanaf de website. Wat schetst mijn verbazing, zit er een agenda 2020/2021 in. Wat moet ik in godsnaam nou met een agenda van 2020??? Nader op de website gekeken en inderdaad daar staat inderdaad 2020/2021. Maar dan nog wie verkoopt er nou nog een agenda 2020?? En dan nog , vanaf 6 aug 2020 t/m december 2020. 1, dom om nu nog een agenda te verkopen van2020 en 2 dom van mij om niet goed op de website te kijken. Beetje jammer dus al met al. Volgend jaar hopelijk weer in de winkel kopen, dan zien we weer wat we kopen. Vrgr, Piet van Pelt

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!