Jammer dat het gelijk misgaat de eerste keer.

2 artikelen besteld maar een gekregen, wordt wel nagestuurd, maar toch een beetje jammer.

goede service

Heel attent volle medewerkers en een heel goede service

perfect geregeld

2 x een bestelling gedaan en alles liep zoals het hoort.

Makkelijk alles te vinde, te bestellen en snel geleverd

Prima site, selectie mag iets beter worden aangehouden want krijg artikelen die ik niet geselecteerd heb. Snelheid van de website laat nog wel wat te wensen over, moet vaak wachten op een volgende pagina. Verder proces loopt prima en snel. Prijzen ook prima maar mis als betalingswijze Paypal. Over het geheel genomen zeker aan te raden.

Prima en correcte levering

Goede producten en snelle levering.

super !

alles verloopt vlot en soepel .

Veel op voorraad en supersnelle levering!

Had snel mijn bestelling nodig. Zou na 2 dagen worden geleverd. En.....de volgende dag was het al binnen. Super!

Matig

Matig

Kundig, precies en een snelle levering!

Goed geadviseerd!

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede producten

De bestelling is snel geleverd en alle benodigde papieren (orderbevestiging, pakbon, factuur) worden keurig gemaild. Ook bij nalevering wordt je keurig op de hoogte gebracht en gehouden.

Snelle afhandeling, betrouwbaar bedrijf.

Laat op de avond mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al mijn artikelen in huis, goed verpakt en compleet.

Snel en efficient

Snelle levering van het bestelde artikel

Tijdige leveringen , goede prijzen. Bij problemen of vragen, altijd goed geholpen. Prima service.

Geen actuele voorraad

Het product dat ik echt SNEL nodig had stond niet aangegeven als 'niet op voorraad' terwijl dat bij vergelijkbare webwinkels wel het geval was. Daarom bestelde ik het product (en nog een ander, niet hoognodig product) via deze webwinkel, maar toen de volgende dag het pakket arriveerde zat het hoognodige product er niet bij, want het was 'tijdelijk niet leverbaar'. Dat moet je op de website vermelde, voor er tot daadwerkelijke aankoop wordt overgegaan en niet op de pakbon pas vermelden. Eens en nooit meer een aanschaf gedaan hier.

Snelle zending tijdens de feestdagen!

Oke

vlug verzonden,verpakking kan veel beter.

verpakking bied minimale produktbescherming,gevolg 2 inktrolletjes van de 8 waren stuk.

Correcte afwikkeling van de bestelling

De bestelling voldeed 100% aan onze verwachting!!!

Goede kwaliteit-prijsverhouding en tijdige levering

Duidelijke website, levering tijdig en goed verpakt, goede kwaliteit-prijs

Klasse

in een woord klasse snelle service goede site en bovendien super goedkoop dik tevreden

Prima keuze

Mooie boeken, ga er nog meer bestellen.

Snelle levering.

Snelle levering, prima afhandeling.

Xxx

Tragere levering, nauwelijks communicatie

Pakketje kwam een paar dagen later aan dan beloofd bij de bestelling, al kan dat ook overmacht zijn. Ik heb een retouraanvraag gedaan voor een van de producten (zelf verkeerd besteld) maar na 11 dagen nog geen reactie of retournering mogelijk is.

Snel en goed

MJ van Olmstraat 13