Er is niet serieus omgegaan met mijn klacht over de bezorging

Kreeg een bericht dat het pakket op mijn adres was afgeleverd, echter geen pakket te vinden! Heb hierover gebeld, zou uitgezocht worden én worden teruggebeld, deze belifte is niet nagekomen. Kreeg de volgende dag een (laf) mailtje dat het pakket wel degelijk was afgeleverd ..... Ik ben niet gek en geen leugenaar. Dus geen bestellingen meer bij jullie bedrijf, en dit is geen leugen maar een belofte waar ik mij aan houd!!!

prima levering

Zie hieronder

Kocht slechts een ledlamp, maar was op tijd en keurig verpakt.

Uitstekende service en correcte levering

Uitstekende service en correcte levering

''s middags laat besteld, volgende dag al in huis.

interoffice prima maar samenwerking met DHL niet

Helaas is DHL onbetrouwbaar en wachten we na een week nog op de bestelling, DHL beweert onterecht dat er sprake is van vakantiesluiting terwijl we fulltime 8-1700u open zijn

Perfect geregeld

Goed geregeld en goede service en communicatie.

precies zoals belooft!

uitstekend

snel,zorgvuldig en niet duur.

zie boven

Zeer snel en correct geleverd

Scherpe prijzen, makkelijke website en volgende dag geleverd. Aanrader

Efficiëntie

Vlotte reactie op bestelling, beperkte correcte info achteraf, vlotte verzending.

Snelle verzending.

DHL als bezorgdienst is groot minpunt

Bestelling ging vlot. Daarna 6 (!) verschillende bevestigingen ontvangen. Dat lijkt mij niet nodig. Helaas wordt de bezorging door DHL gedaan. Zij werken met bezorgvakken van 4 uur. Helaas was ik dus niet thuis en wordt het pakket naar een ophaalpunt verstuurd. Deze zijn vaak niet dichtbij. Nadat ik een bericht had gehad dat ik deze op kan komen halen kwam ik erachter dat de openingstijden van dit punt van ma tm vr van 10-17 is. Geen fijne tijden voor de gemiddelde werkende Nederlander. Uiteindelijk een gaatje gevonden, ondanks de mail geen pakketje. Huh!? Dat gebeurt vaker bij DHL kreeg ik te horen. Kortom, nog steeds geen pakket ontvangen. Fijne webwinkel en goed contact. Helaas door DHL als bezorgdienst voor mij niet als herhaling.

Snelste levering ooit.

Bestelling om 18:00 uur geplaatst en de volgende ochtend om 10:30 uur al binnen.

Accuraat en snel

Snelle en accurate afhandeling van voorradige artikelen

goede prijs goede service top!

goede prijs goede service top! Reeds aanbevolen binnen kennissenkring

Goede service, snelle levering

Zeer goede ervaringen met interoffice

heel goed en snelle serves

een snelle en goede serves, en goed verzorgd

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke website en levering was eind van de middag besteld en in de ochtend voor 11'en binnen. Top!

betrouwbaar en snel

Betrouwbare Snelle service . . .

Snel geleverd en goede prijs

Overzichtelijke site

Snelle afhandeling

Na mijn bestelling onmiddellijk een bevestiging ontvangen en binnen 24 uur had ik mijn kantoorartikelen in huis.

Supersnel!

Goede service en binnen 1 dag in huis.

PRIMA !

Vlotte verzending .

korrekt zakelijk

zeer vlotte en korrekte afwerking

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!