slechte ervaring met afleveren, ligt aan DHL

Prima bedrijf moeten wel wat aan de levering doen

aflevering niet conform de afspraak

De levering van de bestelling heeft tot vandaag niet plaatsgevonden niettegenstaande het feit dat bij de bestelling de levering zou plaatsvinden op 20 december 2019

Alles gied geregeld

Alles netjes geregeld

Super snelle levering

Ik heb geen enkele negatieve punten over de bestelling en of levering. Ik ben super tevreden.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Overzichtelijke site, makkelijk bestelproces, snelle levering.

perfect

goeie service fijne mensen aan de telefoon kwaliteit van spullen zeer goed meedenken door jullie mensen als het goedkoper kan worden we gebeld

Snel, goedkoop prima winkel

Prima website, snelle goedkope levering.

Goede ervaringen met Interoffice.

top... kan niet beter...

bestelling gedaan tegen de avond en dan nog wel op zaterdag voor 12 uur nog wel geleverd... Zo snel kan ik niet eens naar de winkel.

Snelle levering, goed product en scherpe prijs

Snelle levering, goed product en scherpe prijs

Fijne webwinkel

Deze webwinkel had alle artikelen die ik nodig had. De artikelen zijn zeer goed geprijsd. Snelheid levering is ook prima. Maandag besteld, woensdag geleverd. Ik zal hier zeker weer terug komen.

Razend snelle bezorging .

Site is overzichtelijk en artikelen makkelijk te vinden. Bezorging razend snel.

Alles was prima geregeld.

Interoffice heeft gedaan wat het beloofde. De ene dag besteld, de andere dag geleverd. Traject was prima te volgen en levering netjes op tijd. Goederen waren goed verpakt.

Fijne leverancier met behulpzame personeel

Fijn en breed assortiment, goede prijzen en als er problemen zijn dan worden ze goed opgelost

Goede Seervice en snel

Binnen 1 dag bestelde aan huis inclusief factuur

beter kan het bijna niet

bestellen zoals het hoort alles perfect uitgevoerd zeer snelle levering zoals de afspraak was. PRIMA

Goede service en snelle klachtafwikkeling

Bij eerste levering bleek de bestelling niet te kloppen. Na telefonisch contact snelle nalevering van producten!!

Snel geleverd en goed verpakt.

Heel goed!!

Mooie duidelijke site. Goed verpakt en supersnel geleverd!

Goede prijs, en een snelle levering!

Goedvven snel

Ik heb een bestelling geplaats en de dag erna al in brievenbus helemaa l top

Accurate en snelle levering uit compleet assortiment

Accurate en snelle levering uit compleet assortiment

Niet goed

Ik plaatste mijn bestelling, kreeg een bevestiging en daarna niets meer. Heb zelf moeten mailen en kreeg dan te horen dat er een blokkade was. Pas daarna werd de verzending uitgevoerd. Twee weken na mijn bestelling kreeg ik het pakket aan.

makkelijk en snel geleverd

snel in huis en goede prijs.

Uitstekend, alles klopte, behalve mijn geheugen!!

Ja, ik ben een "beetje dom"!! Ik weet door alle Sinterklaasdrukte niet meer waar ik met mijn bestelling ben gebleven!! Heeft u weer geluk, want dan zal ik toch opnieuw moeten bestellen!!

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!