snelle levering - goede prijsstelling

snelle levering - goede prijsstelling

Netjes en Correcte levering

De bestelling is netjes en op tijd afgeleverd. Alles was netjes verpakt.

Ik vind dat er snel geleverd wordt.

super

snelle levering ook op de Waddeneiland terschelling

goed geholpen

door account manager Martijn erg goed geholpen. zeer klantvriendelijk.

Eenvoudig bestellen en verder geen zorgen.

Zie boven

Website easy to navigate with great prices

Really happy with my purchase. Website was also in English and the prices were much cheaper then anywhere else I had looked

Snelle en eerlijke service

Snelle en eerlijke service

Snelle levering van de bestelde artikelen. niet voordelig. Jammer dat bij sommige producten er een minimale afname is van 10 stuks. Jammer dat er geen optie is om achteraf te betalen.

Toegankelijke website, bestelgeschiedenis is handig, snelle levering. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.

super

vriendelijk personeel, denken mee

uitstekend

Ik heb mijn bestelling super snel ontvangen zo gezegd haast sneller dan het licht! dank daarvoor. ik heb de spullen nodig voor de actie Schoenendoos van Action4Kids. wij maken schoenendozen met schoolspullen, verzorging zoals tandpasta, met borstel , zeep en vullen alles aan met knuffels en speelgoed. Nogmaals dank

Prima prijs/kwaliteit verhouding snelle levering

Bestelde twee kantoorartikelen. Eerste gedeelte werd snel geleverd. Dat zending was opgeknipt in twee delen bleek niet duidelijk uit communicatie. Kort daarop werd tweede gedeelte ontvangen

Gewoon zo als het hoort

zoals af gesproken

Alles vlot verwerkt

Snel reageren, snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding. Dát is leuk zaken doen.

Buitengewoon goed

Goed advies en vriendelijk advies via de telefoon

Helemaal top

Snelle levering. Goed verpakt. De beste prijs.

prima service

Medewerkster in winkel vriendelijk en erg behulpzaam. Jammer dat bij aflevering de verpakking van het (A3) papier gescheurd waren. Deze opmerking is niet bedoeld om openbaar te publiceren.

super service

Na een zoektocht bij interoffice terecht gekomen voor kantoorartikelen op school. Snelle service, vriendelijk mensen die meedenken en willen helpen. Voortaan bestellen we hier!!!

snel en goed

snelle levering van mooi produkt

makkelijk te bestellen en snelle levering

zie boven

Super service

Zeer goede communicatie, schappelijke prijzen, ...

• Personeel
  • Communicatie
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en garantie
  • Kennis en vakmanschap

beste prijs, snelle levering

bij prijsvergelijk kwam interoffice als een van de goedkoopste eruit. binnen 1-2 werkdagen was het product al geleverd.

• Personeel N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.

Fijn dat ik toch zo aan mijn handige markeerstiften kan komen

• Personeel N.v.t.
  • Communicatie
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg en garantie N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten