Heel tevreden met mijn bestelling.

Interoffice bedankt voor uw Snelle afhandeling en bezorging van mijn bestelling!

Top qua klantbeleving

Ik kom zeker terug!

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snelle levering en mooie producten

gewoon goed.

Correcte afhandeling. Ontvangst van de bestelling duurde wat langer dan normaal(COVID) Tevreden klant.

Dure pakketpost i.p.v. eenvoudig per standaard post

Bestelde een vulling voor een agenda omdat de winkels in Lockdown waren. Waarde nog geen 3 Euro. Past met gemak in brievenbus. Werd het per pakketpost verstuurd. Kosten 5,95 Euro.....! Een eenvoudige postzegel was voldoende geweest. Wat zonde van het geld.

Betrouwbare leverancier voor kantoorartikelen

Via een goed werkende site kun je gemakkelijk artikelen bestellen. Het assortiment is groot. De levering is snel en goed.

Duidelijke website, goede prijzen en supersnelle levering.

Zeer snelle levering in deze drukke periode.

Blijf goed op de hoogte van het proces. Positieve ervaring.

Product niet op voorraad,daarna snel en zeer goed opgelost met een vergelijkbaar product

t Was de eerste keer dat ik iets bestelde. Prima ervaring

Zi bovenstaand.

hoge verzendkosten

Bij bestelling worden de verzendkosten pas op het einde vermeld, aanvankelijk staat er 0.00 verzendkosten, pas als je gaat afrekenen staan er opeens verzendkosten bij......... Die zijn hoog in vergelijking met andere leveranciers. Ik heb hierover een mail gestuurd naar interoffice en die lieten weten ermee bezig te zijn. Inmiddels wacht ik wel tot de action straks weer open is

Duidelijk en snel

Gewoon goed.

Makkelijk besteld via internet en ondanks de drukte met bezorgen ook nog eens snel bezorgt. Top!!

Zo fijn!

De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De personnel heeft mij mer email met mijn bestelling gehulpen en ik heb mijn bestelling heel snel gekregen.

Nooit meer!

Ik heb twee producten besteld. Later bleek dat 1 van die producten niet op voorraad was. Ze hebben mij niet laten weten dat het niet op voorraad was. Na een paar dagen heb ik alleen de helft van mijn bestelling ontvangen. Pas toen ik contact had opgenomen met klantenservice, hebben ze mij laten weten dat het product niet op voorraad was. Ik had aangegeven dat ik de hele bestelling wilde annuleren en mijn geld terug. Normaliter nemen andere webshops meteen contact met hun klanten op om te laten weten dat het product niet op voorraad is en om te vragen of het ok is om alleen de helft van de bestelling te sturen. Wat ik nog steeds ongelooflijk vind is het feit dat ik de retourkosten moest betalen terwijl zij meer dan 1 fout hebben gemaakt (ik kreeg te horen dat ik hun algemene voorwaarden moest lezen). Mooi dus. Ik ben de dupe geworden van jullie fouten. Ten eerste: stond het op de website dat het product op voorraad was terwijl dat niet het geval was en het was mogelijk om het te bestellen. Ten tweede: ze werken slordig. Ze hadden mij van te voren moeten laten weten dat niet alles op voorraad was. Dan hadden we deze ellende kunnen voorkomen. Toen ik dacht dat de ellende voorbij was, hebben ze mij alleen de teruggestuurde producten terugbetaald. Ik moest weer contact met hen opnemen. Inmiddels hebben ze mij alles (behalve de retourkosten) terugbetaald maar voor mij, nooit meer! Er zijn genoeg andere webshops die beter zijn en vooral beter communiceren en dealen met hun klanten.

Eerste kennismaking - supersnelle levering - uitstekende service - voor herhaling vatbaar.

Toevallig kwam ik via Google terecht op de website van Interoffice. Een ruime keuze aan interessante prijzen, zeker voor een particulier als mezelf en dat is altijd mooi meegenomen. Uiteraard kunt u rekenen op mijn "mond-aan-mond" reclame omdat ik een snelle levering en een uitstekende service mocht ervaren.

Mooie leer en spelletjes boeken voor de kleinkinderen

Duidelijk website, boeken werden snel geleverd, kleinkinderen zijn er erg blij mee

Heel late levering van foute pakket.

Levering van een Digitale tijdklok is pas vele weken na bestelling geleverd. Bij opening van de doos (waar de juiste bestelling op vermeld stond) bleek de inhoud iets totaal anders (pasjeshouders met afroller. Waardeloos!

Ondanks de drukte aan het eind van het jaar werden de spullen snel geleverd. Erg tevreden

Lekker snel en zier er goed uit

De kalender die ik had besteld was ik zeer tevreden over. Het zag er goed uit en hij kwam op tijd binnen.

zeer goede service en levering ondanks de carona

zie veld hierboven

Correcte snelle levering.

A ruime keus en snelle levering alleen wel veel verzendkosten groetjes Bianca

Kwam goed nadat het eerst niet op voorraad was

L.S Eerst was het product niet op voorraad maar na enige dagen extra kwam het in orde, hoor. Vriendelijk contact ook! Groet

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten